Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

DoB → Vagelio

Attention! Attention! New Bishounen Overload Anime!!! Kyo Kara Maoh: Yuri Shibuya was living a pretty normal life. That changed the day he was dunked into a toilet after an attempt to save a classmate from a gang of bullies. Instead of just getting a good soaking, he's pulled in. The next thing he knows, he's in a world that vaguely resembles medieval Europe. If that's not odd enough, he's told that he is to be the next Maoh, just because he has black hair and black eyes. The Maoh is the King of the Mazoku, who are coexisting not-so-peacefully with the humans in this world. Much to his subjects' dismay, he's totally different from the rulers they're accustomed to. He's kind, considerate, a believer in justice, and not willing to use violence to solve conflicts. Not exactly someone they want running a country on the very brink of war. Now, Yuri has to deal with trying to become a good Maoh, while at the same time attempting to adapt to this lands' customs and culture, all in a world where the tension between the humans and Mazoku is reaching its peak. [IMG]http://i992.photobucket.com/albums/af42/dhream/largeanimepaperscans_kyou-kara-maou.jpg[/IMG] Nee, how does it sound???
Μάρ 18 2011 14:27
Φωτογραφία

Vagelio → DoB

Εγω βρισκω το μανγκα αρκετα shounen αν εξαιρεσεις το bishounen overload. Οσο για το ανιμε οντως τα εχουν κοψει ολα και ειναι πιθανον να μη δω την δευτερη σεζον λογο ολης αυτης της λογοκρισιας (απο εδω και περα μονο το μανγκα).:sadist: Περα απο αυτα που ανεφερες, μου αρεσει και το spannerXirie, ο shoi-chan ειναι ubver kawaii Aν μας αρεσε λεει????:if: Ολη την ωρα εκανα fangirl squees ή εμπαινα σε ouououkawaiiidesu mode (και να σκεφτεις τι θα εκανα αμα δεν ηταν τα αγορια διπλα XD).:blingeye2: E, ενταξ... ουτε κι εγω τον παω τον hisoka γιατι ειναι κλαψας αλλα πρεπει να υπαρχει λογος για τον muraki να ειναι ο main villain της ιστοριας. Ω ναι! Tsuzuki-chan all the way (τον ειδα και στο εικονιδιο σου λιγο πριν πα στη προβολη και λεω ποιο ειναι το κουκλακι?). aarinfantasy λοιπον κλασσικα. thanks :D
Μάρ 07 2011 22:24
Φωτογραφία

DoB → Vagelio

KHR visual yaoi novel... OMG... There IS God after all!!! :P Χαχαχα, μα πώς φαίνεται όταν πάει μια γυναίκα να γράψει shonen! Και το manga είναι πολύ καλύτερο νομίζω απ' το anime. Στο τελευταίο έκαναν censorship στο αίμα, στις αλυσίδες, στα όπλα... Σε όλα! Καλά, κι ο Tsuna, πιο uke κι απ' την Kyoko μου φαίνεται σε μερικές σκηνές! Δεν έχω προκαταλήψεις εγώ στα ζευγάρια από ΚΗR, GokuTsuna, MukuHiba, HibaTsuna, YamaGoku, o καλός ο μύλος... ;) Hibari-saaan, please bite me to death!!! (o Hibari δε θεωρείται tsundere αλλά tsun-tsun!) Χμ, το είδαμε το Yami No Matsuei, ε; Μας άρεσε φαντάζομαι; Muraki-sensei FTW! Kαι αχ, δε μπορώ ν' αντισταθώ στον γλυκό μου τον Tsuzuki! O Hisoka μου την ψιλοσπάει. Καλός θα ήταν με την Tsubaki, αλλά ο Tsuzuki ανήκει στον Muraki!!! Κατηγορηματικά και με το νόμο! Νομίζω πώς οι aarinfantasy έχουν την καλύτερη μετάφραση κι αν είναι να το κατεβάσεις από κάπου, καλύτερα θα ήταν από κει. Οι aarinfantasy είναι εγγύηση!
Μάρ 05 2011 17:02
Φωτογραφία

Vagelio → DoB

GokuTsuna forevah!!!! Και σχετικα με το yaoi pontetial, δεν μπορω να πω πως τους φανταζομαι σε smexy σκηνες ολη την ωρα, αλλα τις προαλλες εμαθα οτι εχει βγει doujinshi visual novel με τους χαρακτηρες του katekyo hitman reborn XD [url]http://www.youtube.com/watch?v=EFCMTy_jBGM[/url] Ασχετο αλλα σχετικο με το avatar σου: το yami no matsuei το εχουν υποτιτλισει μονο οι aarinfantasy? (για να ξερω απο που να το κατεβασω, θελω τη δοση μου απο muraki-sensei XD)
Μάρ 05 2011 11:25
Φωτογραφία

DoB → Vagelio

Ξέρω ότι δεν είναι yaoi (δυστυχώς), έχει όμως τόσο major yaoi potential που λιγώνω!!!!!:wooi2: Κι εμένα GokuTsuna είναι το αγαπημένο μου ζευγάρι!!! (επιτέλους συγχρονιστήκαμε!:hahaha:) Ειδικά όταν ο Gokudera βγάζει αυτάκια και ουρά σκύλου, πάω να πεθάνω από moeeeee!:moeee:
Φεβ 16 2011 12:22
Φωτογραφία

Vagelio → DoB

gooood good, ελπιζω ο Φιλιπος να μην νιωσει αβολα με τα ματς μουτς.:himitsu: Gintama.... μην ξυνεις πληγες, ακομα να το τελειωσουν οι rumbel:uhh:. Οσο για το reborn ειναι αρκετα ευχαριστη σειρουλα αλλα επειδη το μανγκα της ηταν εβδομαδιαιο απο ενα σημειο και μετα το προχωρουσαν πολυυυυ αργα :madtodeath:. LOL, αληθεια? Χαιρομαι που χρησιμευσαν και σε κατι :D. Βεβαια δεν εχει καθολου yaoi η σειρα μεσα (στο λεω για να μην ευελπιστεις αδικα, shounen ειναι). GoduTsuna forever!!!! Uber-kawaiiiiii:wooi2::lovulovu:
Φεβ 14 2011 02:22
Φωτογραφία

DoB → Vagelio

Χμ, στο monochrome δίνουν και κάτι φιλιά (τα λογοκρίνουν βέβαια, σε στυλ πέφτει πολύ φως στο σημείο κλπ) άρα είναι πιο explicit απ' το kurositsuji. Εγώ αυτό τον Απρίλη έχω να περιμένω το sekai ichi, και την απόλυτη καφρίλα... Gintama!!!!!!!!! Τώρα βλέπω το Katekyo Hitman Reborn!, και ξέρεις πώς μου ήρθε; Είχες στις yaoi photo εδώ στο album Gokudera/Tsuna, μου κίνησε την περιέργεια και το τσέκαρα, κι έμεινα πολύ ευχαριστημένη! ;)
Φεβ 13 2011 16:44
Φωτογραφία

Vagelio → DoB

Eχει και τα καλα της η πρωτευουσα :). Εννοειται πως δεν θα το χασω :D! Το monochrome το εχω βαλει στο ματι καιρο τωρα και θα το πιασω με την πρωτη ευκαιρια. Ειναι σε στυλ kuroshitsuji? Και το sekai ichi ειναι στην watchlist o course (πωωω πω, πρεπει να αρχισω να την αδειαζω).
Φεβ 11 2011 17:01
Φωτογραφία

DoB → Vagelio

Υami No Matsuei προβολές.... OMG OMG OMG I WANNA TOO!!! :nanteee::lovulovu::lovulovu::lovulovu: Αλλά πού να βρω εδώ πάνω στη Σαλόνικα... Προς το παρόν.:P Α ρε κωλόφαρδα... Πήγαινε Βαγγελιώ πήγαινε, μην το χάσεις! Είναι απ' τα καλύτερα shonen ai, και έχει και 2 ark κατεβατά... Η απόλαυση!:nbleed::wooi2: Χμ, ποιο άλλο να σου προτείνω... Monochrome Factor? To manga είναι πολύ καλύτερο και χωρίς τα shonen ai στοιχεία, αλλά το anime έχει πολύ girly-shonen ai fanservice. Τσέκαρέ το άμα είναι. Τώρα εγώ περιμένω το Sekai Ichi Hatsukoi με ανυπομονησία!!!:congrats: Είναι απ' τους δημιουργούς του Junjou Romantica, άρα είναι σαν μια τέταρτη ιστορία τους! Βέβαια το κοίταξα στο manga και δε μ' ενθουσίασε και τόσο σε σχέση με τις προηγούμενες ιστορίες, αλλά ποτέ δεν ξέρεις στη μεταφορά! ;)
Φεβ 10 2011 17:29
Φωτογραφία

Vagelio → DoB

Sorry που αργησα να απαντησω Τ^Τ Kαλο μου ακουγεται οπως το περιγραφεις και δεν με πειραζει και τοσο που δεν εχει πολλες σκηνες, και λιγα να εχει θα το ευχαριστηθω εφοσον εχει σεναριο. Eλπιζω οι φιλες μου να μπορουν να ερθουν στην προβολη της επομενης δευτερας για να το δω με παρεα =w=. Παει και αυτο για κατεβασμα. Ασε, βριζω τον εαυτο μου που το παραμελω τοσο καιρο ενω ακουω καλα λογια απο τα υπολοιπα fangirls. Ξεεεεερω τι εννοεις, ειχα βρει κατι επικα screenshots στο google... λοοοοοοοολ, ολη η γειτονια τρανταχτηκε απο τα γελια μου (και ηταν και εν ωρα κοινης ησυχιας γμτ XD). To okane ga nai με εκανε να αισθανθω παιδοφιλη :uhh:. Το koisuru παλι το λατρεψα οσο για το ai no kusabi, πολυ κλαψ κλαψ στο τελος. Hahahahahahahah, kuroshitsuji yaoi.... υπερβολες.... απλως εχει παρα παρα παρα παρα παρα πολυ fanservice:himitsu::hahaha:
Φεβ 08 2011 23:46
Φωτογραφία

DoB → Vagelio

Όπως το είπε η φίλη σου: [I]Μικρο[/I]-σκηνές. Πολύ [I]μικρό[/I] όμως! Τόσο [U][I]μικρό[/I][/U] που θέλεις [I]μικροσκόπιο [/I]για να τις δεις!!! Οι πρωταγωνιστές ήταν τρεις, πες ο κακός, ο κυρίως πρωταγωνιστής κι ένας μικρός(16ρης), ο κακός είχε βιάσει το μικρό στην αρχή, αλλά μετά ερωτεύτηκε - με τον τρόπο που ερωτεύωνται οι κακοί :P - τον πρωταγωνιστή, ο μικρός με τον πρωταγωνιστή ήταν κάτι σαν cop partners, οπότε καταλαβαίνεις τι μπάχαλο έγινε... To Yami No Matsuei είναι ένα μίγμα από splatter, fantasy, drama, comedy, αξίζει να το κοιτάξεις σίγουρα. Εγώ ήμουν διστακτική στην αρχή, επειδή είναι πολύ vague όσον αφορά το shonen ai, αλλά έχει τόσα σαφέστατα υπονοούμενα που σε ψιλοχορταίνουν, κι εξάλλου κι από άποψη ιστορίας εμένα μου άρεσε πολύ. Δεν έχεις δει JR??? Τρέχα, τι κάθεσαι;;; Το καλύτερο yaoi anime που έχει βγει ποτέ!!! Τέλειο σκηνοθετικά, με ωραίο σχέδιο και animation, pure-hearted romance χωρίς να είναι μελό, και η συμβουλή μου είναι όχι πολλά επεισόδια μαζί γιατί τα νεφρά σου θα κινδυνεύουν να φύγουν απ' τη θέση τους απ' τα γέλια!:hahaha: Έχω δει κι εγώ το Ai No Kusabi, κλασικό στον τομέα του, και το koisuru, αρκετά κωμικό, το okane ga nai ήταν πολύ hardcore για τα γούστα μου... Συστήνω Yami No Matsuei και Junjou Romantica ανεπιφύλακτα! Για κάτι πιο... light, Kuroshitsuji! ;)
Ιαν 20 2011 10:35
Φωτογραφία

Vagelio → DoB

Το ξερω, lol!:hahaha: (δεν κολλαει και σαν την uhu, ειναι πειχτο XD) Τοτε ok, σας αφηνω να τους χαρειτε~ Μια στιγμη, δεν ειχε yaoi στο yami no matsuei? Μια φιλη μου ειπε οτι ειχε κατι μικρο-σκηνες... μπορει να εννοουσε κανενα αλλο anyway.:canthelp: Θελω να δω και τo junjou romantica γιατι εχω ακουσει απο πολλες fan καλα λογια και φαινεται αρκετα κωμικο (περιεργο που δεν το εχω τσεκαρει ακομα, ε?). Εχω δει το ai no kusabi, fuyu no semi, koisuru, sex pistols, okane ga nai... αυτα απο yaoi απ΄οσα θυμαμαι. Εχω βεβαια και μια γιγαντιαια λιστα απο shounen ai να συνεχισω και δεν ξερω ποτε θα βρω το χρονο .:uhh:
Ιαν 18 2011 09:42
Φωτογραφία

DoB → Vagelio

... ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΝΑΕΙ ΓΙΑ ΜΕΛΙ!!!!:scared: (πρώτα-πρώτα, το μέλι δεν κολλάει; Σιγά τη διευκόλυνση! Αλλά και τι να σου κάνει ένα κατσαβιδάκι;:canthelp:) Ναι, δεν ξέρω τι έχω με τα tsundere, βίτσιο πρέπει να είναι, αλλιώς δεν εξηγείται...:wooi2: Το πρόβλημα είναι όταν πετυχαίνω κανονικές σειρές και θέλω ο πρωταγωνιστής να προχωρήσει σε παρόμοιες σκηνές με τον cool, badass αντιήρωα πχ, Νaruto x Sasuke, L x Light, κι άλλα πολλά παρόμοια, ειδικά με het ζευγάρια (Ulquiorra x Orihime) So moeee!!:moeee: Ας πούμε, ήταν απαράδεκτο κατά τη γνώμη μου στο Yami No Matsuei να μην δούμε ούτε φιλί Muraki x Tsuzuki, ειδικά σε μια δηλωμένη shonen ai σειρά! Εσύ ποια άλλα yaoi έχεις δει; Το Junjou Romantica είναι νομίζω το πιο πετυχημένο.:himitsu:
Ιαν 14 2011 14:20
Φωτογραφία

Vagelio → DoB

Looool! Ειχα ξεραθει οταν πρωτοδιαβασα τον διαλογο τους, καημμενε bardo, κανενας δεν σ' αγαπαει~ hahahahahahahah!:hahaha::hahaha::hahaha: Ναι, αλλα οι tsundere σας γλυκαινουν περισσοτερο Τ^Τ. :sadist: Τρελαινομαι για TsundereXyandere ζευγαρια (και οχι μονο στα yaoi), την μια ειναι uber kawaii και την αλλη uber badass of the doom συνδιασμος.:wooi2: Αν στο lamento υπηρχε τετοιο pair τοτε θα αποτελουταν απο τον rai και τον asato (αν και οι δυο τους δεν τα πανε καλα). Επισης και ο konoe tsunderιζει οταν κανει παρεα με τον bardo XD:orly: Oσο για εκεινο το πορτοκαλι πραγμα στο CG BardoxKonoe..... [SPOILER]....ηταν μελι. Ο εμπειρος (τρομαρα του) seme σκεφτηκε να βαλει λιπαντικο στην πρωτη φορα του πρωταγωνιστη, αντιθετα με μερικους μερικους που ανακαλυψαν την νεα χρηση στα κατσαβιδια...[/SPOILER]
Ιαν 13 2011 02:30
Φωτογραφία

DoB → Vagelio

Δίκιο έχεις, πολύ χλωμό να την κάνουν μεγάλη ιστορία... Κρίμα μαμώτο! Καλά, ξεράθηκα στο γέλιο με τα spoilers!!!:hahaha: Ειδικά μ'αυτό του Bardo! Τρέλα! Μην αισθάνεσαι μόνη, μας αρέσουν και τα yandere! Φαντάζεσαι yaoi ζευγάρι ο ένας tsundere και ο άλλος yandere? H απόλυτη μάχη!:Blissfull: Αυτό το πορτοκαλί τι είναι τελικά;:wis:
Ιαν 12 2011 21:08