Jump to content

Community Status Updates

Photo

Stefi-chan → GhostPrince

Thanks for the add ^^ Τι κάνεις? :3
Feb 21 2010 20:14
Photo

Stefi-chan → Angelcross

Μια χαρά ^^ Εσύ? :D
Feb 21 2010 20:12
Photo

Angelcross → Stefi-chan

thx για το accept !!τι κανεις ολα καλα??
Feb 21 2010 17:26
Photo

Stefi-chan → Angelcross

Thanks for the add~ ^^ :3
Feb 21 2010 16:44
Photo

Stefi-chan → DarkElf

^^ No prob :D Και thanks~ Θα κανονίσουμε meeting asap για να γνωριστούμε και να συζητήσουμε το επόμενο έγκλημα ^^
Feb 20 2010 14:18
Photo

DarkElf → Stefi-chan

Καλημέρα!Ευχαριστώ για το request!Btw,congrats για το cosplay meeting.:kakashithumbup:
Feb 20 2010 13:17
Photo

Stefi-chan → ira paspartoo

Yatta~ Irashai massen (gotsujin-sama γκουχ γκουχ)
Nov 24 2009 19:26
Photo

Hyuuga_Nikorasu → Stefi-chan

ok! τωρα σκοπος ειναι να φτιαξουμε ενα γενικο/βασικο blog, θα το συζητησουμε απο κοντα στο meeeting
Nov 12 2009 15:49
Photo

Lucy-Nyu → Stefi-chan

καλωσηρθες στο cosplay group για Bleach:)
Nov 12 2009 10:55
Photo

Stefi-chan → Hyuuga_Nikorasu

B ranku nimu, complete! [url]http://www.anime.gr/forums/blog.php?b=97[/url] Έφτιαξα ένα βασικό blog εδώ για ενημέρωση, για λεπτομέρειες και βασικό blog και εκτός anime.gr θα πρέπει να το βγάλουμε στην επόμενη συνάντηση, σε καμία βδομάδα ή δύο ^^
Nov 10 2009 22:06
Photo

Stefi-chan → Hyuuga_Nikorasu

Hai, Hokage-sama! Yaaay, B-rank nimuuuuu! Ureshii~ *nods* Πρέπει να έχουμε και την under cover ομάδα μας, αλλιώς πως θα δουλεύουμε? Και πριν αυτό το manga, αλλά ειδικότερα μετά από αυτό, η Σάκουρα πρέπει να πεθάνει -.- Αν ο vegeta σταθεί στο δρόμο μας, θα πρέπει να είναι έτοιμος να δεχτεί τις συνέπειες *inserts evil laugh* Θα φοράμε και ειδικές στολές, ne? Neeeee?
Nov 04 2009 21:41
Photo

Hyuuga_Nikorasu → Stefi-chan

Nimu sekko!! Omedetou, Patragakure no kunoichi! Εφερες εις περας την αποστολη σου, και εκανες ενα ωραιο thread starter... Την επομενη φορα θα σε ανταμειψω με B-rank nimu! ααα και να μην το ξεχασω, προτεινω να δημιουργησουμε μια ομαδα ANBU που θα εργαζεται υπογειως με σκοπο την ονομασια του κλαμπ: Sakura must die.... ειδικα μετα το τελαιυταιο chapter!! γιατι υπαρχουν και προδοτες που θα σταθουν εμποδιο σε αυτην την προσπαθεια... και ξερεις οτι εννοω τον veg3ta
Nov 04 2009 17:06
Photo

Stefi-chan → Samu

Mi-tsu-ke-ta~ Kyahaha, τώρα δεν γλυτώνεις με τίποτα
Oct 02 2009 22:11
Photo

Stefi-chan → evaofadawn

Sou da neeeeee~ *Konata mode* Θα τα πούμε όταν θα είναι σίγουρο... Για τώρα, πάω να χρησιμοποιήσω το geass μου για να πείσω τους γονείς μου... *Tamaki puppy eyes* Stefi vi Patras commands you!
Sep 25 2009 23:35
Photo

evaofadawn → Stefi-chan

βασικά εγώ έχω μαύρα μάτια, αλλά ως συνήθως, θα βάλω τον έναν άσπρο φακό! τεσπα, όταν μάθεις σίγουρα, πες μου αν είναι να το ψάξουμε περισσότερο για εμφάνιση! καλό σαβ/κο!!
Sep 25 2009 22:58