Jump to content

Community Status Updates

Photo

DoB → iristella

Don't worry honey, you didn't scare me off, ίσα ίσα που έριξα το γέλιο της αρκούδας. ;) Αλλά, όταν καλεί ανωτέρα βία (aka γονείς), καταλαβαίνεις... :P
Jul 22 2010 15:59
Photo

iristella → DoB

*i think I scared you off* Όχι ντάξει δεν θα σε κάνω ban μπορείς να μου μιλάς αμα θέλεις. :P
Jul 22 2010 12:33
Photo

iristella → DoB

[B]Σταμάτα![/B]:nanteee: Τα κάνεις χειρότερα!:hihi2::hihi2::hihi2: [S][SIZE=1]*Οmg κρατάτε με θα την κάνω ban.*[/SIZE][/S]
Jul 22 2010 11:08
Photo

DoB → iristella

Για σκέψου το λίγο... Καστανά μακριά μαλλιά, κίτρινα μάτια... Κι ένας μανδύας να πετάει προς πάσα κατεύθυνση, εκτός από εκεί που πρέπει.:hehehe: Δεν είχα τον Gin στο μυαλό μου για τον Al, αλλά τώρα που το λες...:blush2: Πλάκα κάνω, απλά δε μπορούσα να συγκρατήσω το μυαλό μου απ' το να συγκρίνει τις σκηνές, βλέπω όμως ότι η εικόνα που σου έδωσα ήταν πραγματικά τραυματική... :hihi2: Αλλά παρηγορήσου, φοράει κολάν, έτσι; Χωρίς αστεία, φοράει ε; Αν όχι...:hehehe:
Jul 22 2010 11:02
Photo

iristella → DoB

[QUOTE=DiamondsofBlood;412459]Γιατί αλλιώς θα ήταν φτυστός ο Ranmaru απ' το Ikoku Irokoi Romantan!:hihi2: [/QUOTE] [B][SIZE=5]ο.Ο WAT? [/SIZE][/B] Και σε ρόλο Αl o Gin να υποθέσω? Και μόλις φαντάστηκα τον Aizen με το βρακάκι του Ranmaru να λέει με ύφος Ranmaru "wait! Is this normal?".... I don't like you very much at the moment (j/k). You ruined IIR for me. T_T
Jul 22 2010 10:52
Photo

DoB → LethalMike

Aloooo... What's up? :P
Jul 21 2010 12:51
Photo

LethalMike → DoB

Αλοοο
Jul 20 2010 16:06
Photo

DoB → HelenGreece4ever

Κι εγώ μαζί σου με τα χίλια, θα κρατάω τσίλιες! :P
Jul 18 2010 16:49
Photo

HelenGreece4ever → DoB

και θα μπορούσανε τουλάχιστον να κάνουν την Orihime να τον προλάβει και να γίνει κάτι πριν πεθάνει και ακόμα αν δεν τον έκαναν να πεθάνει έτσι σαν σκόνη που φεύγει ας το πούμε, αν δεν γινόταν αυτό θα μπορούσε να τον γιατρέψει:burningbe3::burningbe3::burningbe3: επίτιδες το έκαναν! σόρι που στο ξαναθυμίζω :if::run::nanteee::zetsubou::Crying2::unlucky: άμα τον βρω αυτόν που τα έγραψε θα, θα θα...:hiding_something:
Jul 16 2010 14:10
Photo

HelenGreece4ever → DoB

α, κρίμα, τώρα θα μου έρθει να τους βρήσω που πέθανε ο Ulquiorra. δες μια εικόνα που βρήκα: [IMG]http://i28.tinypic.com/345ee1i.jpg[/IMG] αυτό λέγετε περιορισμένο λεξιλόγειο
Jul 16 2010 14:00
Photo

DoB → HelenGreece4ever

Κοίτα, ο Renji σίγουρα καλοβλέπει τη Rukia, αλλά εκείνη δεν καταλαβαίνει Χριστό... Άσε που κι αυτός είναι τόσο ηλίθιος που μπορεί κι ο ίδιος να μην έχει καταλάβει ακόμα ότι τη θέλει! Είναι μάλλον one-sided love, όπως η Orihime που "αγαπάει" τον Ichigo. (μετά τον Ulquiorra ψιλοάλλαξε γνώμη μάλλον) Το δράμα, το δράμα, όλοι κλαίγονται για πάρτη τους και οι δυο κύριοι πρωταγωνιστές (Ichigo - Rukia) είναι στον κόσμο τους... :P
Jul 16 2010 10:15
Photo

HelenGreece4ever → DoB

ναι, Kurosaki-kun, Kurosaki-kun, Kurosaki-kun, ααααααααα. να σου πω, τι θα έλεγες για το ζευγάρι RukiRenji; εγώ νομίζω ότι δεν είναι μόνο φίλοι, αλλά η βλακεία είναι ότι είναι τόσα χρόνια μαζί και δεν έχει γίνει τίποτα μεταξύ τους ακόμα...
Jul 15 2010 21:21
Photo

DoB → HelenGreece4ever

A στο καλό, μ' έκανες κι έκλαψα πάλι...:if: Γιατί να πεθάνει;;;;; Τέλεια η sig, δεν το συζητώ... Ulquiorra fans ενωθείτε, να πείσουμε τον Kubo να τον αναστήσει!!! (και να ξυπνήσει κι αυτό το βόδι η Orihime, να ξεκολλήσει απ' το Kurosaki-kun και να περάσει στο Ulquiorra-kun... Καιρός δεν είναι πια;;;:burningbe3:)
Jul 15 2010 12:16
Photo

HelenGreece4ever → DoB

γειά, αν θες δες την signature μου και αν θες πες μου αν την καταλαβαίνεις
Jul 14 2010 13:27
Photo

HelenGreece4ever → DoB

καλά θα ήταν να ξαναγυρίσει, είναι από τους καλύτερους χαρακτήρες, αλλά δεν γίνεται να γίνει αυτό, ULQUIORRAAAAAAAAAAAAA:sadist::cry5::if::Crying2:
Jul 12 2010 15:19