Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
Night Wizard Seal → Lord Leon
12 episodes είναι και 2,3 από το άλλο. Φεύγουν νεράκι ένα ΣΚ.
Δεκ 07 2011 21:43
Lord Leon → Night Wizard Seal
Οχι. Ειχα παθει αυτο που εχω παθει αρκετες φορες φετος. τσεκαρω wiki χρον. σειρα, ξεκιναω, καταλαβαινω οτι προκειται για αριστουργημα, αλλα με 9-12 ωρες δουλεια τη μερα χρειαζομουν κατι πιο "γρηγορο" γιατι zzzzz...
Αυτη την περιοδο ισως ειναι καλη ευκαιρια (δυστυχως) να το ξαναδοκιμασω (γαμw τις απεργιες και τις καταληψεις μου μεσα). Μολις τελειωσω κατι αλλα θα παρει σειρα.
Δεκ 07 2011 21:24
Καλά εννοείται/επιβάλλεται να το δεις το Mononoke. Να απολαύσεις τη μεγαλειότητά μου, εε εννοώ του 薬売り(aka Medicine Seller) :P
Το έχεις δει όλο; Και το ayakashi classic japanese horror;
Αλλά το nozoki ana σίγουρα θα το τσεκάρω. :P
Από Black Jack έχω κατεβάσει το manga, αλλά στο άμεσο μέλλον θα τσεκάρω και το anime.
Δεκ 07 2011 20:47
Lord Leon → Night Wizard Seal
Thanx mate. Δεδομενου οτι εσυ ησουν αντιστοιχα που με ωθησες καποτε να ριξω ενα βλεφαρο στο mononoke, ισως τωρα ηρθε η σειρά μου ;)
Εν τω μεταξυ πως διαολο μας καθονται match ups καθε φορα δεν το χω καταλαβει, αλλα γουσταρω :P
οσο για το σποιλερ, εννοειται βρε, πουτανiά ήταν! XD
Xairomai παντως, γιατι εισαι ο 3ος ή τεταρτος που μου το λέει, (και ελπιζω να στειλω ντουγρου να κατεβαζει volumes)
Εγω από αυτό το παιχνιδι μεχρι στιγμης, χαρις στον ΤΡ και τον tenshi, ξεκινησα λίγο black Jack και ειναι τέλειο (αν εξαιρεσεις την ποζερίλα ατα ΟΡ/ED, that is).
Εχει αυτή την αισθητική που ειχαν τα ανιμε οταν ημουν 14-15 και γουσταρω ακομα περισσοτερο.
Δεκ 07 2011 20:17
nope, αλλά από τις περιγραφές που έδωσες και το παίξιμό σου κατάλαβα λίγο το pattern σου. Το θεωρώ εξαιρετικό παίξιμο.
Και για το λόγου το αληθές... [SPOILER]Όταν είπα ότι με υποψίασες για το τι είσαι, δεν εννοούσα Επιθεωρητή :P[/SPOILER]
Δεκ 07 2011 20:00
Το Rp σου είναι θεϊκό. Ναι με έχεις στείλει κύριε Leon. :P
Δεκ 07 2011 19:42
Night Wizard Seal → Kamen Tantei Zura
:)
Κι εγώ ,ευτυχώς, όλα καλά. Τα Λατινικά τα λατρεύω. Είναι τόσο ωραία. :P Αλλά και όλα τα άλλα προχωρούν με καλούς ρυθμούς.
Πού στοχεύεις; Νομίζω δε σε έχω ρωτήσει.
Δεκ 07 2011 19:34
Kamen Tantei Zura → Night Wizard Seal
Ευχαριστώ πάρα πολύ :D Και εσύ ό,τι επιθυμείς :p
Πάντα πρώτος είσαι. Μην ξεχνάμε ότι είσαι και ο πρώτος μου φίλος στο anime.gr. Αποδέχεσαι όλα τα καινούρια μέλη. Κοινωνικότατος :D
Καλά μέχρι τώρα. έχω κάποια προβλήματα στα λατινικά βέβαια αλλά σιγά σιγά τα διορθώνω. Έτσι πιστεύω δηλαδή. Προσπαθώ :p Πέφτει διάβασμα αλλά τουλάχιστον έρχονται τα αποτελέσματα και χαίρομαι. Εσύ;
Δεκ 06 2011 20:31
Night Wizard Seal → Jorg
Καλά κι εγώ. Έχω διάβασμα. Αλλά θα ζήσουμε μωρέ. Ικανοποιημένος είμαι μέχρι τώρα. :P
Δεκ 06 2011 15:01
Jorg → Night Wizard Seal
Έγραψα το comment, μετά είδα το δικό σου και σκέφτηκα να το αλλάξω λίγο. Ε μετά βαρέθηκα. :P
Έχει πέσει αρκετό διάβασμα τελευταία (ειδικά τώρα και με τα διαγωνίσματα του σχολείου), αλλά αντέχω ακόμα. Κατά τα άλλα μια χαρά.
Εσύ πως τα πας;
Δεκ 06 2011 14:42
Night Wizard Seal → Jorg
Ούτε να το είχαμε κανονίσει για τοτι θα γράψουμε στη Zura :P
Τι γίνεσαι εσύ παιδί μου; Την παλεύεις;
Δεκ 06 2011 13:58
Night Wizard Seal → Kamen Tantei Zura
Χρόνια Πολλά και καλά Zura-chan! Να τα χιλιάσεις, ό,τι επιθυμείς και να σε χαιρόμαστε όλοι.
Πρώτος πρώτος για ευχές :P
Btw, πώς πάνε τα διαβάσματα; Την παλεύεις;
Δεκ 06 2011 00:14
acid black cherry → Night Wizard Seal
σε ευχαριστω πολυ για τις ευχες σου ^_^
την εχω δει την ταινια και πραγματι ειναι παρα πολυ καλη
μακαρι να υπηρχαν και αλλες τετοιες ταινιες!
Δεκ 04 2011 19:17
Night Wizard Seal → minasuki
Εε αφού τραγουδάς BUCK-TICK στα αδέρφια σου είσαι μεγάλη :P
Δεκ 04 2011 17:15

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται