Community Status Updates
Melkor → Matsu
[QUOTE]Καλη τυχη με το παρον θρεντ :Ρ Βασικα [B]ειμαι περιεργος [/B]να δω πως θα εξελιχθει το ολο θεμα με τις συναντησεις [/QUOTE]
wait.... wut?:terror2:
θα μας τρελανεις ρε Matsu...:hahaha:
Apr 28 2009 17:27
Matsu → psofia
Αφου ρε Σοφακι μαζευεται πια η Σαρα και η Μαρα..που να τα πουμε?θα μπορεσουμε η θα τραβολογιομαστε απο χιλιους δυο αγνωστους καθε φορα?κανονιστε οσοι γνωριζομαστε στειλτε πμ και παμε οπου θελετε για καφε!! αλλα το οτι καθε animemeeting γινεται δηθεν σαν meeting της Νεας Σμυρνης στο λαιμο μου καθεται!
Apr 24 2009 01:39
psofia → Matsu
Ώστε δε μας γουστάρεις πια, γι'αυτό δεν έρχεσαι πια στα "Teh Nea Smyrna meeting[FONT="][FONT=Verdana]s[/FONT]®"? :uhh:
[FONT=Verdana]Θα το θυμάμαι αυτό, Matsu, μια απ'τις 3 πιο sexy γυναίκες του forum! :nanana:[/FONT]
[/FONT]
Apr 23 2009 23:34
Matsu → Erisadesu
χχαχαχα! WE RULE! αυτο θα πει τηλεπαθεια! Οσο για το τις παραγραφους..κοπελια..δυσλεξια με χαρτι απο δημοσιο here!!! να λες καλα που καταλαβες τι θελω να πω..χαχαχα!
Apr 14 2009 13:49
Erisadesu → Matsu
****** οι ταυτόχρονες !!!!
δες πότε σου έκανα ποστ και πότε μου έκανες λολ
We rule!
Apr 14 2009 13:00
Erisadesu → Matsu
βάλε καμια παράγραφο να ξεχωρίζει το κείμενο !!!
Είσαι καλά μικρή?
Καό πάκα να έχεις
Apr 14 2009 12:58
Matsu → Melkor
Merukoru Saaaaan!!!Genki?
[url=http://www.grapheine.com/bombaytv/index.php?module=see&lang=uk&code=26c8eeba41bd7809c19ae2ed261e72cc]BombayTV ::: Subtitle movie ! ::: by Grapheine.com[/url]
παρε να κλαψεις απο τα γελια...εχουν παθει ολοι μια παρακρουση με αυτα τα βιντεακια,και εχει γινει χαμος στο φορουμ του guild...θα μπω εμ ες εν να τα πουμε μια μερα!!!σμουτς!
Mar 14 2009 21:49
Radagast → Matsu
Happy birthday αν και λίγο καθυστερημένα, κι ότι επιθυμείς. :) (καλή χρονιά κιόλας btw)
Jan 07 2009 16:20

This status update has reached the maximum number of replies allowed