Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
DoB → iristella
Don't worry honey, you didn't scare me off, ίσα ίσα που έριξα το γέλιο της αρκούδας. ;) Αλλά, όταν καλεί ανωτέρα βία (aka γονείς), καταλαβαίνεις... :P
Ιούλ 22 2010 15:59
iristella → DoB
*i think I scared you off*
Όχι ντάξει δεν θα σε κάνω ban μπορείς να μου μιλάς αμα θέλεις. :P
Ιούλ 22 2010 12:33
iristella → DoB
[B]Σταμάτα![/B]:nanteee: Τα κάνεις χειρότερα!:hihi2::hihi2::hihi2:
[S][SIZE=1]*Οmg κρατάτε με θα την κάνω ban.*[/SIZE][/S]
Ιούλ 22 2010 11:08
DoB → iristella
Για σκέψου το λίγο... Καστανά μακριά μαλλιά, κίτρινα μάτια... Κι ένας μανδύας να πετάει προς πάσα κατεύθυνση, εκτός από εκεί που πρέπει.:hehehe: Δεν είχα τον Gin στο μυαλό μου για τον Al, αλλά τώρα που το λες...:blush2: Πλάκα κάνω, απλά δε μπορούσα να συγκρατήσω το μυαλό μου απ' το να συγκρίνει τις σκηνές, βλέπω όμως ότι η εικόνα που σου έδωσα ήταν πραγματικά τραυματική... :hihi2: Αλλά παρηγορήσου, φοράει κολάν, έτσι; Χωρίς αστεία, φοράει ε; Αν όχι...:hehehe:
Ιούλ 22 2010 11:02
iristella → DoB
[QUOTE=DiamondsofBlood;412459]Γιατί αλλιώς θα ήταν φτυστός ο Ranmaru απ' το Ikoku Irokoi Romantan!:hihi2: [/QUOTE]
[B][SIZE=5]ο.Ο WAT? [/SIZE][/B]
Και σε ρόλο Αl o Gin να υποθέσω? Και μόλις φαντάστηκα τον Aizen με το βρακάκι του Ranmaru να λέει με ύφος Ranmaru "wait! Is this normal?"....
I don't like you very much at the moment (j/k). You ruined IIR for me. T_T
Ιούλ 22 2010 10:52
HelenGreece4ever → DoB
και θα μπορούσανε τουλάχιστον να κάνουν την Orihime να τον προλάβει και να γίνει κάτι πριν πεθάνει και ακόμα αν δεν τον έκαναν να πεθάνει έτσι σαν σκόνη που φεύγει ας το πούμε, αν δεν γινόταν αυτό θα μπορούσε να τον γιατρέψει:burningbe3::burningbe3::burningbe3: επίτιδες το έκαναν! σόρι που στο ξαναθυμίζω :if::run::nanteee::zetsubou::Crying2::unlucky: άμα τον βρω αυτόν που τα έγραψε θα, θα θα...:hiding_something:
Ιούλ 16 2010 14:10
HelenGreece4ever → DoB
α, κρίμα, τώρα θα μου έρθει να τους βρήσω που πέθανε ο Ulquiorra. δες μια εικόνα που βρήκα:
[IMG]http://i28.tinypic.com/345ee1i.jpg[/IMG]
αυτό λέγετε περιορισμένο λεξιλόγειο
Ιούλ 16 2010 14:00
DoB → HelenGreece4ever
Κοίτα, ο Renji σίγουρα καλοβλέπει τη Rukia, αλλά εκείνη δεν καταλαβαίνει Χριστό... Άσε που κι αυτός είναι τόσο ηλίθιος που μπορεί κι ο ίδιος να μην έχει καταλάβει ακόμα ότι τη θέλει! Είναι μάλλον one-sided love, όπως η Orihime που "αγαπάει" τον Ichigo. (μετά τον Ulquiorra ψιλοάλλαξε γνώμη μάλλον) Το δράμα, το δράμα, όλοι κλαίγονται για πάρτη τους και οι δυο κύριοι πρωταγωνιστές (Ichigo - Rukia) είναι στον κόσμο τους... :P
Ιούλ 16 2010 10:15
HelenGreece4ever → DoB
ναι, Kurosaki-kun, Kurosaki-kun, Kurosaki-kun, ααααααααα. να σου πω, τι θα έλεγες για το ζευγάρι RukiRenji; εγώ νομίζω ότι δεν είναι μόνο φίλοι, αλλά η βλακεία είναι ότι είναι τόσα χρόνια μαζί και δεν έχει γίνει τίποτα μεταξύ τους ακόμα...
Ιούλ 15 2010 21:21
DoB → HelenGreece4ever
A στο καλό, μ' έκανες κι έκλαψα πάλι...:if: Γιατί να πεθάνει;;;;; Τέλεια η sig, δεν το συζητώ... Ulquiorra fans ενωθείτε, να πείσουμε τον Kubo να τον αναστήσει!!! (και να ξυπνήσει κι αυτό το βόδι η Orihime, να ξεκολλήσει απ' το Kurosaki-kun και να περάσει στο Ulquiorra-kun... Καιρός δεν είναι πια;;;:burningbe3:)
Ιούλ 15 2010 12:16
HelenGreece4ever → DoB
γειά, αν θες δες την signature μου και αν θες πες μου αν την καταλαβαίνεις
Ιούλ 14 2010 13:27
HelenGreece4ever → DoB
καλά θα ήταν να ξαναγυρίσει, είναι από τους καλύτερους χαρακτήρες, αλλά δεν γίνεται να γίνει αυτό, ULQUIORRAAAAAAAAAAAAA:sadist::cry5::if::Crying2:
Ιούλ 12 2010 15:19

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται