Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
melkior → Keiki
οποτε το βαζω μου βγαζει ιnvalid file μπορεις να μου δειξης το κομματι που εβαλες για να παρω μια ιδεα και να δω τι κανω λαθος?
Οκτ 25 2009 10:12
Keiki → melkior
Εδώ την υπογραφή την έβαλα κάνοντας απλά copy paste το bbcode που σου βγάζει κάτω απο την υπογραφή σου στο anime-planet όταν την φτιάξεις. Είναι πανεύκολο.
Οκτ 25 2009 09:07
melkior → shadowsong
Και εγω τι θυμαμαι τι σειρα αλλα αμυδρα δεν θυμαμαι καν σε ποιο καναλι την εβλεπα ασε που τα κρητικα καναλια creta,κρητη τν δεν εχουν καλο σημα εδω περα και πολλες φορες δεν τα πιαναμε καθολου.
Εγω αυτη τι στιγμη βλεπω κυριως ongoing σειρες κανα δυο επ τι μερα δεν εχω χρονο να πιασω κανενα ολοκληρωμενο ακομη και εχουν μαζευτει αρκετα.
Οκτ 25 2009 07:44
shadowsong → melkior
εγω 3 χρονια τωρα περιπου αλλα δε βλεπω πολυ συχνα...εχω δει ολοκληρα αρκετα ομως.
καλα απο παλια θυμαμαι χαρακτηριστικα οσο τπτ αλλο στα κρητικα καναλια το kabamaru και το windaria...kabamaru σταθερη αξια!! xaxax
Οκτ 25 2009 00:53
melkior → shadowsong
Bλεπω και εσυ απο κρητη εισαι εγω ειμαι απο σητεια,κανα δυο χρονια σοβαρα αν και παλια εβλεπα μονο που δεν ηξερα τι ηταν dragonball akira ghost in the shell οποτε σχετικα νεος ειμαι σε αυτα.
Οκτ 25 2009 00:06
shadowsong → melkior
ναι ρε εννοειται...btw απο που εισαι? ασχολεισαι καιρο με anime??
Οκτ 24 2009 23:58
Keiki → melkior
Αν δε ρωτήσεις δε θα μάθεις λέει ο λαός, μην αγχώνεσαι. Η υπογραφή ανανεώνεται αυτόματα κανονικά κάθε φορά που ενημερώνεις την λίστα σου στο anime-planet, αρκεί να την έχεις φτιάξει με την επιλογή "currently watching". Το μόνο που κάνω εγώ πχ, είδα το μόλις το επεισόδιο 20 του Monster, αλλάζω το νούμερο στο anime-planet στο 20 και αυτόματα εμφανίζεται πάνω πάνω στην υπογραφή μου. Μπορεί όμως να μην το δεις άμεσα γιατί και ο browser σου cache-ρει την παλιά εικόνα. Ελπίζω να βοήθησα, αν παρόλα αυτά δεν βγάλεις άκρη πες μου.
Οκτ 24 2009 23:34
melkior → shadowsong
Well ελπιζω να σου αρεσει και θα χαρω να ακουσω την γνωμη σου οταν το τελειωσεις.
Οκτ 24 2009 22:32
melkior → Keiki
Oκ ξερω οτι φαινομαι σαν ηλιθιος αλλα πως στο καλο μπορω να βαλω την υπογραφη μου απο το σαιτ(ανιμε πλανετ)εδω ωστε αυτη να ανανεωνεται αυτοματα?
Σορρυ που και αυτο το μήνυμα ειναι για βοηθεια αλλα προσπαθω μια ωρα και δεν εχω καταφερει τιποτα και παλι ευχαριστω.
Ειδα πως βλεπεις monster πως σου φαινεται? εγω το τελειωσα προσφατα και ειναι ηδη απο τα αγαπημενα και μπαινει ανετα στο τοπ 10 μου.
Οκτ 24 2009 22:25
shadowsong → melkior
thx alot melkior 8α το κοιταξω και θα σου πω τη γνωμη μου..ακομα καλυτερα που ειναι μικρο γτ τελευταια δεν εχω πολυ ελευθερο χρονο, ειχα να μπω στο forum σχεδον απο περυσι >.<
thx again :)
Οκτ 24 2009 19:20
melkior → shadowsong
Αν το chopits σε εβαλε σε σκεψεις τοτε πρεπει οπωσδηποτε να κοιταξεις το Eve no Jikan το οποιο αναλυει σε μεγαλυτερο βαθος το συγκεκριμενο θεμα +ειναι μικρο 6 15λεπτα επ οποτε δεν θα σε κουρασει.
Οκτ 24 2009 18:21
GkLoc → melkior
Α μεγαλος μας βγηκες,αμα ησουνα στην νεολαια σιγουρα θα τον ηξερες,εμμ κατσε παιζω και το τελευταιο μου χαρτι,ειχα εναν ξαδελφο εκει τωρα βεβαια έφυγε πηγε Σαλονικη,δουλευε ως μπαρμαν στο Paradise περσι,επισης ητανε μπαρμαν στο πλαζ φετος,εχει δουλεψει και σε αλλα,Elo των φωναζουνε,η αλλιως Δημήτρη,παιζει να τον ξερεις?Ενας ξανθος ψηλος ειναι...
Οκτ 24 2009 01:52
melkior → GkLoc
Οχι δεν μου λεει κατι το ονομα.
Βεβαια εγω ειμαι καπως μεγαλυτερος 27 οποτε ειναι λογικο να μην τον γνωριζω.
Οταν ερχεσαι σητεια που συχναζεις συνηθως οχι πως εχουμε και πολλα αλλα μπορει να σε εχω πουθενα,εγω για καφε παω συνηθως μπουτικ η excite και τα σαββατοκυριακα diverso η πλανηταριο.
Οκτ 19 2009 19:11
GkLoc → melkior
Αρα εισαι απο σητεια ε,λοιπον ισως να σε βρω,τον Bobo-Στέλιο τον ξέρεις?
Οκτ 17 2009 18:20

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται