Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

DoB → iristella

[QUOTE=iristella;442328]Το έχει το pirate bay, και για ευνόητους λόγους (+18R) δεν μπορώ να σου δώσω link αλλά υποθέτω τον ξέρεις τον δρόμο μέχρι εκει.:hahaha: Προσοχή μόνο να ακολουθήσεις ακριβώς τις οδηγίες για την εγκατάσταση. Δυστυχώς όμως δεν έχει βγει english patch.[/QUOTE] Arigatouuuu!!:congrats: Άμα περιμένω λίγο, λες να βγάλουν και english version? Πολύ θέλω να βάλω Shiki και Akira σε *αθώα* παιχνιδάκια (:hehehe:) μια και δεν το βλέπω με την καμία να γίνεται στο anime, αλλά άμα είναι στα γιαπωνέζικα, δεν υπάρχει περίπτωση να καταλάβω Χριστό... Όχι τίποτα άλλο, φοβάμαι μη μου καταλήξει με τον Keisuke ή τον Motomi και πάθω μεγάλη νίλα...:nanana:
Οκτ 30 2010 20:39
Φωτογραφία

DoB → exonvirus

Hi! Νομίζω ότι YGO πια δυστυχώς έχει στα σίγουρα μόνο στο youtube (εγώ εκεί τα είδα), αλλά για δοκίμασε: 1) [URL]http://www.yugiohfans.co.uk/[/URL] - you can get all the episodes on their forums (registration is necessary, but free). Unfortunately, the subs on most of them suck ass. 2) [URL]http://janime.eu/index.php[/URL] - same as above 3) [URL]http://tnkp.twoday.net/[/URL] - a fansub group that recently picked up Yugioh DM and started subbing it from scratch. You can also find GX fansubs and GX and R manga scanlations there. 4) [URL]http://yugioh.top.to/[/URL] - another fansub group. Haven't really figured out how they distribute their subs (it's probably irc or torrents), but it looks as though they're subbing both DM and GX, so yeah. Επίσης: [url]www.anilinkz.com[/url] Εκεί τα έχει σίγουρα, αλλά νομίζω είναι με veoh
Σεπ 13 2010 16:16
Φωτογραφία

mono → DoB

Κάθε σχολή έχει τα δικά της οπότε θα κοιτάξεις [URL="http://www.law.auth.gr/index.php?lang=el"]εδώ[/URL] . Έχει και τηλέφωνα να πάρεις να ρωτήσεις αν και συνήθως αν θυμάμαι καλά γίνονται μετά την εξεταστική του Σεπτεμβρίου αλλά δεν παίρνω και όρκο :P Από Αθήνα είμαι αλλά από το πρώτο έτος μένω μόνη μου οπότε μπορείς να πεις ότι έκανα φοιτητική ζωή μακριά από τους γονείς αλλά μάλλον το παράκανα XD Εντάξει έχω και σαν δικαιολογία τις καταλήψεις (λέμε τώρα :P ) Αν πάντως διαβάζεις σταθερά κάθε εξάμηνο να περνάς περίπου 3 μαθήματα κάθε εξεταστική είσαι super cool ;) Έχω φίλες που σπουδάζουν εκεί (όχι νομική) οπότε αν χρειαστείς κάτι μπορώ να σας φέρω σε επαφή και γενικά ότι χρειαστείς στείλε μου... Τι να πω και πάλι συγχαρητήρια και καλή διασκέδαση!
Αύγ 31 2010 11:47
Φωτογραφία

DoB → mono

Μακάρι, μακάρι... Ήσουν μακριά από Αθήνα; Σε νιώθω ΑΠΟΛΥΤΑ, δε μπορείς να φανταστείς πόσο! Η Θεσσαλονίκη είναι όντως πολύ ωραία πόλη, πολύ πιο ανθρώπινη απ' την Αθήνα και με όλο ευθείες για δρόμους οπότε δύσκολα χάνεσαι... Τέσσερις μέρες μείναμε, εγώ και οι γονείς μου, και προσανατολιστήκαμε, αλλά το σοκ της πρώτης μέρας ήταν αξέχαστο...:rofl:Μπορεί να γελάω τώρα, αλλά τότε τα 'χα ψιλοπαίξει. Άσχετοι τελείως από Θεσσαλονίκη και οι τρεις, κολλήσαμε στην κίνηση στην Εγνατία, χαθήκαμε και 5-10 φορές και κοντέψαμε να τρελαθούμε. Αλλά όταν βρήκαμε τελικά σπίτι και ησυχάσαμε, καταλάβαμε ότι δεν υπήρχε λόγος ν' αγχωνόμαστε... Εγώ δηλαδή.:hihi2: Τώρα θα ξανανέβουμε αργότερα... Και πάλι σ' ευχαριστώ!!:blingeye2: Μήπως ξέρεις πότε γίνονται οι εγγραφές, ή κάθε σχολή σε κάθε πόλη έχει τις δικές της ημερομηνίες;
Αύγ 31 2010 09:32
Φωτογραφία

mono → DoB

Μπράβο ρε συ! Συγχαρητήρια! Σε σκεφτόμουν χθες που βγήκαν οι βάσεις αλλά είπα να είμαι διακριτική XD. Εντάξει και μένα γκρινιάζαν λιγάκι αλλά όταν θα αρχίσεις να περνάς μαθήματα και θα καμαρώνουν για την κοράκλα θα τους περάσει :P H Θεσσαλονίκη είναι πανέμορφη, η σχολή εκεί είναι πάρα πολύ καλή, θα κάνεις φοιτητική ζωή μακριά από τους γονείς, τί άλλο θες δηλαδή :P Εννοείται ότι θες με ρωτάς ;) Καλή συνέχεια...
Αύγ 26 2010 12:00
Φωτογραφία

DoB → mono

Mono, πέρασα Νομική Θεσσαλονίκης τελικά... :P Μια χαρά για μένα, μόνο η γκρίνια των γονιών μου τη σπάει λίγο. Σ' ευχαριστώ για άλλη μια φορά για τις συμβουλές σου, πιστεύω πως πήρα τη σωστή απόφαση γι' αυτό που μου ταιριάζει. Again, thank you very much!!!!
Αύγ 25 2010 22:34
Φωτογραφία

DoB → LethalMike

Γι' αυτό είμαστε εδώ... ;) Εγώ τώρα το τελειώνω κι έχει περάσει επίσημα στη λίστα με τα πιο αγαπημένα μου anime γενικώς! Είχα προσπαθήσει να το ξεκινήσω μετά το One Piece, αλλά το βρήκα βαρετό (αν έχω το Θεό μου) και το παράτησα. Το ξανάπιασα τώρα επειδή μου το σύστησε ο Kenny και τα είδα όλα!!!!! :hihi2:Από δω και μπρος ξέρω ότι όταν τελειώνω ένα αστείο anime πρέπει μετά ν' αρχίζω ένα σοβαρό και αντιστρόφως, γιατί αλλιώς έχει ήδη μπουχτίσει κανείς και βαριέται εύκολα.... Κι εσύ είσαι ακόμα στην αρχή ε; Μετά είναι τα μεγάλα γέλια, έχεις πολύ ψωμί ακόμα....:hehehe:
Αύγ 05 2010 16:14
Φωτογραφία

LethalMike → DoB

ξεκινησα το Gintama και τα σπαει αγρια, εχω ριξει αγριο γελιο, ολα αυτα περι σοβαρου και αστειου ειναι γαματα. Οι φρασεις ξερω γω που λενε μακαρι να ειχα μπανκαι και ετσι ειναι επικες. Πολυ ψαγμενο, thnx για το recommendation.
Αύγ 04 2010 04:20
Φωτογραφία

LethalMike → DoB

Εγω τωρα βλεπω Κ-ΟΝ το οποιο ειναι πολυ χαρουμενο ανιμε, και εχει και γελιο μετα θα συνεχισω το texhnolyze που το αφησα στο 6. EDIT: αν μπορεις δωσε μου το Msn σου αν εχεις βεβαια στειλε το σε Pm.
Ιούλ 28 2010 15:35
Φωτογραφία

DoB → LethalMike

Σε πρόλαβα. :P Έχω δει ήδη το Fumoffu, καθώς και όλη την FMP σειρά. Περιττό να πω, μόνο το Fumoffu άξιζε πραγματικά. Θα τσεκάρω το texnolyze μόλις τελειώσω το Gintama και το Dissappearance of Haruhi Suzumiya που έχω στα σκαριά. ;)
Ιούλ 28 2010 15:28
Φωτογραφία

LethalMike → DoB

χαχαχαχαχα θα το κατεβασω, οσο για το texhnolyze επειδη δεν ειμαι καλος στο να εξηγώ ανιμε και ειδικα ανιμε σαν το texhnolyze δεν μπορω να σου δωσω μια μικρη περιληψη απλα μονο οτι ειναι πολυ παραξενο ανιμε και εχει και μικρες σπλατιερες. Εδω ειναι το λινκ για [URL]http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=673[/URL] . Τωρα πολυ γελιο μου προκαλεσαν τα ανιμε χεχ Full metal panic Fumoffu που ειναι μια σειρα επεισοδιων η οποια ειναι σκετο κωμωδια απειρο γελιο, και αυτο που με εκανε να γελάσω αρκετα ειναι το Mitsudomoe το οποιο εχει φτασει επεισοδιο 4. Αυτααααα. Επισης και ενα βιντεο που ειχα ανεβασει πιο παλια για το Fumoffu : [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=yRxnrWxRroQ[/youtube]
Ιούλ 25 2010 19:13
Φωτογραφία

DoB → LethalMike

To fma brotherhood έχει κατακτήσει επάξια μια απ' τις πρώτες θέσεις στην ιστορία των anime. Όπως το πες, απλά γαμάτο. Όσο για το Gintama, είναι shonen παρωδία, έχει όμως και τις σοβαρές στιγμές του. Τα πρώτα επεισόδια μπορεί να είναι λίγο βαρετά, αλλά μετά κρατάς τα νεφρά σου απ' τα γέλια. Είναι απίστευτο! Πρόκειται για ένα AU, στο οποίο η Γη έχει κατακτηθεί από εξωγήινους. Οι σαμουράι τους πολέμησαν, έχασαν όμως. Ένας βετεράνος σαμουράι είναι και ο Gintoki, ο οποίος με τη βοήθεια ενός 16χρονου αγοριού, του Shinpachi, κι ενός εξωγήινου κοριτσιού με υπερφυσική δύναμη, της Kagura, ιδρύει την Yorozuya-Gin, μια... υπηρεσία με το motto: "Κάνουμε ο, τι θέλετε, αρκεί να μας πληρώσετε!" μήπως και καταφέρουν οι ίδιοι να πληρώσουν το νοίκι τους... Είναι ξεκαρδιστικό, δε θα χάσεις, με τίποτα. Σατηρίζουν απ' το Naruto μέχρι τη Misery του Steven King. To technolyze σε τι αναφέρεται;
Ιούλ 25 2010 16:59
Φωτογραφία

LethalMike → DoB

Λοιπον εγω μολις τελειωσα το fma brotherhood γαματο τελος, Και τωρα συνεχιζω το tehnolyze το οποιο εχω αφησει στην μεση, το Gintama με τι εχει να κανει ;
Ιούλ 24 2010 01:23
Φωτογραφία

DoB → LethalMike

Me too, χαίρομαι... Σε τι anime φάση βρισκόμαστε; Εγώ βλέπω φανατικά Gintama τις τελευταίες μέρες. Είναι απλά φοβερό, τα σπάει!
Ιούλ 23 2010 22:32
Φωτογραφία

LethalMike → DoB

μια χαρα.
Ιούλ 23 2010 18:38