Jump to content

Community Status Updates

Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → DoB

Καλα παμε, αλλα εχω καιρο να δω... Δεν μου αρεσουν τα πολυ hardcore βλεπεις, και ειναι δυσκολο να βρεις κατι να σ' αρεσει οταν ανεβαζεις τον πηχη τοσο ψηλα αφου δεις το JR..
Jun 15 2010 19:07
Photo

DoB → °•πίΟu-πίΟu•°™

Η αλήθεια είναι ότι αυτά τα μεγάλα shonen γίνονται όλο και πιο βαρετά όσο τραβάνε σε μάκρος... Θυμάμαι που ήμουν 10 χρονών όταν έβλεπα το One Piece στο ALTER, και τώρα έφτασα 18 κι ανακαλύπτω ότι είναι ακόμα στα μισά!!!! *deadz* Είπαμε, δε θέλουμε να τελειώνουν τα anime σε 26 μόνο επεισόδια και να μη μαθαίνουμε τι έγινε στο τέλος, αλλά όχι να φτάνουμε αισίως τα 400 και 500 και να μας λένε: "Έχουμε καιρό..." Τους σκοτώνεις ναι ή όχι; Από yaoi πώς πάμε; :P
Jun 14 2010 15:06
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → DoB

Πω πω ρε φιλε εμεις οι δυο θα καναμε **** τις παρεες! Πραγματικα συμφωνω απειρα σε οσα λες, και φυσικα η αγαπημενη μου ειναι η Ιρμα!!! Ειναι απιστευτη! Thx για το site, το ειχα σκεφτει να σου πω την αληθεια οτι μπορει να υπαρχουν και Online αλλα δεν το ειχα ψαξει.. Και ναι, οντως τωρα ειναι πολυ παιδικο, αλλα το αγαπαω ακομα =) Και οσα ειπες για το Bleach ισχυουν και για μενα. Μ αρεσε δηλαδη κι εμενα μεχρι το save rukia arc μετα εγινε επαναληπτικο και βαρετο.. Το εβλεπα κι εγω απο συνηθεια μεχρι καποιο σημειο αλλα λεω δε ******** και το εκανα drop. Τωρα απλα καμια φορα διαβαζω το μανγκα απλα για να ξερω τι γινεται...
Jun 13 2010 16:35
Photo

DoB → °•πίΟu-πίΟu•°™

[URL]http://home.versatel.nl/m.th.joustra/tekstenWitch/scansvandestrips.html[/URL] Αυτό θα σε βοηθήσει να συνεχίσεις χωρίς να κουράζεσαι. Είναι english scanlations από όλα τα τεύχη των WITCH που έχουν βγει. Εσένα ποια σου άρεσε περισσότερο; (Εμένα η Irma, όπως βροντοφωνάζει η profile picture μου) Πιστεύω όμως ότι όσο προχωρούσαν και το τραβούσαν, το έκαναν όλο και πιο παιδικό. Τα πρώτα τεύχη είναι κλάσεις ανώτερα απ' τα τελευταία... Κι όσο για το Bleach, εγώ πορώθηκα στα arks που πήγαιναν να σώσουν τη Rukia. Από εκεί και πέρα, έκαναν μια σειρά από ατελείωτες και χωρίς νόημα μάχες, που σε κάνουν να θες να βαρέσεις ένεση. Αλλά κάτι σαν το UlquiHime έσωζαν κάπως την κατάσταση και βλεπόταν... Τώρα δεν ξέρω, το παρακολουθώ από συνήθειο... :P Το IchiHime απ' την άλλη μου γύριζε τ' άντερα... Ιδιαίτερα αυτό το "Kurosaki-kun!" μ' έκανε να μαλλιοτραβιέμαι. XD Γενικότερα στα ρομάντζα τρελαίνομαι για τις σχέσεις αγάπης - μίσους. Να υπάρχει και λίγο τσαμπουκάς, αλλιώς δε λέει... :P
Jun 13 2010 10:59
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → DoB

E-ννο-ει-ται! Το διαβαζω απο τοτε που βγηκε και τα εχω αγορασει ολα τα τευχη! Αλλα ρε γαμωτο, τωρα το κανανε τριμηνιαιο και βαριεμαι να περιμενω! Και γω υποστηριζω τρελα ulqihime αλλα μεχρι προσφατα προτιμουσα Ichigo. Btw, I hate bleach xP
Jun 13 2010 00:15
Photo

DoB → °•πίΟu-πίΟu•°™

Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ, τα αισθήματα αμοιβαία. ;) Το UlquiHime είναι πραγματικά ένα απ' τα πιο θλιβερά ζευγάρια στο Bleach (και στα anime γενικότερα), δε μπορώ να καταλάβω γιατί δεν μπορούν να δουν pairing μερικοί... Η εικόνα που σχολίασες είναι απ' τις αγαπημένες μου! ;) Και... Βρήκα another one WITCH fan? YESSSS!!!! :D Έχεις διαβάσει το manga/comic? To σπάει, έτσι;
Jun 12 2010 20:19
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → DoB

Ok, Παω να τσεκαρω! Btw μολις παρατηρησα την Ιρμα στην Profile picture σου. Ρε, εσενα σε παω!
Jun 11 2010 23:47
Photo

DoB → °•πίΟu-πίΟu•°™

Arigatou!!! Άμα θες περισσότερο UlquiHime, κοίτα το album που έχω για το Bleach. Δε θα το μετανιώσεις!! ;)
Jun 11 2010 13:47
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → DoB

Γ@ΜΩ ΤΑ SIGS!! Ulqi x Inoue FTW!! Ευγε!! Οχι ευγε!!
Jun 11 2010 02:02
Photo

kelborn3 → DoB

Σκορπιζω χαμογελα αυτο τον καιρο.Ολοι αυτο μου λενε.These are some weird shits [SPOILER][IMG]http://img257.imageshack.us/img257/3688/1273851106485.jpg[/IMG][/SPOILER]
Jun 01 2010 21:09
Photo

DoB → kelborn3

Όντως τελείως ανούσια η συζήτηση περί Κακάσι, το παραδέχομαι. Εγώ πάντως χαίρομαι που δεν πέθανε στην παραγματικότητα, ακόμα κι αν αυτό έγινε με τελείως ηλίθιο τρόπο. Έχω ακούσει ένα χαρακτηρισμό για τον Pain, και τον ασπάζομαι απόλυτα: Filler κακός. Ο μοναδικός λόγος ύπαρξής του ήταν να πεθάνει ο Jiraiya και να κάνει power-up o Naruto. Βρε Κίσι, άμα δε θέλεις να σκοτώσεις τον Kakashi, τη Shizune και μερικούς άλλους, απλά μην τους σκοτώνεις! Τι είναι αυτό το "σκοτώνω και ανασταίνω" για μελοδραματισμό;;; Άμα θες να τους σκοτώσεις, άσ' τους πεθαμένους! Αν και δεν θέλω να πεθαίνουν χαρακτήρες, με ξενερώνει κι εμένα όταν ξαναζωντανεύουν. Αλλά χάρηκα για τον Κακάσι, δε μπορώ να πω. Τι να πεις, ίσως αν βλέπαμε μόνο το anime και δε διαβάζαμε το manga, να μας είχε κάνει διαφορετική εντύπωση. Ίσως. Περιττό να σου πω τι γέλιο έριξα με το: ...[SIZE=1]....[COLOR=Red]Pathetic one eye wannabe uchiha bitch[/COLOR]... Ακόμα γελάω... [/SIZE]
Jun 01 2010 19:40
Photo

kelborn3 → DoB

Και επειδη διαβαζεις και το μανγκα και σε γενικες γραμμες ξερεις οτι ολη η συζητηση περι θανατου του κακασι ειναι ανουσια καθοτι επακολουθουν εχμ 1-2-3 γεγονοτα δες και εδω το καλυτερο failzor του κοσμου.Μια ιδιοτητα εχει και αυτος και αυτη ειναι gtp Ποσο πιο δυνατα να πει ο κισιμοτο αγορι μου εχεις γινει πια κομπαρσος? [SPOILER][IMG]http://weareawesomeness.files.wordpress.com/2010/03/fail.png[/IMG] Μα φαινεται ξεκαθαρα.Οπως λεει και στο yu gi oh abridged... Talk to the hand bitch Kakashi:hahaha: [/SPOILER]
Jun 01 2010 15:08
Photo

Sadman → DoB

Και κάτι έλεγα ότι μου θύμιζε...απλά στο ανιμε είναι νομίζω προς το πορτοκαλί τα μαλιά(την προηγούμενη βδομάδα το τέλειωσα,όντως τα σπάει) thx.
Apr 02 2010 18:52
Photo

DoB

H κοπελιά με τα καστανά μαλλιά και το μαύρο φόρεμα; Από το Higurashi No Naku Koro Ni - Ryuugu Rena. Φοβερό anime, αξίζει 1000% αν σου αρέσει το mystery/horror.
Apr 02 2010 10:52
Photo

Sadman → DoB

η sig από πιο ανιμε είναι?
Apr 01 2010 19:17