Community Status Updates
Botsun → Night Wizard Seal
Σε καταλαβαίνω,απόλυτα.Κι όταν θα μπεις στην σχολή που θες και θ'αρχίσεις να κάνεις σχέδια για υποτροφίες και μεταπτυχιακά,εκεί θα δεις διάβασμα που θα πέσει....
Trust me in know what i say.... (T__T)
Ο σκοπός μου,είναι ο Ambrosio να βγει ένα υβρίδιο Tamaki και Tsuna/Enma.Μιας και το να αρχίσω τις shonenιες είναι ότι πιο εύκολο κι ότι πιο κλισέ,μπορώ να κάνω.
Oct 28 2011 03:22
Night Wizard Seal → Botsun
Έλα ρε που πληγώθηκες ανεπανόρθωτα. Είσαι ο botsun που όλοι αγαπάμε και σεβόμαστε :P
Διαβάζω ρε junpei. Έχω πήξει. Έχουμε κι έναν στόχο να διεκπεραιώσουμε, τρομάρα μας :P
Oct 28 2011 03:16
Δεν έχει σημασία ποιος το είπε......
Ρε συ,σοβαρά με πήρε απο κάτω.Έχουμε και μία αξιοπρέπεια τα παλικάρια η οποία σπιλώθηκε ανεπανόρθωτα.:sadist:
Τέλος πάντων,ελπίζω αύριο να έχουμε καμιά εξέλιξη στην ιστορία.Δεν γράφω τώρα,γιατί συνήθως με αγνοούν και νυστάζω αρκετά.
Οπότε τα λέμε αύριο.
Και να διαβαζεις ακούς ; :P
Oct 28 2011 03:07
:hahaha: Ποιοι το είπαν να τους δείρω με τις αλυσίδες, ποιοι; :P
Σήμερα το πήρα χαμπάρι ότι έχει ξεκινήσει το παιχνίδι. Βράδυ μπορώ να μπαίνω κάθε μέρα, ξέρεις ξεκουράζομαι λίγο από το διάβασμα.
Glad you liked my story.
Oct 28 2011 02:59
Το ξέρω,ότι ξεστομίζω βαριές κουβέντες πρωινιάτικα,αλλά τι να κάνω....Βλέπεις,παρακολουθώ πολύ το δελτίο ειδήσεων του mega και οι παρενέργειες έχουν αρχίσει να φαίνονται! XD
Πάρα πολύ καλή η ιστορία σου και να σε βλέπουμε πιο συχνά.Εκτός κι αν δίνεις πανελλήνιες.
Κλάψα mode/
Είπαν,πως το botsun είναι χειρότερο κι από τον Tσου-Tsuna.....:unlucky:
Oct 28 2011 02:55
Come on botsun. Θέλω περισσότερη πρωτοτυπία από εσένα. :P
We are anime xD
Do not insult me :P
Oct 28 2011 02:50
To "ξεκινάμε",μου θύμισε έντονα,την προεκλογική διαφήμιση του ΠΑΣΟΚ,με τον Παπανδρέου να λέει ακριβώς το ίδιο ! XD
Oct 28 2011 02:48
Night Wizard Seal → shinigami94
Ναι κι εγώ περιμένω τη νέα τους δουλειά. Καλή είναι η Ανέτ. Η Τάρια πάντως για μένα ήταν καλύτερη και αυτό που με ξένισε περισσότερο ήταν ότι, φεύγοντας, το συγκρότημα έχασε την αρχική του ταυτότητα. Αλλά δε βαριέσαι. Τώρα πια δεν τους ακούω τόσο όσο τους άκουγα παλιά. Γενικότερα το 10% είναι πια ευρωπαϊκή μουσική. :P
Oct 26 2011 19:05
shinigami94 → Night Wizard Seal
Το avatar το έχω και αφίσα στο δωμάτιο (απο 'κει μου ήρθε να βάλω αυτό το στίχο του τραγουδιου) :8):
Ενταξει,τη φωνή της Tarja, η Anette δεν τη φτάνει, αλλα αυτό δεν σημαίνει οτι δεν είναι καλή τραγουδίστρια.Ειδικά στο The Poet and The Pendulum είναι εξαιρετική.Γενικότερα, θεωρώ οτι της ταιριάζουν τα τραγούδια.
Αν γινόταν να χόρευε λιγότερο στα video clips, θα ήταν ακόμη καλύτερα. xD
Περιμένω με ανυπομονησία το νέο album και την ταινία!Είμαι σίγουρος οτι θα έχει γίνει πολύ καλή δουλεια και στα δύο.
Oct 26 2011 18:58
Night Wizard Seal → shinigami94
Κι έλεγα τι μου λένε οι στίχοι στην υπογραφή :P
Το αβατάρι σου είναι πολύ ωραίο. :P
Oct 26 2011 18:42
shinigami94 → Night Wizard Seal
Ευχαριστώ :)
Αυτό το set έχει θέμα Nightwish.
Η εικόνα στο avatar έχει σχέση με το τραγούδι [URL="http://www.youtube.com/watch?v=Uod4zDdhofY"]7 Days To The Wolves[/URL] και αυτό που γράφει η υπογραφή είναι στίχος του τραγουδιού.Η υπογραφή είναι το εξώφυλλο του ''Best of'' album Highest Hopes.
Oct 26 2011 18:27

This status update has reached the maximum number of replies allowed