Community Status Updates
Blue Samurai → Matsu
Οπως τα λές είναι,αλλά τα αμερικάνικα Grudge αν και χειρότερα μου άρεσαν..
Τέσπα θα ήθελα να ρωτήσω που μπορώ να βρώ τηλεσειρές του Ju-On?
Sep 09 2009 11:08
Matsu → Blue Samurai
Τωρα το χαλασες...τι τα ηθελες τα Αμερικανικα Remake?αυτοι οι ανθρωποι οτι πιανουν το χαλανε γαμωτο...
Sep 09 2009 10:42
Blue Samurai → Matsu
Η ταινία που είδα δεν ήταν τηλεταινία ήταν η Shiroi Rojo (old lady in white) και απο οτι έμαθα βγήκε και δεύτερη το 2009 με τίτλο [B]Kuroi Shojo (Girl In Black)[/B].
Ξέρω οτι στο παρελθόν στην Ιαπωνία έχουν βγεί άλλες τέσσερις ταινίες,Curse 1& 2 και Ju-On 1&2.Δεν ήξερα οτι υπήρχαν τηλεταινίες και αυτό είναι ευχάριστο νέο καθώς έχω ξετρελαθεί με τις ταινίες Ju-On καθώς και με τα αμερικάνικα remake.
Sep 08 2009 18:36
Matsu → Blue Samurai
To Ju-on αποτελειται και απο ταινιες, αλλα και απο μια σειρα τηλεταινιων. Μηπως ειδες μια απο τις τηλεταινιες γι αυτο ηταν μικρης διαρκειας? ^^ Ψαξ'το λιγο, γιατι ειναι καλα θριλερακια, και οι τηλεταινιες αλλα και η ταινια.
Sep 08 2009 14:39
Dante80 → Matsu
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Ακόμα ψιλοκουτσαίνω, για εξετάσεις δεν πήγα πάντως...δεν το γλυτώνω όμως, μην μου μείνει και κουσούρι.
Κατά τα άλλα, με τεντώνουν στην δουλειά, διπλοβάρδιες κτλ.
Όλα καλά γλύκα?...:Blissfull:[/SIZE][/FONT]
Sep 07 2009 01:59
Matsu → Dante80
Τι τραβας ο ερμος ε?Τι εγινε με το ποδαρι θα μας πεις?εξετασεις εκανες?σε κουτσαναμε τελειως?
(δεν επρεπε να κατσω στα ποδια σου...το ξερω)
Sep 07 2009 01:18
Dante80 → Matsu
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]MATSU CHANNNN!![/SIZE][/FONT][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]:nanana:[/SIZE][/FONT]
Sep 07 2009 01:11
psofia → Matsu
Άμα δεις μία Niennor στον Νagrand, εγώ είμαι... Άργησα αλλά σας ήρθα. :P
Sep 06 2009 14:57
Matsu → Dante80
Μπιφτεκια γεμιστα με καπνιστο τυρι....και συνοδευτικα πατατουλες, τις οποιες πρωτα τις εβρασα, και μετα τις τηγανησα (υπερσυνταγη), και σαλατουλα χωριατικη με ΤΥΡΙ ΦΕΤΑ (kukuku κσες εσυ που θα το δεις) και ριγανιτσα...οποτε εχεις ρεπο μιλα για να ερθεις για μαμ..
Με το ποδι οντως δεν ειπες..τι εγινε?
Aug 31 2009 01:57
Dante80 → Matsu
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Γεμιστά μπιφτέκια άκουσα....:nanana:[/SIZE][/FONT]
Aug 30 2009 19:49
Melkor → Matsu
kukuku...
και εγω παω για κοτοπουλο να κανω με ρυζι...
με τρεχουν τα σαλια σε λλλλλεω...
Aug 29 2009 12:48
Matsu → Melkor
Ξεκουραστηκα..βασικα, δυο μερες ελιωσα στον υπνο, σημερα μονο σηκωθηκα νωρις, και καθαρισα ολο το σπιτι. Τωρα σε λιγο παω για μαγειρεμα..γεμιστα μπιφτεκια...kukuku
Θα τους καταστρεψω παλι...αντε τσιου!
Aug 29 2009 12:44
Melkor → Matsu
Ohayou Matsu-chan!
νταξ ρε, ελαχιστα πραγματα. οταν ειχα μαλλι πιο πολλα εβρισκα.
ξεκουραστηκες?
Aug 29 2009 12:18
Matsu → Melkor
Ειδα το "γυρισατε?" και ελιωσα! Τι κανεις παιδακι? μου λειψατε ηδη εκει πανω και το χαλλλλλαρα!
Ποσα μαλλια μου εβγαλες απο το σπιτι με την ηλεκτρικη? kukuku..θα φοραω σκουφακι κολυμβησης την επομενη φορα! Μη σκουπιζεις κι εσυ αδικα! Φιλακια!
Aug 29 2009 12:07

This status update has reached the maximum number of replies allowed