Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

Keiki → melkior

Στο πρώτο βήμα στο anime-planet, αφου πάτησες "add/update my signature", διάλεξες απο κάτω στο "Choose content" το "Curently Watching" στην κατηγορία "Anime"? Μόνο αυτό κάνεις ουσιαστικά, εκτός από το να φορτώσεις custom background πιο κάτω. Custom images βρίσκεις στα forum του anime-planet όσα θες, έχει πάρα πολλά. Αν επιλέξεις σωστά, απλά πατάς στο πάτο τις σελίδας το "create signature". Αυτό που θα βγάλει μπορεί να είναι η παλιά σου υπογραφή λόγω της cache του browser σου. Πάτα Control + F5 για να φορτώσει την νέα. Αν αυτό που δείς είναι αυτό που θές, κανε copy το bbcode στην υπογραφή σου εδώ.
Οκτ 10 2009 17:14
Φωτογραφία

mono → melkior

Χοχοχοχο...Κάποιος μου φαίνεται μιλάει εκ του ασφαλούς...Πάντως σύμφωνα με την κολλητή μου τα μεταδίδω και μέσω τηλεφώνου γιατί την κόλλησα λέει από το τηλέφωνο...:nanana: Λες να ισχύει το ίδιο και για τα vms? Beware beware...I am the new biological weapon :terror2:
Οκτ 10 2009 17:07
Φωτογραφία

melkior → mono

Δεν πειραζει περισσοτερος χρονος για anime/manga χαρη θα τους κανεις. Φροντισε λοιπον να διασπειρεις οσα περισσοτερα μικροβια μπορεις.
Οκτ 10 2009 17:00
Φωτογραφία

melkior → Keiki

:hot: εμ λιγη βοηθεια παρακαλω βασικα εκανα αυτο που μου ειπες αλλα στο μονο που αλλαζει η υπογραφη μου ειναι ποσο συμετεχω βαθμολογω φχαριστω.
Οκτ 10 2009 16:53
Φωτογραφία

mono → melkior

:hahaha::hahaha::hahaha: Το βράδυ θα βγω, θα πάω στο cosplay party...Αν μέσα στη βδομάδα το μισό forum είναι με γρίπη δεν θα φταίω εγώ:emptyonexg1:
Οκτ 10 2009 16:48
Φωτογραφία

melkior → mono

Μαλλον χρειαζεται αναβαθμιση το antivirus σου. Τι εγινε τελικα καταφερες να ξεμυτισεις σημερα?
Οκτ 10 2009 16:37
Φωτογραφία

mono → melkior

Για να σου μιλάω τώρα μάλλον τη μη βελτιωμένη έκδοση:hahaha: Πάντως πήγα στο νοσοκομείο γιατί είχα όλα τα συμπτώματα αλλά τελικά όλα μια χαρά, τη γλύτωσα :himitsu:
Οκτ 10 2009 00:14
Φωτογραφία

melkior → mono

:oo:5 μερες τι εχεις? την παλια γριπη η εκανες update την καινουργια
Οκτ 09 2009 23:53
Φωτογραφία

mono → melkior

Όλοι κάποιον ρωτήσαμε-πρήξαμε χεχ Ναι άσε 5 μέρες στο κρεβάτι:unlucky: Τώρα είμαι πολύ καλύτερα όμως και αύριο λέω να τολμήσω να βγω και από το σπίτι :hero:
Οκτ 09 2009 23:23
Φωτογραφία

melkior → Keiki

Arigato θα παω να το δοκιμασω αν χρειαστω βοηθεια θα σου πω.
Οκτ 09 2009 23:06
Φωτογραφία

melkior → mono

κανενα προβλημα καθε βοηθεια ειναι ευπροσδεκτη αντε μπας και ξεστραβωθω. Α περαστικα σου,απο τι ειδα στα σχολια εισαι αρρωστη ελπιζω να σου περασε
Οκτ 09 2009 23:03
Φωτογραφία

mono → melkior

Sorry που πετάγομαι σαν *ahem* αλλά σχετικά με τα βιντεάκια από το youtube και ολόκληρο το URL να βάλεις ανάμεσα στα youtube tabs πάλι δουλεύει :P
Οκτ 09 2009 22:23
Φωτογραφία

Keiki → melkior

Καλώς σας βρήκα. Η απάντηση είναι απλή: πας στο profile σου στο anime-planet και πατάς προφανώς στο tab "signature". Εκεί καταρχήν θα πας στο "add/update my signature" για να φτιάξεις την υπογραφή σου. Όταν τελειώσεις, θα σου βγάλει το bbcode απο κάτω το οποίο πρέπει να το κάνεις copy-paste στο forum εδώ εκεί που ορίζεις την υπογραφή σου. Ελπίζω να ήμουν σαφείς, αν παρόλα αυτά κάτι στραβώσει ρίξε μου ένα μήνυμα!
Οκτ 09 2009 22:06
Φωτογραφία

melkior → Keiki

:hi:Καλωσορισες στην παρεα μας. Βασικα να ρωτησω κι εγω για το anime-planet? Εχω κανει λογαριασμο και εχω κανει την λιστα με τα ανιμε ομως πως τα βαζω στην υπογραφη μου? thanks προκατοβολικα!
Οκτ 09 2009 21:48
Φωτογραφία

melkior → iristella

Δεν εχω προβλημα μια χαρα με βολευη αυτο. Επειδη τωρα τελευταια κανω thread εψαχνα τροπο να το βαλω και δεν εβρισκα + εκεινη την στιγμη βιαζομουν να το τελειωσω γιατι ειχα καπου να παω,και παλι ευχαριστω.
Οκτ 09 2009 19:33