Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
Kenny → Matsu
[I]Το καλο: Αποφασισα να παραιτηθω απο τη δουλεια. Οι λογοι πολλοι, και πιστευω πως εχω δικιο. Απο τοτε που το αποφασισα, ξαναβρηκα το κεφι μου, εξαφανιστηκαν τα νευρα μου, και γενικα μου εφυγε ενα μεγαλο βαρος που με απασχολουσε εξ αιτιας του οποιου ειχα νευρα που αδικαιολογητα τα ξεσπουσα σε λαθος ατομα.[/I]
Good news. Εύχομαι από δω και πέρα η ζωή σου να είναι πολύ καλύτερη. :)
Ιούλ 21 2008 15:20
ichigo13 → Matsu
Thanks!Bασικά την ξέρω την σελίδα απλώς στο της γίνεται τώρα πια χαμός
Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος που ήταν general manager του project έφυγε από την ομάδα και τα πιο πολλά άτομα εκγράζουν παράπονα,επειδή το παιχνίδι αργεί να βγεί στην αγορά!
Ιούλ 15 2008 22:23
Matsu → ichigo13
sorry που αργησα να απαντησω, δεν ξερω απλα ενα ατομο που δουλευει για το theseis, ολα τα καλα παιδια απο τη σχολη μου ειναι μεσα στην ομαδα, που ηγειται ο καθηγητης μου..το θεμα ειναι, οτι λογω ανοργανωσιας (ελληναρες) εχουν μεινει πισω, με αποτελεσμα τα γραφικα να προχωρανε, και στην ουσια κατι που ξεκινησε να ειναι ουαου τωρα να ειναι πασε και να χρειαζεται συνεχεια διορθωση. Απ'οσο ξερω παντως, ειχαν τελειωσει τον σχεδιασμο, ολα τα γραφικα, τους χαρακτηρες, το περιβαλλον, και ειχε μεινει ο προγραμματισμος...πλεον δεν ξερω, εχω χασει καθε επαφη με τα παιδια.
Παντως αυτο ειναι το site του παιχνιδιου, λογικα αν ειναι θα ανακοινωθει εκει κατι πρωτα
[url=http://www.theseisgame.com/]Theseis | new PC game | XBOX360 game | action adventure video game by Track7 Games[/url]
Ιούλ 15 2008 18:52
Matsu → septimius severus
Και κανε και κατι για την ορθογραφια σου...παλι παντα φιλικα...
Ιούλ 10 2008 16:20
Animesuki → Matsu
Επειδη ζωγραφιζεις κι εσυ και μαλιστα πολυ ομορφα θα μπορουσες εαν θες να μου πεις την γνωμη σου για τα σκιτσα μου?
[URL]http://www.anime.gr/forums/fan-art-fan-fic/5059-%D4%E1-%F3%EA%E9%F4%F3%E1-%F4%E7%F2-animesuki.html[/URL]
Ιούλ 07 2008 14:18
Matsu → attsifte D
το fan service να φανταστω σου αρεσε στο 3ο σχεδιο...ε ρε ξερω τι προσεχουν τα αρσενικα...
Ιούλ 07 2008 10:06
ichigo13 → Matsu
Μatsu να σε ρωτήσω κάτι?
Είδα ότι γνώριζεις κάποιο άτομο που ασχολείται με το project του theseis!
Το παιχνίδι έχει αργήσει πολλύ!Μήπως έχεις κάποιο νέο?
Γιατί αργούν τόσο πολλύ?Μήπως κάτι δεν πήγε καλά?
Thanks!
Ιούλ 05 2008 16:18
psofia → Matsu
Δεν προλαβαίνω να παίζω καθόλου τώρα με τα φροντιστήρια! :(
Θα το παλέψω πάντως...
Ιούλ 05 2008 16:02
Matsu → psofia
Να σαι καλα κοπελια!αντε ανεβασε τον Βασιλια Σαμανο σου...εγινα officer στο guild..οταν τον πας πανω απο 40 /w μου να σε ξαναβαλω!!!
Ιούλ 05 2008 16:00
psofia → Matsu
Ευχαριστώ για τις ευχές σου Μαριλένα! Μην ανησυχείς, σκοπεύω να κλείσω τον αιώνα! lol
Ιούλ 05 2008 15:00
Matsu → tsintori
To avatar μου ειναι απο το character sheet της Matsu απο το παιχνιδι Sengoku basara 2 απ'οπου προερχεται και το ψευδωνυμο..!!
Οταν ελευθερωθει λιγο ο χρονος μου, θα μαζευτουμε με τις αλλες τις κοκωνες να κανουμε το επομενο κεηκ..
Ιούλ 04 2008 01:47
tsintori → Matsu
Λοιπόν μόλις είδα το post σου πήγα και διάβασα όλες τις σελίδες απ' το ΚΕΗΚ.
Πραγματικά ήταν πολύ ευρηματικό,αστειό και με "καλό" χαβαλέ.
Κρίμα που δεν βλέπουμε πλέον κάτι τέτοια στο black hole. (εγώ προσωπικά δεν πολυμπαίνω). Anyway περιμένω να διαβάσω το επόμενο ΚΕΗΚ κόμικ όποτε το ετοιμάσετε.
Λίγο άκυρο αλλά το avatar σου είναι δικιά σου δημιουργία;
Ιούλ 03 2008 14:11
ichigo13 → Matsu
Οκ τίποτα ^_^!
Όντως θίχτηκα εύκολα!Τι να κάνουμε είμαι ευαίσθητος ο άτιμος:blush2:!
Ιούν 18 2008 11:03
Matsu → ichigo13
βρε τι θιγεσαι κατευθειαν....θεωρησα οτι οι υπολοιποι δεν απαντησαν σαφως στην ερωτηση σου, και θελησα και σου απαντησα κι εγω...το "προφανως" μπορει να ακουστηκε καπως, αλλα δεν ταιριαζε το "συνεπως" ^_^...και οταν εκανα quote τη φραση σου, προφανως δεν αναφερομουν σε σενα, μιας και το ειπα κιολας "ανεξαρτητα με τον απο πανω..."....για αλλον χτυπαγε η κουδουνα, και οποιος καταλαβε καταλαβε..μη θιγεσαι με το παραμικρο...
Ιούν 18 2008 10:56

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται