Jump to content

Community Status Updates

Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

Χα χα πλάκα κάνεις! Δεν το χα προσέξει ποτέ!
Jun 28 2011 22:18
Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

Πρέπει να το δέχεται γιατί το προτείνει και στους χρήστες XD
Jun 28 2011 19:47
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

A, μην ανησυχείς! Το κατέβασα κι εγώ! Είναι πιο συμμαζεμένο από το Word αλλά έχει λιγότερα features οπότε εξισσοπροπούνται. Το ff δέχεται αυτό το format?
Jun 28 2011 19:39
Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

Ωχ, αλήθεια; Δεν το περιμένα. Βασικά, αν και θα ήταν μπελάς ίσως άνοιγε με Notepad>save> microsoft office. Να πω την αλήθεια, το Libre με βόλεψε περισσότερο απ' ό,τι περίμενα και σκέφτομαι να το βάλω και στο σταθερό.
Jun 28 2011 18:55
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

By the way, το microsoft office δεν το άνοιγε τ'αρχείο! Οπότε κατέβασα το άλλο! :D
Jun 28 2011 18:42
Photo

Kai → ayame

Χμ, καλό θα ήταν κάτι τέτοιο. Δεν μπορώ να πω ότι θα ήταν άσχημοι σαν ζευγάρι, αλλά όσο να' ναι φαίνεται άσχημα όταν δεν έχεις συνηθίσει σε μια τέτοια ιδέα. Βασικά, αν το άφησε και σε τέτοιο σημείο, καλά θα κάνει να το συνεχίσει από εκεί τουλάχιστον ώστε είτε το ακυρώσει είτε όχι να δούμε και πώς θα μπορούσε να συνεχίσει αυτή τη σχέση από αυτήν την άποψη, που μάλλον θα είναι και το πιο δύσκολο κομμάτι. Συμφωνώ μ' αυτό που λες, εξάλλου και ο ξανθός πρόεδρος της τάξης να μην ήταν που εμφανίστηκε μόνο και μόνο για συγκεκριμένο ρόλο, δε νομίζω να είναι δύσκολη μια εισαγωγή νέου, βασικού χαρακτήρα. Ποιος ξέρει τι θα δούμε όταν και αν τελικά βγει συνέχεια.
Jun 26 2011 00:06
Photo

ayame → Kai

το χα διαβάσει σε σπόιλερ και γω και στο 50 φαίνεται πού πάει το πράγμα- κι εγώ σαν κι εσένα νιώθω. τώρα για το spin off δεν ξέρω πού θα κατευθυνθεί και με τι θεματολογία. Ας ελπίσουμε ότι θα ακυρώσει αυτό το άκυρο τέλος... και υπάρχουν κι άλλοι τρόποι για να μην καταλήξει κλισέ- μια χαρά δεν ήταν ο ξανθός πρόεδρος της τάξης;
Jun 25 2011 23:59
Photo

Kai → ayame

*sighs* [spoiler] Βασικά, στο manga είμαι ακόμα στο 50, αλλά πρώτη φορά πήγα μόνη μου και πήρα spoiler γιατί είναι ένα μπερδεμενοχαρουμενοαγανακτησμενο rage από fans. Σοβαρά, δεν περίμενα να τελειώσει έτσι, ακόμα τη βλέπω μαζί με τον Kouki και δε νομίζω να το πάρω απόφαση πριν δω το manga. Θέλω να πω, είδαμε τον Daikichi να τη μεγαλώνει, μπορεί να μην ήταν μεν, αλλά τον βλέπαμε σαν πατέρα της, πραγματικά περίμενα να γίνει κάτι με τη μητέρα του Kouki κάποια στιγμή, αλλά μαζί; Χάλασε στην ουσία αυτό που είχε χτίσει στο πρώτο κομμάτι του manga (που ήταν και το καλύτερο για εμένα). Οκ, ίσως να ήταν πολύ πιο κλισέ αν δεν είχε κλείσει έτσι, μα ακόμα δεν μπορώ να το χωνέψω το pairing, τους βλέπω ακόμα σαν πατέρα και κόρη, δεν έχω ιδιάτερο θέμα με το incest που δεν υπάρχει σχεδόν και τη διαφορά ηλικάς (υπάρχουν αυτά). Είχα διαβάσει στο ANN θυμάμαι ότι ακούγεται για spin-off. Πάνω σε τι θα είναι άραγε; [/spoiler]
Jun 25 2011 15:58
Photo

ayame → Kai

[spoiler] they will get married =.= as you've read I guess, it was cleared out she loves Daikichi... i don't have problem with incest usually, but with your 'dad' ??? [/spoiler]
Jun 25 2011 14:06
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

Oho! Όχι δεν το ξερα! Ευχαριστώ, όταν έρθω απ'την θάλασσαθα το τσεκάρω!
Jun 25 2011 10:35
Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

Αν δεν το ξέρεις ήδη, [url=http://www.harryworld.org/forum]αυτό[/url] ίσως να σ' ενδιαφέρει.
Jun 25 2011 08:00
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

Αχα! Τα είδα τα σετάκια! Ωραία! Θα "αλλάξω" αμέσως!
Jun 24 2011 22:59
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

Ο χο χο χο! Κι όμως αντιστάθηκες!
Jun 24 2011 22:49
Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

:kakaka: Θα φανώ ψώνιο τώρα αλλά του Izaya το set μπήκα αρχικά σε πειρασμό να το κρατήσω. [url=http://www.mediafire.com/?72g1hzvwl5vqd9w]Χίαρ[/url]
Jun 24 2011 22:35
Photo

Napster → Kai

Ελα, μη στεναχωριεσαι. Μπορει αμα το συνεχιζε να ειχε γινει σαν το Gamaran.:P Με λιγα λογια μου λες να αρχισω Naruto-Bleach τωρα που εχω γυαλια. Nice! Πω...αντε θα το σκεφτω τοτε, μπορει να μην παω. Μακαρι να βρεξει ή τουλαχιστον να μην εχει ηλιο. Χεχεχε, και 'γω θελω να φυγω αλλα θα το κανω μετα τις 8-13ης Ιουλιου.
Jun 24 2011 20:48