Jump to content

Community Status Updates

Photo

Kai → DarkElf

:/ Χμμμ, εμένα με είχε απογοητεύεσει το Arc του Fuji γιατί είχε πάρα πολλά fanarts και πολύ καλά με κάτι κουλ σκηνές και φάσεις και περίμενα πολλά. Τελικα όταν μεταφράστηκε επιτέλους... ξένέρωσα. Αντίθετα το τελευταίο Arc μου άρεσε πάρα πολύ, μάθαμε και περισσότερα για τον Hades-sensei, είναι Niburu και Keiichi, τι άλλο θέλουμε δηλαδή; Γενικά ήταν ενδιαφέρον. :kakaka: Έχουμε και thread εδώ, ελπίζω να περάσεις κάποια στιγμή καμιά βόλτα.
Jun 23 2011 18:21
Photo

DarkElf → Kai

Πολύ καλό ρε συ!Ειδικά τώρα που εμφανίζονται κι άλλοι σαν τον Hades sensei!Personal favorites(εκτός από τον sensei):Ashitaba kαι Fuji.Τα chapters με τον Fuji-niisan μου άρεσαν πολύ.Είδαμε και τι γίνεται μέσα στο κεφάλι του Fuji.
Jun 23 2011 18:10
Photo

Kai → DarkElf

:hahaha: Ε, να μην έχει κι αυτός μια super special bishie form; Ναι, εβδομαδιαίο είναι, στη shonen jumo βγαίνει, τα ratings δυστυχώς πάνε χάλια, τα scanlations είναι πολύ πίσω και δεν βγαίνει μεταφρασμένο κάθε βδομάδα δυστυχώς, αλλά τελευταία κάνουν φιλότιμες προσπάθειες οι Muda και τα updates είναι πιο συχνά. Πώς σου φάνηκε ως τώρα; :)
Jun 23 2011 18:04
Photo

DarkElf → Kai

Και ναι,πλέον είμαι up-to-date!Πωωωωωω.....τι bishie είναι όταν εξαφανίζονται οι ρωγμές και γίνονται μαύρα τα μαλλιά του!!!:kawaii:Εβδομαδιαίο είναι,ε?Άντε να βγει το επόμενο chapter!!!
Jun 23 2011 16:47
Photo

Kai → Napster

:hahaha: Really! Lol, και κάποτε ήταν στα 'Big3' έχει πάρει πόδι για τα καλά πλέον. Κρίμα πάντως, καλύτερα να το είχε τελειώσει στις δόξες του παρά να το αφήσει να ξεπέσει έτσι. :hahaha: Έχει πέραση το Hokegami τελευταία. Και μιας και μιλάμε και για rankings, δε θέει να ξεκολλήσει από bottom5 το καημένο. Ευτυχώς που δεν το έχουν κόψει μέχρι τώρα αν και έχω αρχίσει να το φοβάμαι.
Jun 23 2011 07:38
Photo

Napster → Kai

Really? :3 :hahaha: Μιας και ειδα τυχαια στο profile σου που μιλουσατε για το Hokenshitsu no Shinigami, ειπα οτι ειναι καιρος να το αρχισω. Πριν απο λιγα λεπτα τελειωσα το πρωτο volume.
Jun 23 2011 00:00
Photo

Kai → Napster

:hahaha: To Bleach χτύπησε bottom five αυτή τη βδομάδα.
Jun 22 2011 20:35
Photo

KaiVagelio

:Crying2: Και δεν τα κατάφερε τελικά; My wallpaper failed me.
Jun 22 2011 19:56
Photo

VagelioKai

Oh gosh, το νέο σου wallpaper παραλίγο να μου ανοίξει την μύτη :nbleed::nbleed::nbleed:
Jun 22 2011 14:13
Photo

KaiKenny

Σ' αυτό συμφωνώ. Βασικά, άνετα μπορούσε να συνεχιστεί η ιστορία για μερικά volumes ακόμα. Τι στο καλό, δεν ήταν και πολυχρησιμοποιημένο το θέμα, τόσα είχε να κάτι, μα τι να πεις.Όσο για τη σχέση των παιδιών, τελείως στον αέρα έμεινε. Κρίμα, πολύ κρίμα και ήταν ωραίο ζευγάρι. :knock-knock: Με το καλό τώρα η επόμενη δουλειά τους.
Jun 22 2011 08:05
Photo

KennyKai

Ναι, δε λέω, δε χρειαζόταν να φτάσει και τα 15+ volumes, αλλά μόνο 2; Δ[B]γ[/B]ιάολε, ΔΕΝ ΧΟΡΤΑΣΑ, ΘΕΛΩ ΚΙ ΑΛΛΟ. :roar: Και δεν το πιστεύω ότι [B]για άλλη μια φορά[/B], στο θέμα "romance development", μένω με το πληκτρολόγιο στο χέρι. Fuck you, Japan, fuck you. :madtodeath:
Jun 22 2011 01:03
Photo

KaiKenny

Κοίτα, από τη μία για long run δεν ήταν και εκεί που το έκλεισε, τουλάχιστον το έκλεισε καλά. Από την άλλη, μόνο, [SIZE=3]μόνο[/SIZE], [B]ΜΟΝΟ[/B] 9 chapters; :nanteee: :borednn9: Δεν πάμε καλά μου φαίνεται...
Jun 21 2011 23:38
Photo

KennyKai

Τελείωσε το DPSC στο 9ο κεφάλαιο. :nooooo: GODFUCKINGDAMMIT, JUMP.
Jun 21 2011 22:51
Photo

Napster → Kai

Yeap-yeap. Μου τηλεφωνησε και αρχισε να μου μιλαω στα Ιταλικα και ημουν ετοιμος να το κλεισω χωρις να πω τιποτα γιατι δεν καταλαβαινα τιποτα.:hahaha: Really? Τοτε θα πεταχτω μια απο αυτες τις μερες να δω τι παιζει στα public γιατι εχω αρκετο καιρο να παω.
Jun 21 2011 17:14
Photo

Kai → Napster

Είναι καλό να ξέρεις τις θέλουν οι fans σου, αρκεί να μην μπεις στο παιχνίδι ενός ατελείωτου fanservice μόνο και μόνο για ν' ανεβάσεις τα ranking σου και να χάσεις το νόημα της υπόθεσης. Ευτυχώς σ' αυτή την περίπτωση δεν έγινε κάτι τέτοιο. Ε, τότε δεν υπάρχει θέμα, θα σου αρέσει. Είναι πολύ καλό slice-of-life. Awesome o ξάδερφός σου! Τυχαράκια. Άσε, πήγα τις προάλλες στα public και όπως κοιτούσα τα manga, βλέπω είχανε φέρει και το Busou Renkin και 1-2 ακόμα τίτλους που μου κάνανε εντύπωση. Κοίτα να δεις, σιγά-σιγά ξυπνάνε κι εκείνοι.
Jun 21 2011 08:00