Jump to content

Community Status Updates

Photo

Jorg → Kai

Έτοιμη; Να πούμε και στην Zura και στον Napster άμα είναι. Ξεκινώ εγώ. :P
Mar 11 2011 17:13
Photo

Kai → d.neko-angel

Καταλαβαίνω. Μακάρι να μπορούσαμε να πάρουμε όσα θέλουμε. Το καημένο το Rurouni Kenshin 4 χρόνια το παλεύω να τελειώσει και ακόμα έχω δρόμο. :kakaka: Μακάρι να μπορούσαμε να πάρουμε ότι έχουμε στη wishlist μας. Αλλά με κόπο και χρόνο μαζεύονται σιγά-σιγά. Κάποια μετάνιωσα που τα ξεκίνησα. Υup, το σχέδιο είναι πάρα πολύ καλό. Θα ήθελα να τσεκάρω και ένα από τα άλλα δύο manga που έχει γράψει αυτός που γράφει το story, αλλά δεν το κόβω να γίνεται σύντομα.
Mar 09 2011 15:21
Photo

d.neko-angel → Kai

από Reborn έχω μόνο τα 8 πρώτα vol τα υπόλοιπα τα έφαγε η οικονομική κρίση και τα trc, xxxholic και d.gray-man που προηγούνται για την ώρα. Οπότε για νέα vol Reborn δεν το έχω ψάξει καθόλου το θεματάκι. Αυτό για την Saizaki δεν το ήξερα καθόλου θα το κοιτάξω πάντως και το Roll, όταν μου αρέσει μια δουλειά συνήθως ψάχνω και τις υπόλοιπες του ίδιου mangaka
Mar 09 2011 14:57
Photo

KaiKenny

:hahaha: Να κανονίζουμε 2-3 φορές την εβδομάδα για να έχουμε σίγουρο release! Do Want. +Αυτό θα πει "εσύ κοιμάσαι και η τύχη σου δουλεύει".
Mar 08 2011 09:02
Photo

KennyKai

Ρε συ, δεν γίνονται αυτά... Απόψε που μιλάγαμε πάλι, λίγο μετά που πήγες για ύπνο, πάλι βγήκε νέο chapter Sket Dance. :hahaha: Οι ομιλίες μας προκαλούν την έκδοση chapters του Sket Dance. Πρέπει να μιλάμε πιο συχνά. XDDD
Mar 08 2011 01:57
Photo

Kai → d.neko-angel

Χρόνια στην ανακύκλωση οι κυρίες CLAMP ελπίζω να φανούν για άλλη μια φορά σταθερές στις αξίες τους, να κλείσουν και τις τρύπες που αφήσανε γιατί θα το πω άλλη μια φορά, είναι κρίμα. Άσε, πραγματικά το Ίντερνετ σώζει, πλέον τα παίρνω στη μισή τιμή απ' ό,τι τα έπαιρνα. Καλά η Viz πέρα βρέχει. Έχω κάνει προπαραγγελεία το 17 εδώ και πέντε μήνες τουλάχιστον και δε βγαίνει να πει τουλάχιστον, 'Ξέρετε, τέρμα το Reborn!' το έχουν αφήσει το θέμα στον αέρα, έχουν βγάλει το 17 και το 18 από τη λίστα τους και δε λένε τίποτα. Έχεις ακούσει εσύ κανένα νέο; Χαίρομαι που σου άρεσε! Και ακόμα είμαστε την αρχή, να δούμε πώς θα πάνε τα πράγματα στο 10. (Δύσκολο να βρεις manga και να είναι όλοι συμπαθητικοί, ευτυχώς υπάρχουν κάποιες εξαιρέσεις). Btw, μιας και διαβάζεις το Reborn! η Saizaki ήταν assistant της Amano, αν διαβάσεις το one-shot της, το Roll φαίνεται ότι αυτή μας έδινε εκείνο το υπέροχο μελάνωμα και σχέδιο στο Arc της Varia, αλλά μετά μας άφησε. Να το διαβάσεις και το Kimi no Knife, καλό αν και αρχή ακόμα. Ναι-ναι! Και μπήκαν και άλλα 2 άτομα στην παρέα! Να μαζευόμαστε! Επίιισης!
Mar 07 2011 21:23
Photo

d.neko-angel → Kai

για το xxxHolic ναι πλέον με την ελπίδα ζω να δω την συνέχεια του μέσα από καμία νέα δημιουργία των Clamp :drink: [COLOR="DimGray"]Το Psycho Busters σε μαγαζί εδώ στην Αθήνα το είχα πετύχει, βέβαια τώρα το συγκεκριμένο μαγαζί το έφαγε η οικονομική κρίση. Για το Reborn με το πρώτο vol είχα πάθει και εγώ ακριβώς το ίδιο, εκεί πάνω μετά ξεκίνησα και ότι θέλω πλέον παραγγελία μέσο net και τέλος.[/COLOR] Το Zetsuen το ξεκίνησα, thanks και πάλι για την πρόταση :ureshii: Είναι ακριβώς μέσα στα γούστα μου :kyaaa: Ανυπομονώ για νέο chapter, το ch9 πάνω στο καλύτερο μας αφήνει το άτιμο. Πάντως τον Mahiro δεν μπορώ θα το πω στο λαιμό μου κάθεται =.= [COLOR="DimGray"]Το Kimi no Knife τσούκου δεν το έχω πιάσει στα χέρια μου, αν και από υπόθεση φαίνεται αρκετά ενδιαφέρον[/COLOR] :joyful: Είδα και το thread που άνοιξες για το Aphorism πολύ καλή κίνηση :blingeye2: [SIZE="2"]Επί την ευκαιρία καλή σαρακοστή κιόλας[/SIZE] ^^
Mar 07 2011 21:00
Photo

BoredForLife → Kai

Διστυχώς πρέπει..... >.<
Mar 07 2011 20:59
Photo

BoredForLife → Kai

Βασικά , Ongoing διαβάζω και εγώ απλά σπάστηκα λίγο με το Aphorism και θέλω να διαβάσω ένα ολόκληρο :P
Mar 07 2011 20:47
Photo

BoredForLife → Kai

Οκ με αυτά θα αρχίσω :P Σήμερα έκανα το τραγικό λάθως να διαβάσω τρια manga την ίδια περίπου στιγμή..... Περιτό να πώ πως θα τα ξαναδιαβάσω.....
Mar 07 2011 20:33
Photo

BoredForLife → Kai

Χαχα , ναι το έχω διαβάσει το Cage of Eden , καλό είναι αλλά έχει ecchi στοιχεία :P Tα Doubt , Judge, Enigma, Houkago Hokenshitsu κτλπ κτλπ είναι "ongoing" ή completed?? επίσης ο Nougami Neuro απο ποιό είναι?? Γιατί το είχα δεί σε ένα SJ και καλό μου φαινόταν....
Mar 07 2011 20:16
Photo

BoredForLife → Kai

eden no ori : cage of eden?? ok θα τα δοκιμάσω , εφχαριστώ :P
Mar 07 2011 19:43
Photo

zoro77 → Kai

Ηταν και αυτο το ενδεχομενο οντως! Στο περασμα των ποστ δε μου φανηκε και τοσο επιθεωρητης xD
Mar 07 2011 17:23
Photo

Kai → zoro77

Χαχαχα. Ε, και άμα σου έβγαινε επιθεωρητής λέμε τώρα, τι θα γινόταν; Καλύτερα που το έπαιξες safe.
Mar 07 2011 17:20
Photo

zoro77 → Kai

Τσαμπα κοιταζα το who's online..:kakaka: Τον didimakia ομως τον τσακωσα!!! Τον βλεπω τοσο καιρο ως ορατο και ξαφνικα μου γινεται αορατος. Δεν ειπα κατι για να μην χαλασω το παιχνιδι!
Mar 07 2011 17:06