Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
melkior → mono
Ωραιο κολπο αυτο γιατι δεν τις ζητας να σου το μαθει θα γλυτωνες απο πολλες καταστασεις οπως αυτη με τα θρίλερ,πλακα πλακα και εμενα θα μου ηταν χρησιμο.
Εγω θα παω στο βλεπω το θανατο σου δεν ειναι τρομακτικο αλλα εχει ωραιους θανατους,οσο για το αλλο αυτο σου δεν σωζεται με τιποτα ποια καλλη των πρωταγωνιστων οταν σου δημιουργει καλο στον εγκεφαλο.
Οκτ 12 2009 07:10
mono → melkior
Παιδί μου βγαλμένα από τη ζωή είναι όλα:hahaha:
Στα περισσότερα anime μου αρέσει η μουσική αλλά 5 ώρες j-pop/rock/metal/shit δεν αντέχεται:terror2: Ειδικά η κολλητή μου που την κουβάλησα (σχεδόν με το ζόρι) από ένα σημείο και μετά τη ρωτούσα πως σου φαίνεται η μουσική και μου απάντησε ότι σταμάτησε να την ακούει με τη δύναμη της αυθυποβολής XD
G.I.Joe ε? Καλά να πάθεις :hahaha: Ένας μόνο λόγος υπάρχει για να δεις αυτήν την ταινία. Ο πρωταγωνιστής :P Εμένα με κουβάλησαν σε θρίλερ τις προάλλες. Εγώ πάντως φοβήθηκα...Ο υπόλοιπος κινηματογράφος είχε λυθεί στα γέλια από τις τσιρίδες που έβγαζα...Happens every friggin time :uhh:
Οκτ 12 2009 00:00
melkior → mono
Aσε αδικα χαλας τα μικροβια σου αυτοι εκει μεσα ειναι πιο ανθεκτικοι απο κατσαριδες.
Τι δεν σου αρεσει η μουσικη απο τα ανιμε?:oo:Να σου πω και εγω δεν πολυ τρελαινομαι συνηθως και στα επ τα προσπερνω εκτος και εχουν τιποτα πιασαρικο να μου τραβηξει την προσοχη.
Μια χαρα περασες βλεπω εγω ειχαμε παει σινεμα με την παρεα για να δουμε το g.i joe και μου ανεβηκε το αιμα στο κεφαλι με αυτα που εβλεπα και η φαση ηταν οτι σε μερικους τους αρεσε.
[QUOTE]Το κορυφαίο είναι που πέτυχα τον κολλητό μου, που δεν έχει καμία σχέση με το χώρο να έχει σκάσει μύτη με την παρέα του και να έχει μπει σε lolicon mode με σάλια να τρέχουν, μύτες να ανοίγουν ξέρεις εσύ...:P Έφαγε κανα δυο χαστουκάκια, συνήλθε :wis: [/QUOTE]
Slice of life το εκανες :hahaha:
Οκτ 11 2009 23:07
mono → melkior
Παίζει αν με πιάσει κανα μαζοχιστικό ντελίριο να κάτσω να τη δω...
I am thinking the Parliament...Εγκρίνεις?:himitsu:
Το πάρτυ ήταν αρκετά καλό, αν και εγώ αυτή τη μουσική δεν την αντέχω καθόλου αλλά ήταν πολύ καλή η παρέα...Το κορυφαίο είναι που πέτυχα τον κολλητό μου, που δεν έχει καμία σχέση με το χώρο να έχει σκάσει μύτη με την παρέα του και να έχει μπει σε lolicon mode με σάλια να τρέχουν, μύτες να ανοίγουν ξέρεις εσύ...:P Έφαγε κανα δυο χαστουκάκια, συνήλθε :wis:
Καλύτερη στιγμή της βραδιάς : Όταν έβαλε το OP του NGE μαζί με το βιντεάκι και χτυπιόμουν βλέποντας τη Rei :wooi2: Ναι όπως κατάλαβες είμαι αμετανόητη reitard :bath:
Οκτ 11 2009 22:06
melkior → Keiki
Keiki οπως βλεπεις μετα κοπων και βασανων τα καταφερα τελικα φχαριστω για ολη την βοηθεια και σορρυ αν σε κουρασα.
Οκτ 11 2009 19:21
melkior → mono
Ε δεν χανεις και τιποτα.
Ναι αλλα τις ταινιες τις ειδες ολες να υποθεσω οτι οταν βγει και η καινουργια θα την δεις και αυτη.
Χαιρομαι που το ακουω τωρα στις επομενες μερες θα εχουμε αυξημενη δραστηριοτητα στο σαιτ μιας και ολοι θα ειναι στο αρρωστοι στο κρεβατι καλη δουλεια:riiight:.
Την επομενη φορα λεω να χτυπησεις μεγαλυτερο στοχο μετρο/γηπεδο/συναυλια καμια διαδηλωση think big.
Οκτ 11 2009 19:12
mono → melkior
Μπα όχι...Δεν είμαι και ιδιαίτερα φαν του CG animation...Άσε που μετά την εμπειρία μου με τις ταινίες ακούω Resident Evil και τρέχω μακριά :P Και κρίμα γιατί όταν είδα την πρώτη έδειχνε να έχει potential...Btw όπως με συμβούλευσες φρόντισα να διαδώσω όσα περισσότερα μικρόβια μπορούσα, όχι πως ήταν και ιδιαίτερα δύσκολο έτσι που έχω καταντήσει κινητή μονάδα μικροβίων:unlucky:
Οκτ 11 2009 15:40
melkior → mono
Ναι η τανιες ηταν ψιλοχαλια η μονη που μου αρεσε καπως ηταν η δευτερη η οποια ειχε πολλες αναφορες στα παιχνηδια κατα τ αλλα τιποτα σπουδαιο.
Το degeneration το εχεις δει? εχει και thread εδω μεσα
Να σου πω δεν μου πολυ αρεσει η Jovovich οχι μονο ως ηθοποιος γενικα.
Οκτ 10 2009 22:05
melkior → Keiki
:OMG3:Καλα αδικα σε ταλαιπωρούσα τοση ωρα τι να πω.
Παω να κανω λογαριασμο στο κανονικο.
Οκτ 10 2009 18:11
mono → melkior
Λές?:terror2:
Άσχετο αλλά μιας και το ανέφερες, δεν έχω παίξει το παιχνίδι αλλά έχω δει τις ταινίες...Αλήθεια δεν ξέρω γιατί το έκανα αυτό στον εαυτό μου:frozen: Ειδικά την τρίτη θα μπορούσε να την είχε σκηνοθετήσει άνετα ο Uwe Boll και μη σου πω θα έβγαινε και καλύτερη :hahaha:
Πάντως ευχαριστώ που με σύγκρινες με την Milla XD
Οκτ 10 2009 17:46
Keiki → melkior
Ωχ, κάτι τέτοιο πρέπει να παίζει, το [URL]http://www.anime-planet.com/[/URL] είναι καθαρά και μόνο στα αγγλικά!
Οκτ 10 2009 17:42
melkior → Keiki
εσενα στα γραφη στα αγγλικα γιατι εμενα ειναι στα ελληνικα και δεν εχει Choose content επιλογη?μηπως ειμαι σε λαθος σιτε?:terror2::frozen:
Οκτ 10 2009 17:40
melkior → mono
χμ για αυτο ενιωθα καπως περιεργα?
Resident evil το καναμε προβλεπω να σε κυνηγανε ολες οι φαρμακοβιομηχανιες του κοσμου και μετα θα βρεθεις κατεψυγμενη σε κανενα underground μυστικο εργαστηριο.
Οκτ 10 2009 17:20

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται