Community Status Updates
Kai → Fallen_Mpougatsa
Ohba, you phallocrat sadit, everyone is tsun for you and you know it. :kakaka: You have an army of sadistic fans.
:slash: <- Ohba
:moeee:<- His fans
:wth:<- Obata
Jul 01 2011 19:35
Fallen_Mpougatsa → Kai
Le gasp! Έλα, του κλεισα τα αυτιά δεν πειράζει, πες το τώρα αν θες.
^^ Ας ελπίσουμε να βάλει, ναι...καλό ήταν, δε λέω αλλά θα μπορούσε να χε βάλει λίγο λιγότερο και να πήγαινε στα early results από τώρα και να περιμέναμε μόνο τα κανονικά. Αλλά πού? Εκεί να πεθάνουμε στην αγωνία...
Jul 01 2011 19:15
Kai → Fallen_Mpougatsa
Τον Χίτλερ XD Σόρυ μωράκι, αλλά ναι.
Ναι, είμαι λίγο στο έλεος σου XD εκτός κι αν έβαλε ίντερνετ ο ξάδερφός μου φέτος και το έχει ανοιχτό XD. Βασικά δε με χάλασε που έβαλαν σελίδες από το PCP, ίσα-ίσα είδαμε και λίγο περισσότερο τι στο καλό γράφουν, απλά το αφήσανε σε πολύ κάπως κομμάτι.
Jul 01 2011 19:11
Fallen_Mpougatsa → Kai
Ω σοβαρά? Ποια φοβερή και κυρίως ειρηνόφιλη φυιογνωμία σου ρθε? Ο Ράμπο μήπως? Χα χα χα, πολύ άχτυ το μωράκι έτσι?
Οχο! Σε ακούω να βρίσκεσαι στο έλεός μου? Νιαχαχαχαχα! Αχεμ, εννοώ φυσικά, ότι θες! Πάντως ναι, μας γέμισε με σελίδες από το PCP μόνο και μόνο για να παρατείνει την αγωνία μας έτσι ώστε να μην μάθουμε τα αποτελέσματα αυτήν αλλά την άλλη βδομάδα. Ειλικρινά εύχομαι να χει κερδίσει ο Niizuma.
Jul 01 2011 18:57
Kai → Fallen_Mpougatsa
Εμένα μου ήρθε άλλη φυσιογνωμία στο μυαλό, αλλά ναι, θα μπορούσε να είναι.
Βλέπεις αυτή τη γυαλάδα στο μάτι; Δεν ξέρω τι του κάνανε του μωρού όταν βγάζαν τη φωτογραφία πριν περάσει από το photoshop για να έρθει σ' εμάς έτσι, αλλά είναι σαν να λέει "Μια μέρα θα σας σκοτώσω όλους εδώ μέσα".
Άσχετο, έλεος ρε συ στο Bakuman, το άφησε πάνω στο καλό και την άλλη βδομάδα μάλλον δεν θα το προλάβω. Έλεος, δε θ' αντέξω και θα σε πάρω για spoilers XD
Jul 01 2011 18:27
Fallen_Mpougatsa → Kai
Ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha! Τι τρελό μωρό είναι αυτό? Χα χα, είναι μήπως η κόρη του Bush σε νεαρή ηλικία που παίζει με τα παιχνίδια του μπαμπά της???? xD
Jul 01 2011 18:14
Kai → Anelis
Μετράνε γιατί τουλάχιστον από εκεί τραβάνε και κάτι, όχι σαν το baka.
Πού να σου άρεζε κιόλας. Είμαι στην αντίθετη παράταξη αλλά δε μιλάω, σκέφτομαι ότι έχει ριζώσει στον εξωτερικό σου και ίσως μια μέρα το δεις για να μη σπαταλήσεις το seeding που έκανες με τόσο κόπο και αγάπη από τα βάθη της καρδιάς σου - ή ότι υποκατάστο έχει ο κάθε evil mastermind έστω. Κάπου μέσα σου, αυτό είναι που σου δημιουργεί τις μαζοχιστικές σου τάσεις.
Χμμμ... εξαρτάται και τι 12 θα ήταν, γιατί είναι και κάτι 12 που λες :hahaha: "Δεν έβλεπα το αλλο με τα 50 επεισόδια καλύτερα; Αφού έτσι κι αλλιώς τον χρόνο μου έχασα" ή ακόμα χειρότερα που τελειώνεις τη σειρά και κοιτάς την οθόνη με ένα άδειο βλέμμα καθώς αναρωτιέσαι γιατί έγινε αυτό το πράγμα anime, άσε καλύτερα. Η αλήθεια είναι πάντως ότι όταν δε μιλάμε για oingoing, ο μεγάλος αριθμός επεισοδίων απωθεί κάπως... τους όχι-τόσο-μαζοχιστές τουλάχιστον.
Jul 01 2011 17:42
Anelis → Kai
kukukuku:kakaka:
Άσε, και δε μου πολυαρέσει κιόλας, το έχω μόνο για να το seedaρω.
Καλά τα ongoing τα έχω αφήσει (εκτός από 3-4, δε μετράνε αυτά ε,..ε...ε;;! )
Ναι γιατί είναι τόσα πολλά αυτά που θα ήθελα να έχω δει, που πρέπει να έχω έξτρα-σούπερ δόσεις [S]κουράγιου [/S]μαζοχισμού για να ξεκινήσω αυτά με τα πολλά επεισόδια.
Τι καλά να ήταν όλα 12άρια... >_<
Jul 01 2011 17:19
Kai → Anelis
:hahaha: Τραγουδώντας "γιατί τα 5,000 perica δεν ήταν πετσετάκια";
1 χρόνο; Αυτά είναι; Σαν V.I.P. στο δίσκο σου το Gintama ένα πράγμα.
Ξέχασες και τα ongoing που βλέπεις, οπότε μέτρα + , είναι πολύ παραπάνω. Βασικά εξεταστικές/εξετάσεις τα σηκώνουν κάτι τέτοια για όσους κόβουν τις βόλτες κλπ και η δικαιολογία του διαλείμματος είναι τέλεια γι' αυτά τα πράγματα. Άντε, και μετά το Monster και 100. :hahaha: Επειδή βλέπω πως οι τάσεις μαζοχισμού πάνε με τον αριθμό των επισοδείων και όχι με τα genres σ' εσένα.
Jul 01 2011 17:05
Kai → Fallen_Mpougatsa
[IMG]http://i634.photobucket.com/albums/uu69/I_eat_your_soul/Random/Random%20Screens/incoming.png[/IMG]
[SIZE=3]Ο.ο όταν ξέρεις τι θα γίνει ένα μωρό όταν μεγαλώσει...[/SIZE]
Jul 01 2011 16:53
Anelis → Kai
Και όχι μόνο θα πίνω τη μισή μπύρα, αλλά θα πληρώνω και το κουτάκι 10 ευρώ XD
Κοίτα, προσπαθώ αλήθεια να κάνω seed. Είχα φτάσει το 0,7 αλλά τώρα με όλα αυτά έπεσε στο 0,6. Τα περισσότερα τα κατεβάζω πλέον από explorer όταν δεν είμαι logged in για να μην πέσει πολύ το ratio, και ό,τι έχω ανεβάσει είναι χάρη στην 1η σεζόν του Gintama που τη seedάρω σχεδόν 1 χρόνο >_<
Ναι είμαι τραγική, είδα μια 26άρα, μια 27άρα και τώρα έπιασα την 39άρα. Τελικά κ εγώ στο κλαμπ με τις μαζόχες είμαι. Αν δεν είχα εξεταστική δε μάλλον θα είχα δει το Monster που το έχω και άχτι.... (ή δε θα είχα δει κανένα άνιμε ΧD )
Αχ βαχ έχω καεί εντελώς φέτος!~
Jul 01 2011 16:49
Kai → Anelis
Omg, πώς ξέχασα τέτοια σημαντική λεπτομέρια. καθώς θα πίνεις φυσικά ένα κουτάκι μπύρα (και το μισό θα πέφτει απ' έξω) για να πνίγεις τον πόνο σου.
Ναι ρε συ. Δεν ξέρω αν είσαι από τους καλούς-χρυσούς χρήστες που κάνουν seed και κρατάνε το ratio, αλλά προσωπικά το παράτησα, κατέβαζα με 700-800 και τραβούσαν 20 το πολύ 40. Οι έπρεπε να κάθονται μήνα και βάλε οι σειρές στο δίσκο δηλαδή.
Ειδικά οι δύο τελευταίες που έπιασες ήταν μικρές-μικρές. Άμα δε περίμενες δηλαδή, τι θα είχες δει ως τώρα; :hahaha: Με το καλό να τελειώσεις πάντως.
Jul 01 2011 16:38
Anelis → Kai
Αχαχαχα και θα ρίχνω κουβάδες τα manly tears xD
Ναι το άτιμο bakabt κοντεύει να μου fullάρει κ εμένα το τερατάκι μου. Έχω μαζέψει ό,τι θέλησα ποτέ να δω, και περιμένω να τελειώσει η εξεταστική για να τα αρχίσω. (Το "περιμένω" όπως καταλαβαίνεις είναι wishful thinking γιατί ήδη δεν άντεξα και είδα kare kano/ttgl/utena).
Jul 01 2011 16:31
Kai → Anelis
Πολύ καλό αυτό. Ευτυχώς που υπάρχει και το bakabt και μας καλομαθαίνει. Κατεβαίνει αυτή τη στιγμή και μάλλον θα φουλάρει το δίσκο μου (nice).
XD Εμπιστεύεσαι το γούστο μου; Αν τύχει και δε σ' αρέσει καθώς το βλέπεις έλα και γράψε στο profile μου "Ι hate it!" καθώς από πίσω μια godlike φωνή-συνήθειο θα φωνάζει [I]"SHE HATES IT!"[/I] (κανά 2-3 φορές σίγουρα για να το εμπεδώσουμε) με έξτρα έμφαση για ακόμα περισσότερη δραματικότητα~ oh teh drama. Έτσι, επειδή το λατρεύεις.
Jul 01 2011 16:24
Anelis → Kai
Mahou με την ευρεία έννοια! Το σχέδιο δεν είναι η επιρροή, η πρωταγωνίστρια είναι. Κ εγώ ακόμα δεν το έχω τελειώσει, αλλά είναι αρκετά ενδιαφέρον.
Χαχαχα
Ήθελα να το δω από πριν, και μιας και εμπιστεύομαι αρκετά το γούστο σου θα το κοιτάξω μια ώρα αρχύτερα. Ελπίζω να μην το μετανιώσω XD
Jul 01 2011 15:57

This status update has reached the maximum number of replies allowed