Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
Vagelio → DoB
Δεν πειραζει, καλιο αργα παρα ποτε και χαιρομαι που σου αρεσαν :)
Ναι, τα τιναξαν οι περισσοτερες γατουλες απο την ασθενια και οι γατοπαιδαροι μειναν μονοι τους.
Αυτο με το long-term story το εχουν πει κι αλλα fangirls. Ειμαι υπερ μεν, αλλα εφοσον ειναι yaoi και ολιγον βαρυ δεν νομιζω να γινει ποτε (ειναι σχεδον αδυνατον να μην το καταστρεψουν στην μεταφορα γιατι ακομα και στο μανγκα του εχουν κοψει τo yaoi οπως εκαναν με το TnC).
Ημουν σιγουρη γι' αυτο!!!:mador2: Αχ.... αισθανομαι τοοοοσο μονη.... κλαψ κλαψ....:emptyonexg1:
Απο την αλλη, δεν ειμαι 100% σιγουρη για το αγαπημενο μου ζευγαρακι. Διαβασα κατι υπερμεγεθεις reviews που βρηκα προσφατα εδω [URL]http://yhibiki.livejournal.com/?skip=10&tag=nitro%2Bchiral[/URL] (ναι, εχει και για τον rai).
[SPOILER]Konoe still has nightmares, Rai comforts him in his own way. Also, Rai has taken to giving Konoe full-body "baths." Y'know, cat-style. IT'S A TRADITION OF OUR RACE, says Rai. Konoe contests that he's perverting the tradition.[/SPOILER] LOOOOOOL!
Και ενα ακομα πιο lol αποσπασμα με τον bardo αυτη τη φορα:
[SPOILER]B: "We've been busy lately, yeah."
K: "... and?"
B: "Well, that means. Y'know."
K: "Y'know?"
B: "You know."
K: "I don't know! Say it clearly!"
B: "Ah, but then you'll get mad."
K: "...."
B: "Or do you not like it?"
K: "..."
B: "I guess you just don't like it."
K: "Why would..."
B: "Or maybe, you don't like doing it with ME."
K: "Don't say that!"
B: "Which means, you just don't love me."
[/SPOILER]
Hahahahahah! *Εδω κλεινει η παρενθεση* τωρα πια ειμαι αναμεσα σε asatoXkonoe-BardoXkonoe, τον οποιον bardo ειχα παρεξηγησει σε ορισμενα CG (ναι, μιλαω για εκεινη τη φαινομενικα σιχαμενη σκηνη που τελικα το πορτοκαλι πραγμα δεν ηταν αυτο που νομιζα οτι ηταν:hahaha:).
Ιαν 10 2011 01:26
DoB → Vagelio
Hi Vagelio!!!!
Ευχαριστώ πολύ-πολύ-πολύ για τα links σου, άργησα λίγο να το κοιτάξω αλλά ναι, τα κατάφερα and God damn, me lickey!!!!!!:lovulovu::lovulovu::nbleed:
Πολύ μπερδεμένη πλοκή και μεγάλη ιστορία, αλλά εξηγεί πολύ καλά την ομοφυλοφιλία και τον κανιβαλισμό, κι έχει μεγάλο potential για anime, και μάλιστα long-term (αν δε θελήσουν να το καταστρέψουν όπως το TnC:uhh:). Έχουμε splatter, rape,violence και γενικά ο καλός ο μύλος όλα τα αλέθει... :himitsu: Αχ αχ αχ, μάλλον δε μπορείς να μου αλλάξεις μυαλά: ο Rai μου άρεσε πιο πολύ!:hot: Και ο Konoe εντάξει, πολύ γλυκούλι το γατί.
Doujinshi με τη σέσουλα από αύριο!!!:bike:
Ιαν 08 2011 20:53
Vagelio → DoB
[COLOR=Black]Oh, dear...
Επρεπε να σου ειχα ηδη δωσει links αφου ειδα οτι ενδιαφεροσουν Τ^Τ. Κατσε λιγο να ψαξω, γιατι πολλοι direct download συνδεσμοι εχουν διαγραφει...
Λοιπον, εχουμε και λεμε:
-Μια πολυ lol[B] review[/B] θα βρεις εδω [url]http://sandeian.wordpress.com/2010/04/27/bl-game-review-lamento/[/url]
-Τα [B]ost[/B] (εχουν μερικα κομματια πολυ ωραια μεσα) [url]http://sakuthena.wordpress.com/2008/01/16/ost-lamento-beyond-the-void-ost-the-world-devoid-of-emotion/[/url]
-[B]Fanart, cgs κλπ[/B] σε καλη αναλυση ψαξε εδω [URL]http://www.zerochan.net/Lamento?p=1[/URL]
-Για [B]cgs full πακετο[/B] (οι εικονες ομως ειναι λιγο συμπιεσμενες Τ^Τ) εδω [URL]http://www.mediafire.com/?ywj5hcqw3yz[/URL]
-Μπορεις να βρεις πολυ ωραιο υλικο και στο [B]official visual fanbook[/B] [url]http://www.4shared.com/get/KFMmdIhG/Lamento_-BEYOND_THE_VOID-_Offi.html[/url]
-Για [B]doujinshi[/B] εδω [URL="http://forum.nihonomaru.com/yaoi-yuri/132791-%7E***%7E-lamento-collection-doujinshi-%7E***%7E.html"]http://forum.nihonomaru.com/yaoi-yuri/132791-~***~-lamento-collection-doujinshi-~***~.html[/URL]
Kαι στο aarin fantasy εχει πολυ πραγμα απο εικονες αλλα θελει να εισαι μελος. To ιδιο υσχυει και για το minitokyo (μονο που εκει, περα απο membership, σου βαζει οριο στα downloads).
Αυτη την φορα διαλεγεις asato-chan yandere για το favorite pairing σου, οχι shiki-tsunderιες αλα Rai :hahaha::hahaha::hahaha:. [B]MOOAAAAAAARR NEKO BOYZ!!! :awww:
[/B]
Α, και κατι ακομα που βρηκα για το tnc [url]http://community.livejournal.com/blforever/1170.html#cutid3[/url]
Δνε ξερω πως ακριβως βαζεις το patch αλλα καποια στιγμη θα το ψαξω.
Ατα~! Καλα nosebleeds :nbleed:
[/COLOR]
Δεκ 22 2010 17:52
DoB → Vagelio
Hi Vagelio!!! Please, help me, ψάχνω απεγνωσμένα για lamento άλλα έχω βρει ελάχιστες εικόνες και καμία περίληψη της υπόθεσης! Μήπως μπορείς να με κατευθύνεις λιγουλάκι;:nanana:
Όσο για το TnC, δεν περίμενα με τίποτα να πεθάνει ο Keisuke! Στόχος ήταν να φύγει ο Akira μαζί του απ' την Toshima, τώρα δεν έχω καμιά ιδέα για το τι θα κάνει! Only one episode left? Τι στριμωξίδι έπεσε στα τελευταία...:uhh:
Δεκ 22 2010 12:31
Vagelio → DoB
Ουτε κι εμενα μου αρεσει να τα λογοκρινουν σε τετοιο επιπεδο αλλα "πρεπει να στοχευει σε μεγαλυτερο κοινο" λενε οι μαλαγκουχγκουχ, οι παραγωγοι που ευθυνονται για την μεταφορα. Φυσικα αυτες οι τσατσιες τους γυριζουν μπουμερανγκ μιας και οι χαρακτηρες και το σεναριο αλλοιωνονται oπως ειπες κι εσυ.:uhh:
Παντως shonen action δεν θα το πολυελεγα... δεν ειναι δα και τοοοοσο ρηχο, I mean, εχει καποια στοιχεια που το κανει να μην δειχνει και ιδιαιτερα shonen.
Goooooood, χαιρομαι που το ακουω:riiight:. Αντε, να αυξανομαστε οι lamento fans! Επισης, αφου το ψαξεις, πες μου και ποιο γατουλι σου αρεσε περισσοτερο... (οχι οτι δεν μπορω να υποθεσω εφοσον ξερω ποιος σου αρεσει απο το tnc :hehehe:)
Εντααααξ' αλλα αυτο το "τοσα χρονια τον ειχε στο χεσιμο" feeling δεν ειναι ψεμα. Χαιρομαι που λυθηκε η παρεξηγηση παντως αν και θα μου λειψει ο ντοπαρισμενος keisuke :(
Loooool, το αρσενικο βερσιον της inoue, ελεος!:hahaha: Πλακα πλακα, θετοντας το ετσι αισθανομαι πως περνω το αιμα μου πισω XD.
Δεκ 18 2010 01:51
DoB → Vagelio
Γιατι να κοψουν το yaoi? Γιατι να κοψουν το yaoi?:cry5: Οταν ενα εργο εχει μια συγκεκριμενη υποθεση, αυτη ειναι και η ουσια του, κι οταν την αφαιρουν, το αποτελεσμα ειναι τοσο χλιαρο, που το ντροπαρουν οι περισσοτεροι! Και δυστυχως ετσι κανουν συνηθως, μα γινεται το TnC shonen? Το παιχνιδι ειναι yaoi, η ιστορια ειναι yaoi, τελος! Δε μπορουν να ικανοποιησουν και τους yaoi fans που το βλεπουν και το περιμενουν, και παραλληλα ενα μεγαλο αριθμο action shonen fans. Καταληγουν απλως να πετανε υπονοουμενα που ξενερωνουν το αντρικο κοινο κι αφηνουν ανικανοποιητο το γυναικειο. You can't have it both ways, guys, choose! Ελπιζω να μην πετσοκοψουν και το Lamento. (που για χαρη του θα ξαναεπισκεφτω συντομα το nihonomaru, ασφαλως:wooi2:)
Α ναι, και ο σατανικος Keisuke, φοβερος!!! "Akiraaaa..." = "Τωρα θα σε φαω!" Απο πισω διακρινεται βεβαια το: "μου κατεστρεψες τη ζωη :mad:, σε κυνηγαω απο πισω τοσα χρονια, αχαριστο πλασμα, κι εσυ ακομα να ενδωσεις, ε, τωρα θα σ'τη φερω!" Απυηδησε ο ανθρωπος! Αλλα, μετα, αρχισε παλι το "Αkira! Akira!" σε φαση παρομοια του "Kurosaki-kun! Kurosaki-kun!" - εσφαξε τοσο κοσμο αλλα μια χαρα συνηλθε! Αυτος με τα μπλε μαλλια ουτε εμενα μου αρεσε, πολυ κλισε η ιστορια του. (να μη μιλησω για τις στυλιστικες του επιλογες:uhh:)
Δεκ 17 2010 15:37
Vagelio → DoB
Looool, κι εμενα αυτο μου ειρθε στο μυαλο:hahaha:! Μονο που το uke δεν εδερνε εκει XDDDD
Μηηηην μου λες τετοια... το εχω αχτι να το δω σε ανιμε, δεν μπορω αλλο να τη βγαζω με τα doujinshi!:nanana: Μακαρι να βγει (γι' αυτο εκανα τοσες χαρουλες οταν ανακοινωθηκε η μεταφορα του togainu). Βεβαια θα του κοψουν το yaoi κλασσικα αλλα πιστευω πως θα το αντεξει η καρδια μου. Θελω να δω τον oji-san με τα τιγροαυτια animated να πεταει υπονοουμενα και το uke της σειρας να νευριαζει με αυτα που λεει και να γινεται tsun-tsun XDDDD.
Πλακα πλακα ουτε κι εγω το περιμενα να βγει yandere. Αλλα μου αρεσε περισσοτερο ετσι, ηταν μαυρισμενος, σκοτωσε τον αλλον με το eyepatch τον οποιο δεν πολυσυμπαθουσα και φωναζε "akiraa!" με τοσο mmmmmanly τροπο~!:nbleed: Κριμα που δεν εκανε τα δικα του με τον ακιρα, οντως. Τουλαχιστον υπηρχε μια μικρη μαχη μεταξυ τους πρωτου αρχισουν οι κακες επιδρασεις του line (ηταν ομως τοοοοσο γλυκας οταν ηταν ξαπλωμενος στο κρεβατι, εκλαιγε και παραπονιοταν στον πρωταγωνιστη οτι πονουσε:wooi2:). Υandere...... εκει που δεν τα περιμενεις.
Ηyehyeheheheheh..... αυτο που υποψιαζεσαι:hehehe:. Για περισσοτερες πληροφοριες lamento CG στο nihomaru.:himitsu:
Δεκ 15 2010 16:31
DoB → Vagelio
Ναι, αυτη η ιστορια με το αφροδισιακο δεν ειχε παιξει και στο "The Tyrant who fell in Love"? Κατσε, μηπως αυτο σημαινει οτι μετα απο λιγο καιρο θα εχουμε και τη σειρα αυτη σε anime? Παιζει; Αχ, μακαρι να παιζει!:blingeye2: Παντως τον Keisuke δεν τον ειχα για yan-dere, πιο πολυ για dere-dere, και με σοκαρε πολυ γκουχευχαρισταγκουχ οταν τον ειδα ψυχακια - killer maniac. Ελεγα: "Τώρα θα τον στριμώξει τον Akira, τώρα-τωρα-τωρα..." Και τελικα απλα μιλησανε! Θα τρελαθώ! Θα πηδηχτω απ' το παραθυρο! :Crying2:Εχουμε και τα ορ(γ)ια μας!
Πλοκαμια οταν λες; Τι ακριβως 'πλοκαμια' εννοεις; Αυτο που υποψιαζομαι;:orly:
Δεκ 14 2010 21:48
Vagelio → DoB
Παλι πατησα enter καταλαθος, τι εχω παθει σημερα, δεν καταλαβαινω Τ^Τ
Το τελευταιο που θελω να σου πω ειναι πως μπορεις να βρεις μανγκα στη θεσσαλονικη στην σπηλια των κομικς νομιζω. Αμα ειναι ρωτησε την kai, ή την zura που ξερουν.
Δεκ 13 2010 14:43
Vagelio → DoB
Oooooops..... πατησαν enter καταλαθος και το ποσταρα νωριτερα =_=. Σορρι....
Οπως το ειπες και στο thread, oλη η toshima τον θελει XDDDD. Κριμα παντως που εχει hints μονο μεταξυ του akira...
Ε
Ναι, αυτο ελεγα, που ενας ωραιος μπαρμπας με αυτακια τιγρης εδωσε στον πιτσιρικο με τα γαταυτια ενα αφροδιασιακο και εκεινος με την σειρα του χωρις να ηξερε τι ηταν το εκανε δωρο στον akira... και μετα ειδε χαρα ο shiki XDDDD. Lamento λεγεται η σειρα και σαν μεγαλη λατρης των neko-bishies εχω φαει το spoiler του κερατα απο game reviews, doujinshi, και cg. Το εχει φτιαξει το ιδιο στουντιο που εχει φτιαξει και το togainu no chi και τα δυο τους μοιαζουν παρα πολυ απο αποψη χαρακτηρων μιας τα γατια βγηκαν στην αγορα ενα χρονο αργοτερα. Ο ενας μαλιστα απο τους ψιψινους (αυτος με την ασπρη φουντωτη ουρα) θυμιζε εντονα τον shiki σαν προσωπικοτητα και φυσικα υπαρχει και ενα yandere παρομοιο με τον keisuke μονο που ειναι πιο χαζο, γλυκουλι και αντι να χαπακωνεται μεταμορφωνει τον εαυτο του σε ενα τερας με πλοκαμια. Τον λατρευω~!
Δεκ 13 2010 14:41
Vagelio → DoB
Ετσι! Motomi-ji-sannnn~! Ναι, αυτο το laid-back χαλαρο στυλακι του ειναι σχεδον ολη του η γοητεια =w=. To τσιγαρακι να κοψει μονο και ειμαστε ok
Δεκ 13 2010 14:28
DoB → Vagelio
Youuu... Have a really interesting view here... ;) Τώρα πια τα τετραγωνάκια δε μ' ενοχλούν τόσο πολύ!:congrats: Τον Motomi τον πάω, έχει ένα cool στυλάκι που μ' αρέσει πάρα πολύ. Βέβαια να υπάρχει έστω και hint MotomixKeisuke, δυσκολούτσικο, αφού όλοι πίσω απ' τον Akira τρέχουν σ' ολόκληρη την πόλη... Έχω κι εγώ το honey star! Το lamento τι είναι; Τ' αυτάκια από ζωάκια; (άκου ερώτηση που έκανα, τέλος πάντων...)
Ο Keisuke, θαρρώ πως στην πορεία ShikixAkira πέθαινε απ' το line... Ή μάλλον κάποιος τον πυροβόλησε και τίναξε τα πέταλα στην αγκαλιά του Akira. Kαι μετά έρχεται ο Shiki και επακολουθεί η επική συνέχεια. Τώρα που τη γλύτωσε, ούτε που θέλω να ξέρω τι θα συμβεί στον Shiki μου... :unlucky:Δεν πήρε που δεν πήρε τον Akira, ας τη γλυτώσει τουλάχιστον!
Ψωνίζεις manga? Πώς; Από πού; Εγώ που είμαι Θεσσαλονίκη, θα μπορώ να τα βρω; Βρήκα ένα τελείως μα τελείως τυχαία, τον έκτο τόμο του Love Hina, μεταφρασμένο στα ελληνικά, σ' ένα μίνι μάρκετ στο σταθμό που πήγαινα να πάρω το τρένο... (φαντάζεσαι τη χαρά μου);)
Translation project? Live journal? Έφυγα!:bike:
Δεκ 12 2010 20:49
Vagelio → DoB
Oντως, να ναι καλα, εχει αποτρεψει πολλα fangirls απο την αυτοκτονια XD (δεν φανταζεσαι ποσα nitro+chiral doujinshi εχω κατεβασει απο εκει). Να 'σαι καλα, μου εδωσες την ευκαιρια να το ψαξω καλυτερα και να βρω και μερικα επιπλεον uber kawaii cg (προφανως την αγκαλιτσα motomi-akira και τα χαδακια keisuke-akira ειχαν ξεχασει να τα βαλουν και τα ανεβασαν σε αλλο link).
Ηahahahah, τα τετραγωνακια, loool!:hahaha: Δεν με ενοχλουν ιδιαιτερα, ισα ισα με βοηθανε να προσυλωθω στα sexy προσωπακια των χαρακτηρων.
Ααα.... κι εμενα μου αρεσε το rain παρολο που υπεθεσες σωστα το αγαπημενο μου ζευγαρακι. KeisukexAkira για ΄μενα και επισης θα μου αρεσε αν υπηρχε και η επιλογη MotomixKeisuke γιατι ο ossan ειναι πολυ περιποιητικος τυπος ενω απο την πλευρα των ανταγωνιστων, πιστευω πως οι εκτελεστες θα εκαναν ενα πολυ ωραιο ντουετο.:wooi2:
Οσο για τα doujinshi, μου αρεσαν ολα οσαν ειχαν crack και καψιμο μεσα, οπως τα pants jack, honey star (ειχε και lamento), thug life, fuwatoro, heaven, trance head lollipop honey και φυσικα gekkan keisu-inu~!:awww:
Το βρισκω σχετικα λογικο να ακολουθησουν αυτο το pairing, διοτι ο keisuke μπηκε στο παιχνιδι (και στο σεναριο) για να βοηθησει akira και αν ειχε shikiXakira ή καποιο αλλο, θα εδειχνε υπερβολικα ξεκαρφωτος μιας και ειναι τελειως αχρηστος.
Εγω τα βρηκα στο solaris. Εχω διαβασει τους δυο πρωτους τομους online και θελω να παω να ψωνισω τους υπολοιπους αν δεν τους εχει σε υπερβολικα ακριβη τιμη.
Οσο για το παιχνιδι, υπαρχουν προγραμματα μεταφρασης, τα οποια ομως θελουν πολλη φασαρια και κανουν απιστευτα κακη δουλεια:puke:, τα ειχα δοκιμασει με το lamento και πραγματικα, ηθελα να βγαλω τα ματια μου. Το visual novel για να το απολαυσεις πρεπει να μπορεις να διαβασεις τα παντα. Και ειχα ακουσει και κατι για ενα translation project περι togainu no chi στο livejournal μα δεν το εψαξα και πολυ...
Δεκ 12 2010 15:08
DoB → Vagelio
:hi:
Παιδάκι μου και βέβαια δεν ενοχλείς, χαρά μου να μιλάμε!;) Kι εγώ από nihonomaru, βεβαίως βεβαίως, (να ναι καλά!:angelr:) κι από εκεί βρήκα τα cg: [URL]http://forum.nihonomaru.com/artbooks/114101-***-bl-game-togainu-no-chi-artbooks-%5Bhard-yaoi%5D-***.html[/URL]
Αχ αυτά τα διαολεμένα τετραγωνάκια...:frozen: Τες πα, δεν αφήνουν και πολλά στη φαντασία, αλλά το hardcore είναι hardcore, πώς να το κάνουμε! ;) Ποια είναι τα αγαπημένα σου doujinshi; Εμένα τα: Falling Down, Kohaku to Ao No Shizuku, Rain, Ragdoll, Vague Rooms and Tokimeki Natsuinu Graffiti. (Shiki x Akira, ένθερμη οπαδός όπως θα έχεις καταλάβει.:hot:) Εσένα σου αρέσει ο Keisuke, ε; Τυχερή, τη δική του πορεία στην ιστορία ακολουθούν μάλλον! Έχω βρει μερικά manga απ' το mangafox, αλλά είναι πολύ πίσω - να φανταστείς στον 9ο τόμο ο Keisuke ακόμα να μπει στην Igura - και κατέβασα και το παιχνίδι απ' το piratebay, αλλά αφενός μεν δεν καταλαβαίνω γρυ (ο, τι καταλάβω εμπειρικά, όταν μιλάνε, απ' τα λίγα ιαπωνικά που ξέρω - όχι κανένας βαθυστόχαστος διάλογος βέβαια) κι αφετέρου δε κολλάει στα μισά και σταματάει. Έτσι και το βρω όμως subbed και ολόκληρο, θα το παίξω οπωσδήποτε! ;)
Δεκ 11 2010 18:49
Vagelio → DoB
Sorry που ενοχλω απλως ηθελα να ποσταρω την απαντηση μου περι tnc στο προφιλ σου για να μην τρομαξω τα αγορια...
Doujinshi κι εσυ απο το nihhomaru ε?:himitsu:
[SPOILER]Μέχρι που μπήκα στον πειρασμό να ποστάρω τη συγκεκριμένη photo, αλλά άσε καλύτερα μη μείνει κανένας...:wis:[/SPOILER]
Υπαρχει σε cg αυτη η σκηνη;! Θυμαμαι ειχα κατεβασει την συλλογη της σειρας αλλα δεν τη βρηκα. Μπορεις να μου στειλεις κανενα λινκ αν ειναι ευκολο;
thankies ^_^
Δεκ 11 2010 17:03

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται