Jump to content

Community Status Updates

Photo

KaiAnelis

Mahou; Δεν περιμένω να μοιάζουν με τίποτα δηλαδή αλλά ελπίζω να έχει strong female lead σαν το Rose αφού επηρεάστηκε από αυτό και να μην είναι μόνο στο σχέδιο. 39 επεισόδια... Εντάξει, αν είναι ενδιαφέρον θα την παλέψω. Δες το κι ελπίζω να σ' αρέσει. Δε θα κάτσω να το παινέψω επειδή μου άρεσε πολύ και δε θα είναι αντικειμενικά αυτά που θα πω. Απλά μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση επειδή δεν είμαι και πολύ του δράματος και συχνά το αποφεύγω, αλλά στο συγκεκριμένο όχι μόνο δε με πείραξε αλλά ήθελα κι άλλο XD Έχουμε και μερικές τάσεις μαζοχισμού, τι να πεις...
Jul 01 2011 15:53
Photo

AnelisKai

Δεν ξέρω αν είναι love it or hate it αλλά είναι ιδιόμορφο. Φαίνεται σαν περίεργο mahou shoujo με κάποια gags και σταδιακά βλέπεις ότι είναι αρκετά σκοτεινό, με έμφαση στην ψυχολογία και το συμβολισμό. Εγώ για διακοπές φυλάω το Rose of Versailles, να δω επιτέλους τον "πρόγονο" της Utena.
Jul 01 2011 15:42
Photo

KaiAnelis

ΧD Perfect timing δηλαδή. Το Utena μου το είχε προτείνει πριν από... 1 χρόνο περίπου μια φίλη μου, αλλά ακόμα και σήμερα δεν μπορώ να καταλάβω αν το παίνευε ή το έθαβε με αυτά που μου έλεγε XD . Υποθέτω ότι είναι love or hate it. Σκέφτομαι να το κατεβάσω για τις διακοπές τότε, αφού θα κόβω που θα κόβω φλέβα στο χωριό από τη βαρεμάρα γενικά. Δηλαδή και να μη μ' αρέσει, τουλάχιστον θα έχω κι έναν λόγο να τις κόβω.
Jul 01 2011 15:37
Photo

AnelisKai

Χαχαχα ναι βρε είναι η Utena! Και έχει σα βασική επιρροή το Rose of Versailles (το οποίο κατεβάζω για να δω atm)! Απλά με το που ξέθαψες το θρεντ της Oscar, ξέθαψα κ εγώ το Utena και μου φάνηκε πολύ αστείο :P
Jul 01 2011 15:22
Photo

KaiAnelis

Who is the lady with the pink hair? Αν μοιάζει με την Oscar θέλω να τη δω. Ο.ο Από Utena είναι;
Jul 01 2011 15:13
Photo

AnelisKai

The perfect cross-over [SPOILER][IMG]http://img825.imageshack.us/img825/1015/460022.jpg[/IMG][/SPOILER]
Jul 01 2011 14:44
Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

Χαχαχα, άρχισαν οι διακοπές και έχασες τις μέρες; Θα σου πω από κοντά όταν βρεθούμε :)
Jun 30 2011 20:24
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

:3 ΟΚ τότε! Αλλά τι θέλανε ακριβώς? Εν τω μεταξύ θα σε ρωτούσα αλλά είχα την εντύπωση ότι ήταν ακόμα Τετάρτη! Σοβαρά όμως!
Jun 30 2011 19:35
Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

Χαχαχα. Όχι, δεν είσαι. Από τη μία δεν τους έκανα για το κομμάτι που με θέλανε, από την άλλη δε μου έκανε το κομμάτι για το οποίο με θέλανε εμένα. Νομίζω πως θα το γυρίσω στο Plan A, οπότε όχι, δεν είσαι κακός άνθρωπος.
Jun 30 2011 19:19
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

A...OK. Πω δεν ξέρω τι να πω. Απ'τη μία λυπάμαι που δε βρήκες κάτι επειδή ξέρω ότι ήθελες να κάνεις αυτήν την πρακτική αλλά απ'την χαίρομαι που θα μαστε μαζί και θα κάνουμε τα μπανάκια μας...Δ-δ-δ-δεν είμαι κακός άνθρωπος έτσι?
Jun 30 2011 19:16
Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

Allo. Τελικά, ίσως να περάσεις καμιά βόλτα από το χωριό. Αν δεν βρω κάτι άλλο, με βλέπω την άλλη βδομάδα να φεύγω για λίγο διάστημα, αλλά δεν το έχω αποφασίσει ακόμα :kakaka:
Jun 30 2011 19:06
Photo

KaiKenny

Μια χαρά τότε. Την ίδια απορία την είχα κι εγώ να πω την αλήθεια. Τα 4 τελευταία τεύχη του RuroKen τα είχα παραγγείλει όλα μαζί και ενώ τα 3 ήρθαν κανονικά παρέα μέσα σε μια βδομάδα, το τεύχος 26 είχε κάνει δύο. Έλα τώρα πες μου πώς γίνεται αυτό, ενώ φύγανε όλα την ίδια μέρα. Το μόνο λογικό θα ήταν ότι όταν φτάνουν στο ταχυδρομείο, τα χωρίζουν όπως να'ναι. Επίσης fun fact, είχα μπει στη wishlist μου πριν καιρό όταν μου είπες πει ότι έκανες order το Yotsubato και έλεγε δεν ήταν διαθέσιμο και απορώντας για το πότε πρόλαβε και ψεπούλησε πάλι μπήκα μέσα στη σελίδα του. Ναι, εδώ και πολύ καιρό το UFO είχα στη wishlist την έκδοση της ADV. Go me και δέχομαι συγχαρητήρια.
Jun 30 2011 17:56
Photo

KennyKai

Τελικά θα κάτσω Θεσσαλονίκη τούτο το καλοκαίρι, οπότε δεν τίθεται θέμα να το χάσω ΑΝ έρθει... το θέμα είναι, αφού γίνανε όλα dispatched την ίδια μέρα, αυτό γιατι δεν το έχω ακόμα;
Jun 30 2011 17:00
Photo

KaiKenny

0.0 Πλάκα κάνεις[I]!![/I] Και σήμερα είναι η τελευταία μέρα; ...Γυρνώντας πίσω τις σελίδες... [QUOTE]Πάνω από 15 μέρες δεν θα κάνουν πάντως, εκτός κι αν είσαι πολύ γκαντέμης >.<[/QUOTE] Είσαι πολύ γκαντέμης γενικά ή σε γκαντέμιασα; Να μην το έχω βάρος στη συνείδησή μου. Πάντως αφού έκλεισε 17 μέρες, αν δεν κάνω λάθος, και αν ρώτησες και το ταχυδρομείο και δεν είναι εκεί, στείλε ένα mail στο book μιας και όταν έρχοντε, εκτός κι αν είσαι τυχερός και στα αφήσουν μέσα στην πολυκατοικία και συνεννοηθείς με κανέναν, τα κρατάνε μόνο για 15 μέρες στα γραφεία τους. Να μην πάνε τζάμπα τα λεφτά.
Jun 30 2011 16:45
Photo

KennyKai

Ακόμα να έρθει το Yotsubato. T^T
Jun 30 2011 16:21