Community Status Updates
Fallen_Mpougatsa → DoB
Ναι, ήτανε smooth 14χρονο... xD Έλα ρε συ αυτό ξεπαιτάχτηκε πολύ νωρίς! Πού να το πιστέψεις μετά?
Ποιο είναι το αστείο? Είχαμε αυτήν τη συζήτηση με μια φίλη μου: ο Gokudera δεν ήταν αλλά με το νέο σχέδιο της Amano έγινε bishounen! Kαι αυτός και ο Yamamoto...Ο Hibari άντε, αλλά όχι αυτοί οι δύο. Και όχι τίποτα άλλο, και οι δυο δεν τους θέλουνε έτσι οπότε καταλαβαίνεις την οδύνη τους...να πω ούτε κι εγώ τους θέλω όλους bishounen. Θέλω και το plain, tsundere κλπ... :3
Aug 24 2011 23:22
DoB → Fallen_Mpougatsa
Χαχαχα πλάκα κάνεις! 14χρονο βρε; Καλά είναι και μερικά που έχουν ξεπεταχτεί αρκετά νωρίς, λένε κάτι και δεν ξέρεις από πού σου ήρθε... Μια φορά ένα 5χρονο μου είχε πει ότι έχω ωραία μπουτάκια, εγώ άκουσα ματάκια (γιατί είναι και λίγο δύσκολο να το πιστέψεις) και μετά αναρωτιόμουν γιατί κρυβότανε στην αγκαλιά της μάνας του. Εντάξει, αυτό που σου τυχε εσένα ήτανε καλούλι το καημένο...
Εννοείται ότι KHR rules... Mukuro, Hibari, Hayato, Xanxus, Squalo, Tsuna, Yamamoto, Byakuran, Shoichi, Ganma, and the list goes on and on and on... Amano and her bishounen overdoses!
Aug 24 2011 23:16
Fallen_Mpougatsa → DoB
By the way: you Mukuro, I Xanxus. Kai Hayato...
KHR ruuuules!
Aug 24 2011 23:04
Fallen_Mpougatsa → DoB
...ωραία! Πολύ ωραία! Κι εμένα ακόμα μου ζητάνε ταυτότητα...
Χα χα, σοβαρά? Κι εμένα μια φορά ένας 14χρονος στο magic park ρε συ.
-Φεύγετε τώρα?
(εγώ δεν κατάλαβα γιατί μπορεί ένα παιδάκι να με ρωτάει κάτι τέτοιο)-...ναι.
-Ω, μείνετε λίγο ακόμα...να γνωριστούμε...
. . .
Θα κάνουμε σύλλογο όπωσδηποτε! Έχω κι άλλα μέλη να μπουν!
(αυτά δεν τα λέμε, σσσσσσ)
Aug 24 2011 23:03
DoB → Fallen_Mpougatsa
Άσε ρε... πηγαίνω τα βράδια να πιω ένα ποτό και όλοι με ρωτάνε πόσων χρονών είμαι! Μέχρι που μου την έπεσαν κάτι γυμνασιόπαιδα, το πολύ πρώτης λυκείου:
- Να σε ρωτήσω... Πόσων χρονών είσαι;
-19...
-Α καλά! Άντε γεια!
...
Έλα να κάνουμε σύλλογο! Είναι ωραίο όταν ξέρεις ότι δεν υποφέρεις μόνος!
(Όταν όμως θα γίνουμε 30 και θα μας περνάνε για 20, εκεί είναι που θα περάσουμε καλά!:hehe:)
Aug 24 2011 22:59
Fallen_Mpougatsa → DoB
[QUOTE]Υ.Γ. Επίσης για την ίδια παρέλαση, τρίτη λυκείου εγώ τώρα, πάω να πάρω τις φωτογραφίες:
Εγώ: Γεια σας, θα ήθελα τις φωτογραφίες της παρέλασης!
Φωτογράφος: Δημοτικού ή γυμνασίου;
Εγώ: :wallbash:[/QUOTE]
Σε νιώθω...ακόμα με ρωτάνε -όταν τους λέω τρίτο έτος (πανεπιστημίου)- αν εννοώ γυμνάσιο ή λύκειο... :nanteee:
Aug 24 2011 21:22
DoB → Fallen_Mpougatsa
Καλά έτσι και μας έχει πρήξει με τη σωτηρία του Sasuke εδώ και 10 χρόνια και στο τέλος τον σκοτώσει, θα πάω μέχρι την Ιαπωνία και ποιο τσουνάμι! Θα τον διαμελίσω τον τύπο! Αυτόν και τον Kubo, αν τυχόν και κάνει το τραγικό λάθος να τα φτιάξουν η Orihime με τον Ichigo! Όσο για τις κοπέλες του Naruto ωραίες είναι δε λέω, αλλά η Sakura και η Ino ειδικά είναι χτυπημένες με κάτι που λέγεται Sasuke... Και γενικώς όποιο θηλυκό συναντάει τον Sasuke εκεί μέσα δεν παραλείπει να μας πει τι όμορφος που είναι, μέχρι και η Ten Ten που παίζει να έχει 10 ατάκες συνολικά! Πάντως χωρίς πλάκα, η Ten Ten είναι όντως η πιο αξιοπρεπής.
Η Shizuka πραγματικά ήταν ο ορισμός του καλού, δειλού κοριτσιού, αλλά στην προκειμένη περίπτωση νομίζω πως έπραξε σωστά. Ο Kaiba μόνο έτσι θα την άκουγε, αφού δεν περνάνε σ' αυτόν τα νταηλίκια και οι μαγκιές της Anzu και του Jou. Στο manga έχω διαβάσει ότι η Shizuka έγραψε ένα ποιήμα στον Seto κι αυτός άρχισε ν' αναθεωρεί κάποιες απόψεις του για τη ζωή, γι' αυτό και πολλοί λένε ότι είναι canon ζευγάρι. Αλλά κι εγώ είχα σπαστεί πολύ με την προοπτική αυτού του ζευγαριού, γι' αυτό αφοσιώθηκα στο azureshipping, ως αντίπαλος του silentshipping. Αυτό ήταν πριν ανακαλύψω τον θαυμαστό κόσμο του yaoi... Βρε Angelica... Come to the dark side... Ξέρεις τι ωραία yaoi doujinshi που έχω με τον Hibari και τον Mukuro? Mhwahahahaaaaa!!!! Κι αν σου αρέσουν οι OC, διάβασε αν θες καμιά ιστορία μου να μου πεις αν σ' άρεσε. Σου συστήνω την Legend of Amazons from HelenaHills and Troubles In Domino from IrmaRan.
Jul 06 2011 23:09
Fallen_Mpougatsa → DoB
Ha ha ha! Πλάκα πλάκα αυτοί οι δύο έχουν τις περισσότερες πιθανότητες να τα φτιάξουν! xD xD xD Sasuke X Karin ούτε εμένα με κολλάει καθόλου να πω την αλήθεια - για μένα Karin x Suigetsu είναι το pairing που της ταιριάζει- και σίγουρα συμφωνώ ότι ο Naruto δεν αξίζει να πάρει την Sakura, είναι πολύ καλός γι αυτήν, καλύτερα η Hinata που είναι ερωτευμένη μαζί του. Και μην το λες, αν σκεφτούμε πως η άλλη είναι ακόμα ερωτευμένη με τον Sasuke μπορεί στο τέλος να τη δεχτεί...Kishimoto είναι αυτός και τρολλάρει άγρια! ΔΕ θα ήθελα να το δω, αλλά κανείς δεν ξέρει...Αλλά κι εγώ εκεί τον βλέπω τον Sasuke: με καμιά άγνωστη. Αν σκεφτούμε όλα όσα πέρασε μπορεί να μην είναι καν από Konoha -δεδομένου ότι δεν πεθάνει πάντα-. Τώρα όσο γι αυτό που λες ότι το Sasuke X Hinata δεν πρόκειται να γίνει... Τ.Τ το ξέρω, κι ακριβώς για τον λόγο που είπες. Δεν έχουν καν μιλήσει ο ένας στον άλλον. Συν του ότι ακόμα είναι ερωτευμένη με τον Naruto. E he he, Shikamaru ταιριάζει πολύ με την Temari έστω κι αν έχουν δίκιο όλοι που τον λένε pimp ως ένα σημείο. Αν το σκεφτείς είναι ο μόνος που τα πάει τόσο καλά με τις γυναίκες. Κι ασ'τον να λέει ότι δεν του αρέσουν αυτά. Εδώ από δώδεκα χρονών ήξερε τι θέλει να κάνει στη ζωή του και πως ήθελε τη γυναίκα του, τι με λες τώρα. Μια χαρά ενδιαφέρεται απλώς όπως είπες κι εσύ το παίζει ακόμα βαρύ πεπόνι. Φταίει το νεαρό της ηλικίας του φαίνεται! xD Ε, δεν το λες αυτό, έχει πολλές ωραίες κοπέλες στο Naruto. Απλώς Konoha μεριά είναι όλες μα όλες -με την φωτεινή εξαίρεση της Ten Ten- χτυπημένες με κάτι.
Αχ τι μου θύμισες τώρα...όταν είχα δει στο anime την Shizuka να τον παρακαλάει με σκυμμένο το κεφάλι κάνοντας ολόκληρη υπόκλιση...θεέ μου! Ήμουν έτοιμη να μπω μέσα και να την χτυπήσω! Καθόλου μα καθόλου αυτοεκτίμηση? Συν του ότι είναι τέρμα σπαστικιά κι αν ποτέ της έδινε προσοχή ο Seto θα ήταν για να τη σπάσει στον αδερφό της. Και ναι, καλύτερες οι σχέσεις με ένταση. Και έλα καλέ, εντάξει, δεν είναι ερωτευμένος με τον δράκο του -συν του ότι δεν είναι καθόλου ρομαντικός σαν τον Seth που υποτίθεται ότι είναι ο παλιός του εαυτός αν κρίνουμε στο πως αντέδρασε όταν είδε την Kisara να πεθαίνει- απλώς νομίζω θέλησε έτσι να μας δείξει ο manga-ka την εμμονή του με την κάρτα. Ήταν κάτι που ούτε κι ο ίδιος μπορούσε να το εξηγήσει φαντάζομαι και μετά που έδειξε ότι την ήθελε επειδή συμβόλιζε μια καλύτερη ζωή νομίζω ήταν μόνο ένα μέρος. Αλλά να πω την αλήθεια η Anzu μου την έσπαγε που δε μπορούσε να διαλέξει...οπότε ναι, puppyshipping ftw! xD Αυτό και OC.
Jul 05 2011 13:24
DoB → Fallen_Mpougatsa
Πίστεψέ με... αυτό που ήθελα να βάλω στην πραγματικότητα ήταν Naruto X Sasuke... Το προφίλ το έχω από τότε που ήμουν 16 χρονών και δεν ενοχλήθηκα ν' αλλάξω πολλά πράγματα, είχα πρωτοδεί Naruto τότε όταν μου το σύστησε μια φίλη μου η οποία ήταν fan αυτού του pairing, και μ' επηρέασε και μένα αρκετά. Όμως για να πω την αλήθεια, αν ο Sasuke έπερεπε οπωσδήποτε να βρει μια κοπέλα, και ο Naruto, θα μ' άρεσε καλύτερα η Sakura, παρά η Karin πχ (απαράδεκτο!) ενώ για το Naruto καλύτερα η Hinata, παρά η Sakura (επίσης απαράδεκτο!) Εμένα μου φαίνεται ότι ο Kishimoto στηρίζει πιο πολύ Naruto x Sasuke! Αυτοί έχουν φιληθεί τουλάχιστον! Μην ανησυχείς, έτσι όπως πάει η ιστορία, τουλάχιστον Sasuke x Sakura αποκλείεται να δούμε. Αν ο Sasuke επιβιώσει, μάλλον καμία άγνωστη θα πάρει. Όσο για το Sasuke x Hinata δεν είναι κακό, καθόλου κακό... Κλασικό παλιόπαιδο και badass ερωτεύεται την καλή κι εσωστρεφή κοπελίτσα και αντίστροφα... Όχι είναι πολύ cute! Μόνο που εμένα δε μου κάνει γιατί δεν έχουν ούτε καν μιλήσει ποτέ τους! Όσο για την Temari και τον Shikamaru, να σταματήσει ο Shikamaru να το παίζει βαρύ πεπόνι και μια χαρά θα τα πήγαιναν! Άκου δε μ' αρέσουν οι γυναίκες να πει του καημένου του πατέρα του! ...Βέβαια ποιος τον αδικεί, όταν όλες οι γυναίκες σχεδόν μέσα στο Naruto είναι για τα μπάζα.
Α-χμ, για το ygo... Από πάντα με νευρίαζε το γεγονός ότι την κλασίκή τετράδα του Yuugi ήταν οι κλασικοί κλισέ χαρακτήρες: Ο πρωταγωνιστής, το κορίτσι που θέλει σαν τρελό τον πρωταγωνιστή, ο καλύτερος φίλος, και ο comic relief. Με εκνεύριζε αφάνταστα το ότι υπήρχε μια κοπέλα πρωταγωνίστρια κι αυτή δεν ήξερε να κάνει τίποτα άλλο απ' το να λέει "Yuugi! Save me! Friendship!" τη στιγμή που υπήρχε μέσα σ' αυτό το anime ένας απ' του πιο καραHOT άντρες στην ιστορία όλων των anime. Και μου άρεσε που κοντραρίζονταν η Anzu κι ο Kaiba, ενώ οι άλλες κοπέλες - Shizuka, (που ήταν κάπως τσιμπημένη μαζί του), και Kisara, (που μόλις την είδα έπαθα = OMG he really IS in love with his Dragon!) ήταν το κλασικό ιαπωνικό yamato nadeshiko. Γενικώς μ' αρέσουν οι κόντρες στα ζευγάρια, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων. Γι' αυτό κι άλλωστε μου αρέσουν τα yaoi, γι' αυτό και puppyshipping 4ever!!!! ;)
Jul 05 2011 12:16
Fallen_Mpougatsa → DoB
E he he...Indeed πολύς Seto Kaiba...! xD Αν και δεν είμαι φαν του yaoi, θυμάμαι μια φορά που συζητούσαμε με την Kai και είχαμε καταλήξει ότι ο μόνος άντρας που θα ταίριαζε με τον Seto ήταν ο Jou. Χα χα, ήταν φοβερή συζήτηση.
Αλλά...Sakura X Sasuke? Και Seto X Anzu? Χμ, δεν ξέρω, δεν τα βλέπω...ε, το δεύτερο κάπως τρώγεται (αν και είμαι σίγουρη η Anzu ακόμα αμφιταλαντεύεται μεταξύ Yami Yugi και μικρού Yugi, lol) αλλά η Sakura...με τον Sasuke? Που πήγε να τη σκοτώσει πισώπλατα? Χμ... Εσένα τι σ'αρέσει στα συγκεκριμένα?
Βέβαια κάτι μου λέει ότι ο Kishimoto υποστηρίζει επίσης Sasuke X Sakura και Naruto X Hinata(so cute :3) αν πάρουμε παράδειγμα από τα τελευταία chapter του πολέμου -ειδικά στην φάση που έδειχνε την Hinata να λέει ότι θα αντέξει για χάρη του-. Οπότε, εσύ πετυχαίνεις δύο στα δύο! xD
Από Naruto τι άλλα pairings σ'αρέσουν? Α, εννοείται εκτός Temari X Shikamaru. Δεν έχουν εξαίρετη χημεία? Εγώ έχω [B]μία[/B] κρυφή απόλαυση -και να ναι καλά το fanfiction και το Deviantart που την τροφοδοτούνε: [SPOILER]Sasuke X Hinata :3 Δε θυμάμαι πως άρχισε να μ'αρέσει αυτό αλλά από τότε που το βρήκα...κακό πράγμα τα crack pairing γιατί αν είναι καλλογραμμένα μετά απογοητεύεσαι που δεν υπάρχουν στην πραγματικότητα! xD Και τώρα είναι εδώ που λες, "καλά σε πειράζει το Sasuke X Sakura κι όχι αυτό? Έλα ντε...και να φανταστείς δε με πολυαρέσει ο Sasuke![/SPOILER]
Jul 05 2011 08:34
DoB → Fallen_Mpougatsa
Of course, we can't without! ;)
[URL]http://www.fanfiction.net/u/1547210/HelenaHills[/URL]
Κι αυτό το λογαριασμό τον έχω με μια φίλη μου, γράφουμε τα κεφάλαια εναλλάξ.
[URL]http://www.fanfiction.net/u/1992025/Irma_Ran[/URL]
Enjoy!!! It's all about Seto Kaiba!
Jul 04 2011 22:37
Fallen_Mpougatsa → DoB
Και μιας κι ανέφερες τα fanfics κοπελιά...λογαριασμό σε Fanfiction.net έχουμε?
Jul 04 2011 16:46
Vagelio → DoB
Hyahyahya...:hehehe:
122 με το sequel, ετσι? Αυτο με τα background stories μου αρεσει, θα το δω αλλα μαλλον οχι και τοσο συντομα διοτι τα πολλα επεισοδια με φοβιζουν (εχω και σχολη γμτ :sadist:). Και περισσοτερο φανσαβις απο το kuroshitsuji... υπαρχει ανιμε που μπορει να το κανει αυτο? wow!:nbleed:
School ειναι απ' οσο ξερω με λαχταριστα μπισκοτεν [URL]http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=2599[/URL]
Μου ειπε μια stalker-φιλη μου οτι εχει αναπτυξη χαρακτηρων οποτε θα το δω συντομα σχετικα (ναι, ουτε και αυτο το εχω τσεκαρει, ελεος).
Mar 20 2011 15:15
DoB → Vagelio
Ναι, τελείως κουλό αυτό με την τουαλέτα...:sadist: Όλες τις άλλες φορές ταξιδεύει κανονικά όπου υπάρχει νερό, αλλά το παρθενικό ταξίδι το έκανε μέσω τουαλέτας... Σίγουρος πως ήταν ο πρώτος άνθρωπος στον κόσμο που τον ρούφηξε η τουαλέτα!:hahaha:
Έχει 122 επεισόδια, εγώ μέχρι τώρα έχω δει τα πρώτα 50, και μπορώ να πω με σιγουριά πως είναι επικό!:lovulovu: Όχι μόνο για τα bishounens, αλλά και για το story και την interaction μεταξύ των πρωταγωνιστών. Καλά, πέφτει fanservice με το κιλό, πιο πολύ κι από Kuroshitsuji, αλλά έχει πολύ ωραία ιστορία και θέτει αρκετά ζητήματα για το ρατσισμό και το μίσος των ανθρώπων. Έχει [I]εξαιρετικό[/I] background story, το πρόβλημα είναι ότι πολύ συχνά ξεχνούν το frontground και το κάνουν ο,τι να 'ναι...:frozen:
Τι εστί Meine Liebe? Ne? Ne?:blingeye2:
Mar 20 2011 00:23
Vagelio → DoB
OMG, ταξιδεψε απο την τουαλετα στο μαγικο κοσμο? Κακο σημαδι, LOOOOL:hahaha::hahaha::hahaha:
Κατσε να πιασω το meine liebe, και μετα θα δω για το kyo kara maoh. Btw, το εχεις δει ολο να μου πεις τη γνωμη σου? Αν ναι, πως σου φανηκε?
Mar 19 2011 11:17

This status update has reached the maximum number of replies allowed