Community Status Updates
SkullKaizer → Matsu
γεια! just spamming για το meeeting ζωγραφικης που θελω να κανω [URL]http://www.anime.gr/forums/showthread.php?t=10257[/URL] < σηζητιση εδω ^0^
πως παει; ^.^ θυμαμε το comment που μου εκανες οταν προτοαρχισα να ποσταρω ζωγραφιες μου :P με βοηθισε πολυ! ...αν και ακομα δεν το κατεχω :P αλλα εξασκουμε συνεχια ^___^
Jun 14 2011 16:10
Fingolfin → Matsu
Σ' ευχαριστώ πολύ για τις ευχές! Κι εσύ ότι επιθυμείς με υγεία και ευτυχία να περάσεις τις γιορτές.
Θα κανονίσουμε να βρεθούμε στις γιορτές γιατί έχουμε πολύ καιρό να τα πούμε!
Dec 25 2009 14:52
Night Wizard Seal → Matsu
Μην σε ακούσει ο αδερφός μου χαχαχα! Ακούς savvatage, blind guardian ότι αρέσει στον μπρό μου.Εγώ σε συνγχέρω που ακούς Nightwish γιατι αυτοί δεν είναι συγκρότημα είναι αξία.Τάρια όμως ΦΤΓ !!!!!
Χαίρω πολύ :) Πολύδωρος :awww:!!!
Dec 21 2009 15:48
Neuro → Matsu
Περί ποσό καλός είμαι στο σχέδιο πιστεύω σωστά σχολιάζεις αλλά από τότε έχει μπει πολύ νερό στο ποτήρι (ή όπως εκεί λεγόταν) έχω εξελιχθεί παρά πολύ θα σου δώσω ένα σχέδιο μου από το [U][B][URL="http://odesos.deviantart.com/art/Cyborg-girl-sketch-120343406"]Απρίλη[/URL][/B][/U] πολλαπλασίασε χ3 το τωρινό μου επίπεδο . Το ότι δεν ανεβάζω κάτι είναι ότι δεν μου αρέσει κανένα σχέδιο μου (η τελειομανία που λέγαμε) και όλο θέλω κάτι παραπάνω. Πάντως θα ανεβάσω κάτι ποιο πρόσφατο μόλις συνηθίσω την γραφίδα με το αριστερό χέρι (με το οποίο ποια ζωγραφίζω)
Sep 29 2009 16:52
Neuro → Matsu
Ρε σι δεν μπορω να ανεβασω τιποτα στο forum του guild οσο και να προσπαθω ... θα δοσω link για το megaupload ή καποιο αλλο τετοιο site μονο να βρω πως στο καλο ανεβαζεις .
Sep 21 2009 14:21
Matsu → Neuro
Plz, ανεβασε τις φωτογραφιες που τραβηξες απο το meeting στην gallery του Forum του guild.
Sep 21 2009 13:04
iristella → Matsu
Πρέπει να σας βγήκε λίγο η πίστη.... Ανυπομονώ να το διαβάσω(οh ze bishonenz) :awww:Προβλέπονται epic σκηνικά.:kill4u::kill4u::kill4u: Σε κάθε περίπτωση.....
[CENTER][IMG]http://i281.photobucket.com/albums/kk206/iristella/Do_want_trollcat.jpg[/IMG]
[SIZE=4][COLOR=Red]
[/COLOR][/SIZE][LEFT][SIZE=4][COLOR=Red]EDIT: 2000th visit GET![/COLOR][/SIZE][I] (Μιας και ο Κenny έχει πάρει σβάρνα τα get στα thread εγώ κάνω στα profiles:hahaha:)[/I]
[/LEFT]
[/CENTER]
Sep 20 2009 03:47
Matsu → iristella
Ενα θα σου πω...αλλαξαμε σελιδοποιηση τελειως. Το σχεδιασαμε αυτη τη φορα ως κανονικο κομικ, με καρε διαφορων μεγεθων, σε σελιδες Α4 αντι για τα μικρα που ειχαμε μεχρι προτεινος, και βγηκε το κομικ με το αστρονομικο ποσο σελιδων (19 περιπου χωρις εξωφυλλα οπισθοφυλλα), και με περιπου 39 καταγεγραμμενα καρε..με καρε μεσα σε καρε, σχεδια εκτος καρε, μεγαλα καρε, μικρα καρε..της ποπης γινεται...η Μαρια η φουκαριαρα, ακομα μελανωνει..την δευτερα τελειωνει, τριτη θα κατσικωθω στον ξαδερφο μου για σκαναρισμα και φουσκες..λογικα τεταρτη πεμπτη θα το εχουμε ^_^ αλλα πολλα bishounen ρε παιδι μου..
Sep 20 2009 03:30
Matsu → iristella
στο επομενο κεηκ, ζω το ονειρο σας....kukuku...no more spoilers XD
Sep 20 2009 03:12
Matsu → Blue Samurai
Εγω στο video club τις ειχα βρει, παρεα με τις ταινιες..αν εχει δλδ κατηγορια Ασιατικος κινηματογραφος εκει θα τα εχουν βαλει.
Sep 09 2009 11:15

This status update has reached the maximum number of replies allowed