Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
→ Matsu
Αν και καθυστερημένα έβλεπα το σχέδιο που κάνεις στο k.e.h.k. ειλικρινά υπέροχο και συνεσταλμένο hummor ήτανε το μόνο πράγμα μέσα στο πυρήνα των Χριστουγέννων να με κάνει να γελάσω.Όχι δεν είμαι emo (απλά με 39 πυρετό) και είμαι σήμερα γκρινιάρης.Υπέροχο πάντως i know δεν πρωτoτυπό η λέω κάτι άγνωστο τα έχεις ξανακούσει αλλά τουλάχιστον είναι ειλικρινές.Καλές γιορτές με υγεία και με τη δημιουργικότητα που σε περιβάλλει.
Δεκ 25 2008 15:18
Matsu → Laterna
ΛΑΤΕΡΝΑ ΜΟΥΟΥΟΥ!!!! Καλως ηρθες στο anime.gr!!!Αντε αλλο ενα σημειο να τα λεμε!!!
Νοέ 17 2008 17:31
Kenny → Matsu
Για ρίξε μια ματιά [URL="http://www.anime.gr/forums/fan-art-fan-fic/2872-kenny-dabbles-art-%5E%5E-10.html#post218324"]εδώ[/URL] και πες μου τη γνώμη σου. :hahaha:
Αύγ 09 2008 10:09
Neuro → Matsu
Γεια μόλις έφτιαξα ένα group οπού θα μιλάμε για την τέχνη ... αν θέλεις ρίξε μια μάτια...φωτογραφίες σύντομα θα ανεβάσω!
Αύγ 08 2008 17:37
psofia → Matsu
TEΛΟΣ! Εγώ, εσύ και η Megiκαρδούλα είμαστε οι πιο sexy γυναίκες του forum! :hihi2:
Αύγ 07 2008 22:06
Matsu → psofia
pm κοπελια...pm!Στο προφιλ ολοι βλεπουν τα παντα..!!θα ερθει προετοιμασμενος με πετρες στις τσεπες!!!
Ιούλ 26 2008 00:39
psofia → Matsu
Εννοείται πως θα ρίξουμε και τον Kon στη θάλασσα. Είναι αδυνατούλης... :hehehe:
Ιούλ 25 2008 16:12
Matsu → Kenny
Ευχαριστω κεννακο! Ευελπιστω κι εγω να μου βγει σε καλο, αλλα δεν γινοταν να συνεχιστει η κατασταση οπως ειχε...και προκειμενου να μεινω ετσι για οσο ειμαι στην εταιρια, καλυτερα να φυγω καταληγοντας σε μερικα πραγματα που επρεπε να δειξω.
Αντε γυρνα πισω να μπαινεις μσν!!!
Ιούλ 24 2008 16:13
Matsu → Sponis
Erisabetsu said-ennoeis tote pou to kaname proti fora?
:oo: :oo: :oo: :oo: :oo: :oo:
:erk: :erk: :erk: :erk: :erk: :erk:
:mador2: :mador2: :mador2: :mador2: :mador2: :mador2:
:madtodeath: :madtodeath: :madtodeath: :madtodeath: :madtodeath: :madtodeath:
:run: :run: :run: :run: :run: :run:
:deadga6: :deadga6: :deadga6: :deadga6: :deadga6: :deadga6:
:bye2:
Ιούλ 24 2008 15:48
tsintori → Matsu
Το καλο: Αποφασισα να παραιτηθω απο τη δουλεια. Οι λογοι πολλοι, και πιστευω πως εχω δικιο. Απο τοτε που το αποφασισα, ξαναβρηκα το κεφι μου, εξαφανιστηκαν τα νευρα μου, και γενικα μου εφυγε ενα μεγαλο βαρος που με απασχολουσε εξ αιτιας του οποιου ειχα νευρα που αδικαιολογητα τα ξεσπουσα σε λαθος ατομα.
Ελπίζω στην επόμενη δουλειά σου να μην έχεις τέτοια προβλήματα. Καλή συνέχεια
Ιούλ 23 2008 13:16

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται