Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

Kai → zoro77

Χαχαχα! Σου έκανε εντύπωση που οι μισοί 'έγιναν αόρατοι' καθώς προχωρούσε το παιχνίδι, ε; XD Και όμως, οι συνομωσίες γινόταν με άλλον τρόπο.
Μάρ 07 2011 17:02
Φωτογραφία
Φωτογραφία

Kai → zoro77

Ε, ναι, τουλάχιστον αυτά είναι αυτά που πρέπει να μένουν στο τέλος. Μέσω msn.
Μάρ 07 2011 16:48
Φωτογραφία

zoro77 → Kai

Αυτο εχει σημασια. Να το ευχαριστιομαστε! Μια απορια που εχω! Εσεις οι δολοφονοι πως μιλαγατε?
Μάρ 07 2011 16:41
Φωτογραφία

BoredForLife → Kai

ναι βασικά....raws βρηκα μόνο...... Kανένα άλλο σε τέτοιο στήλ ξέρεις?
Μάρ 07 2011 12:40
Φωτογραφία

BoredForLife → Kai

Μακάρι να το συνεχίσουν..... Θα ψάξω κι αλλό μπας και βρώ κανα τόρρεντ που να τα έχει... :/
Μάρ 07 2011 09:28
Φωτογραφία

BoredForLife → Kai

Να σου πω.... Το Aphorism που το διαβλαζεις? Έχεις βρεί κάπου που να έχει πάνω απο 10 τσαπτερς ,γιατι στο MAngafox λέει οτι αρχισε το 2008 και είναι ακόμα στο ch.10 ..... Φοβερο πάντως , thx που το πόσταρες
Μάρ 06 2011 22:56
Φωτογραφία

Kamui → Kai

Kαλα και εμενα τα ατομα στο χωριο ειναι σχετικα ασ' τα να πανε. Βεβαια ο Hanzo ειχε γνωρισει καποιους παλιους γνωστους και κανανε καλουτσικη παρεα. Στη Θεσσαλονικη ειναι ακομα χειροτερα σε μας. Σου λεω για καταστασεις να καθομαστε γυρο στις εξι ωρες σε ενα μικρο δωματιακι και να διαβαζουμε manga, παιζουμε DS, και στο τελος να μιλαμε για οτι μας κατευει. Επισης, πολλες φορες οταν λειπω, μου ερχεται περισσοτερη ορεξη, και εκτιμιση για τα πραγματα μου. Να φανταστεις πριν παω διακοπες το τελευταιο καλοκαιρι, ειχα αγορασει το Dragon Age:Origins χωρις να το δοκιμασω καν. Ετσι, ημουν με την αγωνια επι μιαμισι εβδομαδα για το ποτε θα παω σπιτι να παιξω. Ακουγεται βασανηστικο, αλλα ειναι πραγματικα ωραια αισθηση. Καλα αυτο για τα αδερφια οντως ισχυει. Το ιδιο ακριβως θα ελεγα και για εσας.
Μάρ 06 2011 11:13
Φωτογραφία

Kai → Kamui

Καλά, στις διακοπές, εδικά αν δεν έχεις και κάτι ν ασχοληθείς και δεν έχεις και παρέα λογικό ειναι να πέφτει κάψιμο. Στα χωριά μας δεν κολλάω με κανέναν και καθόλου, έτσι η Zura με τρώει στην μάπα θέλει δε θέλει. :kill4u: Ε, ναι. Δε νομίζω ότι σ' αυτό παίζει ρόλο το φύλο έτσι κι αλλιώς. Απλά δεν πετυχαίνω και εύκολα αδέρφια να κολλάνε τόσο. Καλά μη νομίζεις, και εγώ Παρασκευοσαβββατοκύριακα το κόβω να μπαίνω μόνο πλέον, οπότε όποτε βολέψει. Εμείς να είμαστε καλά :kakaka:
Μάρ 06 2011 10:43
Φωτογραφία

Kai → d.neko-angel

[COLOR=#555a5f][FONT=Verdana][COLOR=darkred]Κοίτα, έτσι όπως λειτουργούν αυτές, τις κόβω ν' αρχίζουν καινούργιο όποτε τους έρθει όρεξη και να κλείσουν τα κενά από εκεί. Άλλωστε είναι και οιπρώτες στην ανακύκλωση χαρακτήρων.[/COLOR][/FONT][/COLOR] [COLOR=#555a5f][FONT=Verdana][COLOR=darkred]Στο Beelzebub μ' αρέσει πάρα πολύ που ο mangaka δεν ξεχνά τους χαρακτήρες του, παίρνουν όλοι μέρος. Και εκτός αυτού, μπορεί να έκανε επιτυχία, αλλά δεν άλλαξε καθόλου το στυλ του, η ροή του είναι ομαλή και ίδια από την αρχή.[/COLOR][/FONT][/COLOR] [COLOR=#555a5f][FONT=Verdana][COLOR=darkred]Δεν έχω καμιά επαφή με το manga του Higurashi είναι η αλήθεια.[/COLOR][/FONT] [FONT=Verdana][COLOR=#555a5f]Είναι licensed του Psycho Busters, ούτε που το ήξερα. Θα ήθελα ν' αγοράσω κάτι του Yuya Aoki (aka enter καμιά 5-6 άλλα nicknames εδώ) αλλά δεν έτυχε. Ήθελα να ξεκινήσω με το 'Get Backers' αλλά απ' ότι διάβασα η μετάφραση τους είναι stalled εδώ και κάτι χρόνια και κάποια vols πρέπει αν είναι και out of print γιατί δύσκολα να βρίσκω.[/COLOR][/FONT][/COLOR] [COLOR=#555a5f][FONT=Verdana][COLOR=darkred]Το κακό είναι ότι όταν άρχισα να αγοράζω δεν αγόραζα με κάρτα άλλα από τοπικό μαγαζί και έτσι άρχιζα μόνο ότι έφερνε, έτσι άρχισα σειρές ν' αγοράζω σειρές που πιθανότατα να μην είχα αρχίσει διαφορετικά. Για να φέρει το Reborn! να φανταστείς έτρωγε πρήξιμο κάτι μήνες από τότε που κυκλοφόρησε το 1ο volume.[/COLOR][/FONT][/COLOR] [COLOR=#555a5f][FONT=Verdana][COLOR=darkred]Nice. Είναι σημαντικό να διαβάζεις ότι σου κάνει κλικ γενικά και όχι ότι βλέπουν οι άλλοι γιατί δε το διασκεδάζεις διαφορετικά. Αυτό είναι, η κεντρική ιδέα, εγώ το είχα ανοίξει μόνο και μόνο από τον τίτλο χωρίς να έχω ιδέα τι είναι και με κράτησε.[/COLOR][/FONT][/COLOR] [COLOR=#555a5f][FONT=Verdana][COLOR=darkred]Ναι ρε συ! Πώς θα την γλιτώσει, ο Tomonaga του 'έκλεψε την καρδιά' κυριολεκτικά ΄όμως![/COLOR][/FONT][/COLOR] [COLOR=#555a5f][FONT=Verdana][COLOR=darkred]Ωραία, πιάνει το promo του Zetsuen. Για μηνιαίο τα πηγαίνει πολύ καλλά ως τώρα και το σχέδιο της Saizaki δε θα σ' απογοητεύσει. Και από τα 3 που ανέφερα ίσως είναι και πιο κοντά στα γούστα σου.[/COLOR][/FONT][/COLOR] [COLOR=#555a5f][FONT=Verdana][COLOR=darkred]Μήπως διαβάζεις και το Kimi no Knife; Το είδα που έκανε update και το θυμήθηκα.[/COLOR][/FONT][/COLOR] [COLOR=#555a5f][FONT=Verdana][COLOR=darkred]Καλά, σε ζηλεύω. Δεν μπορώ χωρίς λίστα για το απλούστατο λόγο ότι δε θυμάμαι ποτέ ποιο chapter ήταν το τελευταίο που διάβασα σε κάθε manga και έπρεπε πάντα να τα σημειώνω (μνήμη χρυσόψαρου όσο δεν παίρνει άλλο), έτσι θέλοντας και μη δεν μπορώ χωρίς αυτό. Οπότε το MAL μ' έσωσε. Το κακό είναι ότι μου άφησε και ένα κακό, ρωτάω συνεχώς τους άλλους αν έχουν κι αυτοί για να βλέπω τι διαβάζουν/βλέπουν και να γεμίζω το plan to read/watch ασταμάτητα. :kill4u:[/COLOR][/FONT][/COLOR]
Μάρ 06 2011 10:39
Φωτογραφία

d.neko-angel → Kai

δεν παίζω θα βάλω και εγώ spoiler :P [SPOILER]για το xxxHolic όντως είναι η πιο ώριμη δουλειά των CLAMP. Πολύ καλοί χαραχτήρες, πολύ καλή και η ιστορία. Καλή και η εξέλιξη της με εξαίρεση τα τελευταία chapter, εκεί είναι που κάνει την κοιλιά και τελειώνει αφήνοντας ερωτήματα που εγώ μια φορά θα ήθελα να τα δω να απαντιούνται. Τέλος πάντων για το Beelzebub που λες πως μου ξέφυγε και το ξέχασα, έχει κάποια σημεία που είναι πάρα πολύ καλά ^^ Το Higurashi τα arc που ανέφερα πρίν και το Psycho Busters είναι από τα πρώτα manga που αγόρασα κάποια vol τους που βρήκα. Με την πρώτη μου δουλειά όλα αυτά ωωωω αναμνήσεις χαχαχα. Εντάξι ειδικά με το Psycho Busters απλά όποτε βγεί chapter και μήνες να κάνει εγώ μια φορά το διαβάζω. Γενικά όταν ένα manga μου αρέσει έτσι είμαι όποτε βγεί νέο chapter τρέχω και το διαβάζω, και αν έγραφα όλα όσα παρακολουθώ θα έκανα ολόκληρη λίστα τρομάρα μου. Πάντως και στα anime και στα manga ναι είπαμε από genre έχω προτίμηση σε Horror, Psychological, Supernatural, Survival, Mysterious Powers αλλά είμαι πως και οτιδήποτε μου κάνει το κλίκ ως υπόθεση του δείνω μια ευκαιρία και αν μου αρέσει καλός το συνεχίζω! δλδ ουσιαστικά και εγώ τα πάντα βλέπω και διαβάζω είπαμε αρκεί να μου κάνουν το κλίκ :joyful: :awww: Aphorism :awww: έψαχνα για manga με survival το βρήκα και κόλλησα τελείως όμως και όντως η κεντρική ιδέα του είναι πολύ καλή ^^ Εγώ ελευθερία θα διάλεγα :P Αυτό το ch10 όμως αχ αυτό το τέλος του με έχει κάψει τελείωςςςςς, δεν κρατιέμαι για την συνέχεια :hihi2: [/SPOILER] Thanks και για τις προτάσεις :) ειδικά το Zetsuen No Tempest νομίζω πως με κέρδισε κιόλας από την υπόθεση και μόνο ^^ myanimelist/anime-planet/anidb όχι δεν έχω, απλά δεν έχω αξιωθεί ακόμα να κάτσω και να φτιάξω
Μάρ 05 2011 21:32
Φωτογραφία

Kai → d.neko-angel

[FONT=Arial Narrow][SIZE=3][COLOR=darkred]Και έλεγες πως θα γράψεις πολλά. Κάτσε να δεις τι σου έχω. Μη μου μιλάς Σαβ/κο! :hahaha:[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Arial Narrow][SIZE=3][COLOR=darkred][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Arial Narrow][SIZE=3][COLOR=darkred][spoiler][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Arial Narrow][SIZE=3][COLOR=darkred] [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Arial Narrow][SIZE=3][COLOR=darkred]Δε διαφωνώ, άλλωστε δύσκολα τα shonen δεν κάνουν κάποιες κοιλιές με τις εναλλαγές των Arcs που έχουν.[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Arial Narrow][SIZE=3][COLOR=darkred] [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Arial Narrow][SIZE=3][COLOR=darkred]O Hibari στο τελευταίο chapter τα έσπασε. Αναίσθητος όσο δε παίρνει άλλο, είχε πολύ γέλιο! Στο τελευταίο ο Yamamoto ήταν πολύ εντάξει, στο προηγούμενο μου φάνηκε λίγο OOC but it’s ok![/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Arial Narrow][SIZE=3][COLOR=darkred][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Arial Narrow][SIZE=3][COLOR=darkred]Πάντως από CLAMP μπορεί να μην έχω διαβάσει κανένα manga τους, αλλά όσες σειρές τους έχω δει, παρόλο που ήταν πολύ ωραίες, συνεχώς μου φαινόταν σαν κάτι να έλλειπε. Παρόλα αυτά μπορώ να πω ότι έχουν πολύ καλούς χαρακτήρες και μου κάνει ιδιαίτερα εντύπωση ότι ειδικά οι κοπέλες, όσο κλισέ και να είναι, δεν είναι αντιπαθητικές. Με προβληματίζει αυτό που είπες όμως, γιατί το xxxHolic, αν το δουλεύανε αρκετά, ίσως θα μπορούσε να γίνει από τις πιο ώριμες δουλειές τους. Έχει καλούς χαρακτήρες, ένα ωραίο concept και πολύ ωραία ατμόσφαιρα, με βάση το anime πάντα, και είναι κρίμα.[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Arial Narrow][SIZE=3][COLOR=darkred][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Arial Narrow][SIZE=3][COLOR=darkred]Εγώ σαν ανάποδο άτομο προτιμώ κυρίως comedy/slice of life/parody και μετά ένα άλλο άκρο, mystery, detective, psychological, supernatural κυρίως. Γενικά βλέπω τα πάντα, εκτός από magical girls και έχω την τάση να κάνω stalk τον αγαπημένο μου seiyuu σε ότι σειρά κι αν είναι.[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Arial Narrow][SIZE=3][COLOR=darkred][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Arial Narrow][SIZE=3][COLOR=darkred]Επίσης, όσο κι αν θάβω την Shonen Jump, διαβάζω αρκετές σειρές της (KHR, Sket Dance, Hokenshitsu No Shinigami, Beelzebub, Enigma, Bakuman, Kuroko No Basket, αναφορικά και παλιότερες της) και shonen αρκετά γενικότερα, ενώ από seinen δεν ακολουθώ και πολλά.[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Arial Narrow][SIZE=3][COLOR=darkred][/COLOR][/SIZE][/FONT] [COLOR=darkred][FONT=Arial Narrow][SIZE=3]Αρκετούς τίτλους που ανέφερες τους ξέρω μόνο σαν τίτλους, TenjhoTenge, Mirai Nikki, ShingetsutanTsukihime, Gantz (για το οποίο ακούω πάρα πολύ καλά λόγια – για το manga), CageofEden, θα ήθελα να τους τσεκάρω.[/SIZE][/FONT][/COLOR] [FONT=Arial Narrow][SIZE=3][COLOR=darkred][/COLOR][/SIZE][/FONT] [COLOR=darkred][FONT=Arial Narrow][SIZE=3]Tο Fruit Basket και το D.N.Angelτα είχα παρατήσει. Το Higurashiείναι stalledκάτι χρόνια. Στο MPDPsychoείμαι ακόμα στην αρχή. Psycho Busters, έχουν κάτι χρόνια να μας δώσουν νέο chapter. Το D.GrayManστα τελευταία chaptersγίνεται όλο και καλύτερο![/SIZE][/FONT][/COLOR] [FONT=Arial Narrow][SIZE=3][COLOR=#8b0000][/COLOR][/SIZE][/FONT] [COLOR=darkred][FONT=Arial Narrow][SIZE=3]Δεν πίστευα ότι θα βρω άτομο που διαβάζει το Aphorism όμως!!!! Να ανοίξουμε thread να μιλάμε μόνο εμείς, σοβαρά!!! Είναι πολύ ενδιαφέρον ως τώρα και ελπίζω να συνεχίσει έτσι. Η ιδέα να διαλέξουν κάτι ‘χωρίς να ξέρουν’ ήταν πολύ ωραία. Αναρωτιόμουν τι θα διάλεγα στη θέση τους. [/SIZE][/FONT][/COLOR] [FONT=Arial Narrow][SIZE=3][COLOR=darkred][/COLOR][/SIZE][/FONT] [COLOR=darkred][FONT=Arial Narrow][SIZE=3]Τσέκαρε το Zetsuen No Tempest αν θέλεις κάποια στιγμή και αν δεν τα έχεις τσεκάρει ήδη από shonen, το Tripeace και το Death Edge. Έχουν όλα λίγα chapters ακόμα και είναι σχετικά καινούργια. Slice-of-life δεν προτείνω γιατί δεν το είδα στα fave σου ΧD[/SIZE][/FONT][/COLOR] [FONT=Arial Narrow][SIZE=3][COLOR=darkred]Μήπως έχεις myanimelist/anime-planet/anidb, I’m interested.[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Arial Narrow][SIZE=3][COLOR=darkred][/spoiler][/COLOR][/SIZE][/FONT]
Μάρ 05 2011 18:36
Φωτογραφία

d.neko-angel → Kai

καλά και ο Gokudera όντως είναι πολύ καλός και ο Yamamoto είναι απίστευτος ειδικά στο προτελευταίο chapter που βγήκε κόντεψα να γείνω ένα με την οθόνη του pc :kawaii: Ο Hibari όμως για εμένα είναι η ανώτερη σταθερή αξία :lovulovu: Τώρα όλα τα manga νομίζω έχουν τα πάνω και τα μεσαία τους και τα κάτω τους, περνάνε από διάφορα επίπεδα. Η Amano μπορεί να έχει πάνω και κάτω, αλλά ακόμα και τα κάτω της για εμένα είναι καλά. Δεν με απογοητεύει ποτέ! Αντίθετα οι CLAMP με το τέλος ειδικά του xxxHolic με απογοητεύσανε πάραααα πολύυυυ. Μπορεί γενικά να λατρεύω απίστευτα τις δουλειές τους, να τους έχω μεγάλη προτίμηση αλλά το τέλος του xxxHolic μου φάνηκε πρόχειρο και βιαστικό, άφησε και ερωτήματα αναπάντητα στον αέρα :deadga6: Από manga που μου αρέσουν που με ρώτησες όταν πρωτοξεκίνησα ο πρώτος μου έρωτας ήταν το DNAngel τελείως kawaiiiii overdose, με σημάδεψε το άτιμο χαχαχα :hihi2: Ακόμα και σήμερα μπορώ να κάτσω και να το διαβάσω ξανά και ξανά άνετα. Μετά είπαμε έχω σταθερή προτίμηση σε οτιδήποτε από τις CLAMP. Άλλα αγαπημένα για εμένα είπαμε Reborn! και μετά D.Gray-Man, Fruits Basket, Tenjho Tenge, Mirai Nikki, Shingetsutan Tsukihime, Higurashi no Naku Koro ni(ειδικά τα abducted by demons κ cotton driffting arc). Επίσης απο genre έχω μια σταθερή προτίμηση στα Horror, Psychological, Supernatural, Survival, Mysterious Powers. Ας να πούμε όποτε βγεί νέο chapter διαβάζω σταθερά MPD Psycho, Gantz, Cage of Eden, Aphorism, Psycho Busters, Alive The Final Evolution. Λοιπόν σταματάω εδώ και δεν λέω άλλα γιατί πείρα φόρα και αν συνεχίσω έτσι ολόκληρη σελίδα θα πιάσω :hahaha: Αλήθεια εσύ τι προτιμήσεις μου έχεις στα manga??
Μάρ 05 2011 17:28
Φωτογραφία

Kamui → Kai

Aπο καμμενες συζητησεις εμεις αλλο τιποτα. Ειδικα οταν πηγαινουμε διακοπες και ειμαστε απομακρυσμενοι απο ειδη καψιματος, τοτε ειναι που μας κατεβαινουν οι πιο κουλες αναμνησεις. Απορω τι θα μπορουσε να καταλαβει καποιος τριτος ακουγοντας μονο αυτη τη συζητιση. Οπως καταλαβες,η σχεση σας ως αδερφια μοιαζει αρκετα με τη δικη μας. Το φυλο δεν παιζει ιδιαιτερα συμαντικο ρολο σε αυτα τα θεματα τελικα. Σιγουρα θα ηθελα να το επαναλαβουμε, ειδικα οταν με το καλο ερθουν οι διακοπες, γιατι τωρα ψιλοπνιγομαστε (μονο εγω φυσικα, ο αδερφος μου ειναι χαραμοφαης) :P
Μάρ 05 2011 16:42
Φωτογραφία

Kai → Kamui

Μα φυσικά, [s]αθώους[/s] ψωμί και άλάτι φάγαμε μαζί. Άσχετα που μας άφησες νωρίς. :kakaka: Να το επαναλάβουμε το χθεσινό κάποια στιγμή, πολλή πλάκα είχε όταν μιλούσατε μεταξύ σας. Τελικά δεν κάνουμε μόνο η Ζura κι εγώ καμμένες συζητήσεις. :canthelp: Thanks for the accept :ureshii:
Μάρ 05 2011 16:10