Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
DoB → HelenGreece4ever
Εξέφρασε ελεύθερα τα συναισθήματά σου παιδί μου... :P Κι εγώ στην ίδια κατάσταση ήμουν όταν διάβασα το manga, έχω βρίσει θεούς και δαίμονες μέχρι να συμφιλιωθώ με την ιδέα, κι ακόμα δεν το έχω κάνει... Με κρατάει μόνο η ελπίδα ότι μπορεί να γυρίσει πίσω... Αισιόδοξη μέχρι αηδίας είμαι, ε; :P
Ιούλ 12 2010 14:47
HelenGreece4ever → DoB
ουφ, και να σου πω την αλήθεια, έκλαψα σχεδόν και στ' αλήθεια μην σου πω, γιατί αποδήχθηκε ότι έχει λίγο καλό μέσα του, έστω και λίγο και τώρα που βλέπω τισ εικόνες σο θα μου' ρθει να ξανακλάψω...
Ιούλ 12 2010 13:17
DoB → HelenGreece4ever
Είδες; Έχουν ζήσει ένα μάτσο άλλοι άχρηστοι σ' αυτό το anime, αλλά ο Ulquiorra όχι, ένεκα δράματος έπρεπε να πεθάνει... Ήταν όμως η πιο κορυφαία στιγμή του Bleach! Καημένη Orihime όντως... Φτάνει να σου πω ότι απ' αυτή τη σκηνή κι έπειτα δεν ξαναεμφανίζεται! (και καλά κάνει)
Ιούλ 12 2010 10:04
HelenGreece4ever → DoB
ποπόοοοο, μόλις είδα το επισόδιο που ο Itsigo νίκησε τον Ulquiorra:Crying2: poor Orihime...
Ιούλ 11 2010 18:47
Nighteyes → DoB
Ρε συ ο Light έτσι φερόνταν γενικά. Όλους τους εκμεταλλεύονταν. Δεν ήταν γενική γραμμή της σειράς. Κι αν θέλεις, ήταν και σκόπιμο για να τον αντιπαθήσουμε. Ασε που προσωπικά βρίσκω πιο επικίνδυνους (όσον αφορά πρότυπα κτλ) χαρακτήρες που κάθονται να τους εκμεταλλευτούν παρά αυτούς που επωφελούνται.
Ο Shu kun παίζεται κατά πόσο την αγαπούσε ή αν αγαπούσε τίποτα γενικά.
Ναι, άλλη κι αυτή. Αλλά τουλάχιστον ο Ichigo είναι βόιδι και δεν έχει καταλάβει ότι τον γουστάρει.:P
Ιούν 29 2010 19:01
DoB → Nighteyes
Τουλάχιστον αυτός ο καημένος "Shu-kun" την αγαπούσε. Όχι σαν το κάθαρμα τον Light που φερόταν στη Misa χειρότερα κι από σκουπίδι, κι αυτή το δεχόταν. Γι' αυτό λέω ότι το DN αντιμετώπιζε τις γυναίκες χειρότερα από κάθε άλλο, όχι μόνο γιατί τις παρουσίαζε σαν μπάζα, αλλά και γιατί οι άντρες τους φέρονταν απαίσια κι αυτές το δέχονταν ευχαρίστως. Τώρα δεν υπάρχει περίπτωση να δω όλο το Saikano, αλλά απ' ότι είδα, μια χαρά φερόταν ο Shunji στην Chise, ακόμα κι αν αυτή ήταν... απερίγραπτη. Κι ας μην πιάσουμε τα -kun... Με σένα δε μίλαγα για την Orihime του Bleach; [U][B]Η [/B][/U]περιπτωσάρα!
Ιούν 29 2010 17:54
Nighteyes → DoB
Είδες που στα λεγα;:D Μιλάμε πως άντεξα και το είδα όλο δεν ξέρω. Είναι το μόνο (κανονικό)anime που έσβησα από τον σκληρό μου. (Έχω σβήσει κάτι hentai και shota, αλλά αυτά δεν πιάνονται:P)Αναγούλα μιλάμε. Κι αυτό το -kun -kun...
Αφού μετά απ' αυτό, η Misa που ήταν η πρώτη στην λίστα των βρεφών που δεν θα πρεπε να γεννηθούν, άρχισε να μου φαίνεται συμπαθητική(λέμε τώρα:P)
Ιούν 28 2010 18:19
DoB → Nighteyes
Πάω, αλλά να ξέρεις ότι αν πάθω καρδιακή ανακοπή εσύ θα φταις!:canthelp: Πλακίτσα... :bleh:
Ιούν 28 2010 16:13
Nighteyes → DoB
[QUOTE]επειδή δεν υπάρχει anime που να τις αντιμετωπίζει χειρότερα απ' το DN.[/QUOTE]Κι ομως υπάρχει. Πολλά δηλαδή, αλλά το χειρότερο απ' όλα που έχει χαραχτεί στην μνήμη μου με φαλτσέτα, είναι το Saikano. Check it out και η προσωπικότητα της Μisa θα σου φανεί φεμινίστριας...:hot:
Ιούν 27 2010 17:59
DoB → HelenGreece4ever
No prob! I'm happy to spread the world some joy!:thumbup: I like ya!:drinks: Kanpai!
Ιούν 25 2010 22:06
HelenGreece4ever → DoB
:hot:ουου, αν με έπησες λέει, ευχαριστώ πολυ και τωρα το καταλαβαίνω 100% και έχεις απόλυτο δίκιο και όλοι οι άλλοι που συμφωνούν με αυτό :ureshii::ureshii::ureshii: ίσως να τρελαθώ και εγώ με αυτό το ζευγαρι (να το λέμε) και από εκεί που έλεγα ότι η Rukia δεν ταιριάζει καθόλου με τον Ichigo, με έκανες να αλλάξω γνώμη και αυτό το χαστούκι με έκανε να πω πως ανάμεσα στην Orihime και στον Ulqiorra θα μπορούσαν να συμβούν περισότερα από όσα θα μπορούσαν να συμβούν με τον Ichigo. thanks!!! :joyful:
Ιούν 25 2010 20:08
DoB → HelenGreece4ever
Hi! Thanks for commenting on my pics!:ureshii: To UlquiHime αρέσει σε πολλούς γιατί είναι αυτή η σχέση μίσους - αγάπης, η αίσθηση του απαγορευμένου που κάνουν το ζευγάρι αγαπητό. Το γεγονός ότι η Orihime ήταν αιχμάλωτη και ο Ulquiorra αυτός που την επέβλεπε, το χαστούκι που του έδωσε, οι συζητήσεις για το τι είναι καρδιά, και τα χέρια που έδωσαν ειδικά... Εμένα είναι ένα απ' τα αγαπημένα μου στα anime! :lovulovu: To IchiHime απ' την άλλη, δεν το μπορώ με τίποτα, μου κάνει τα νεύρα ζαρτιέρες!!!!!!!! Ειδικά όταν ακούω αυτό το "Kurosaki-kun", τινάζομαι δέκα μέτρα πάνω. Ειλικρινά, έχει περάσει ολόκληρο επεισόδιο, κι αυτή η κοπέλα δεν έχει πει ΤΙΠΟΤΑ άλλο!!! :Crying2: Η σχέση της Orihime με τον Ichigo είναι ίδια μ' αυτήν του Ryuji και της Minorin, αν έχεις δει Toradora!. "You won't get anywhere with idolization". Μια σχέση που βασίζεται πάνω στον άκρατο θαυμασμό, κι όχι τον πραγματικό έρωτα, δε μπορεί να λειτουργήσει. Η Orihime "ερωτεύτηκε" τον Ichigo επειδή ήταν ο μόνος που την έσωσε από τότε που πέθανε ο αδερφός της. Δεν ξέρει όμως πως να τον προσεγγίσει. Αντίθετα η Rukia είναι άλλη ιστορία. Είναι δυναμική, ξέρει ακριβώς πώς να μιλήσει στον Ichigo, ξέρει πώς να τον παρακινήσει, τον καταλαβαίνει πολύ καλύτερα απ' ότι τον καταλαβαίνει η Orihime. Oύτε η Rukia πάντως ούτε ο Ichigo έχουν το μυαλό τους στο ρομάντζο. Κι εκεί ταιριάζουν... Ενώ η Orihime, που δεν είχε πειράξει ποτέ μύγα, ξαφνικά βρήκε τα κότσια να χαστουκίσει τον Ulquiorra... Ποτέ δε θα μπορούσε, ούτε γι' αστείο, ν' ακουμπήσει τον Ichigo. Αμ' δεν πάει έτσι! Και ο Ulquiorra της φερόταν διαφορετικά. Μου την έσπαγε που ο Ichigo της έλεγε συνεχώς "φύγε, θα χτυπήσεις" και την έκανε να νιώθει τελείως άχρηστη. (όχι συνειδητά βέβαια) Ο Ulquiorra την υπολόγιζε περισσότερο, κατά μια έννοια.
Αυτάαααα... Ελπίζω να σ' έπεισα! Φιλάκια!:hi:
Ιούν 25 2010 13:00
DoB → °•πίΟu-πίΟu•°™
JR... Κλάσεις ανώτερο από κάθε άλλο yaoi που έχει κυκλοφορήσει... Έχεις απόλυτο δίκιο! Εγώ περιμένω τώρα το Togainu No Chi, έχω ακούσει ότι κι αυτό είναι light και πολύ καλό, αν σ' αρέσουν οι μάχες και τα αίματα... Πάντως θα μείνω σταθερή στο πρότυπο: αγάπη-μίσος. Aw, I love it!:wooi2:
Ιούν 16 2010 13:47

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται