Community Status Updates
Night Wizard Seal → acid black cherry
Happy Birthday A.B.C.-san! Να ζήσεις, ό,τι επιθυμείς και να σε χαιρόμαστε/νται :P
Btw, είδα το Nitaboh. Και ναι είναι εξαίσια ταινία και να τη δεις αν δεν το έχεις κάνει ήδη.
Dec 04 2011 12:27
mono → Night Wizard Seal
Καλέ τι μου λες τώρα...Το άφησα πάνω στο μισάωρο...Δεν άντεχα να δω πιο κάτω, αισθανόμουν να μαυρίζει η ψυχή μου και να χάνονται η ομορφιά, η αγάπη και η ευτυχία από τον κόσμο :sadist:
Dec 02 2011 17:58
Night Wizard Seal → mono
:P
Το είδα με τον αδερφό μου. [B]Μόλις[/B] τελείωσε και μπήκαν τα credits αρχίζω να κλαίω. Ανοίγει το φως ο αδερφός μου με βλέπει, το κλασικό του βλέμμα στα μάτια, κάθεται στην καρέκλα και λέει ότι ήταν όντως βαριά ταινία. :hihi2:
Τη σκέφτομαι και στεναχωριέμαι.
Εν τω μεταξύ, σε ταινίες με κανονικούς ανθρώπους δεν έχω κλάψει ποτέ, μόνο στα κινούμενα κλαίω :P Τι πράμα είναι αυτό...
Dec 02 2011 15:22
Night Wizard Seal → The Tragic Prince
Δεν έχω θεματάκια. Απλά περιμένω να μου το συνδέσουν στο καινούργιο σπίτι. Σε λίγες μέρες θα συνδεθεί. Γι'αυτό ζήτησα "ανοχή" :P
Τώρα μπαίνω από την Πληροφορική στο σχολείο μου.
Nov 30 2011 12:48
The Tragic Prince → Night Wizard Seal
θα μπορεις να συμετασχεις στο παλερμο τελικα? γιατι ελεγες οτι εχεις κατι θεματακια με το νετ σου
Nov 29 2011 22:59
Kamui → Night Wizard Seal
Επειδή στο τσακ πρόλαβες την προηγούμενη φορά, just reminding you of [URL="http://www.anime.gr/forums/showthread.php?t=10718"]something[/URL]...
Nov 28 2011 16:34
Night Wizard Seal → acid black cherry
Ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση. Μόλις την κατέβασα κι όταν ευκαιρήσω θα τη δω να σου πω εντυπώσεις.
Oct 28 2011 15:11
Night Wizard Seal → shinigami94
Μαθαίνουμε που μαθαίνουμε κάτι με παπαγαλία, ας το χρησιμοποιήσουμε και κάπου. :P
Είμαι ρητός εχθρός της παπαγαλίας, for the record xD
Oct 28 2011 13:48
acid black cherry → Night Wizard Seal
καλημερα!
μολις ανακαλυψα αυτο το ανιμε [URL="http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=587"]Nitaboh[/URL]
που μου προτεινε ενας φιλος, το εχεις δει?
φαινεται πολυ ενδιαφερον και το εχω βαλει να κατεβαινει
αρα θα εχω γνωμη απο αυριο!
Oct 28 2011 09:05
shinigami94 → Night Wizard Seal
[QUOTE=Night Wizard Seal;539618]Το ότι ο Hody είναι ένα [B]διαστρεβλωμένο απότοκο[/B] μιας σάπιας ιδέας, το γνωρίζουμε(Το βλέπεις, εκφράζομαι ευγενικά :P). .[/QUOTE]
Απο πού να προέρχεται, άραγε, αυτή η φράση?:whistling: :P
Oct 28 2011 08:03

This status update has reached the maximum number of replies allowed