Community Status Updates
Night Wizard Seal → Fallen_Mpougatsa
Βασικά απ'ό,τι έχει μείνει, θα ήθελα να είμαι ο αντίστοιχος Viper ή ο Fon. :P
Δεν ξέρω ακόμα. :P
Oct 20 2011 18:53
Night Wizard Seal → Zoro
Σε παρακαλώ, μπρίκια κολλάει ο Kishimoto; :P
Έλα η Robin για μένα τα σπάει άγρια έτσι και σαφώς και την προτιμώ με μακρύτερο μαλλάκι. :P
Είναι super.
Oct 20 2011 18:46
Zoro → Night Wizard Seal
Καλά για kickass και νέες ικανότητες δεν το συζητώ, ωραία βελτίωση η Foxy Lady, ναι! Αλλά για εμφάνιση και μόνο ε, να, μου κάθισε περισσότερο αυτή που είχε σε Skypiea και Enies Lobby! :emptyonexg1: Η Nami πάλι ξέφυγε, μπαλκόνια φωτός πιο μπροστά από την παλιά. :'D
Η Robin είναι από τους χαρακτήρες που αλλάζουν πιο συχνά γκαρνταρόμπα απ' όλους τους πρωταγωνιστές στην σειρά ευτυχώς όμως, οπότε ακόμα ελπίζω για upgrade σε επόμενο arc.
Been a while btw, NWS-san... άντε έγινε και το δικό σου και στα τελευταία chapters η ζυγαριά μου γέρνει πιο πολύ προς Naruto παρά OP, πραγματικά τα σπάει τελευταία (να δούμε όταν το τελευταίο πάει στο επόμενο arc όμως :hiding_something:).
Oct 20 2011 18:32
Fallen_Mpougatsa → Night Wizard Seal
Ναι εγώ κάνω το καταστατικό αλλά το γκρουπ δεν είναι δικό μου./Jesus mode on/είναι για όλους μας αδέρφια...
Ωραία, και τι θες να είσαι? Όπως βλέπεις στην οικογένεια δεν είναι όλοι όσοι είναι μέλη, άλλα όλοι όσοι είναι καμένοι. xD Οπότε, δες τι θέσεις έχουν μείνει και διάλεξε κι εσύ μία για να μπεις, αν αυτό επιθυμείς-->οh my god, Entei από την ταινία τον pokemon! xD
Oct 20 2011 18:30
Στο group σου για KHR, εσύ βάζεις τα του καταστατικού της οικογενείας; :P
Έκανα join κι εγώ.
Oct 20 2011 18:26
Putin → Night Wizard Seal
Το Calamity Trigger το παίζεις πρώτα στο πισί, το Continuum Shift 2 υπάρχει στο 3ds, αλλά δεν ξέρω αν μπορείς να το παίξεις σε απλό DS.
Ό,τι θες εδώ ή στο ανάλογο θρεντ που μόνο 2 άτομα ποστάρουμε.
Oct 19 2011 13:56
Night Wizard Seal → Putin
Έχω ένα προπολεμικό X-box και ένα Ds. :P
Και υπολογιστή φυσικά.
Oct 19 2011 13:49
Night Wizard Seal → Putin
Φαίνεται πολύ ενδιαφέρον κι ας μην παίζω συχνά παιχνίδια. :P
Μου αρέσουν τέτοια παιχνίδια σε στυλ Soul Calibur.
Oct 19 2011 13:44
Putin → Night Wizard Seal
Ο μάλλον αγαπημένος μου villain γενικά, Hazama ή Yuuki Terumi.
Από το γκέημ Blazblue, δυστυχώς δε νομίζω να ενδιαφέρεσαι.
Oct 19 2011 13:31
Fallen_Mpougatsa → Night Wizard Seal
Αχα! Την ξέρω την Καλύβα βρε όπως και του Γκάλη και τους Ελαιώνες...απλώς ποτέ δε μ'άρεζαν οι κατασκηνώσεις!
Oct 09 2011 17:26
Ήθελα να τσεκάρω το όνομα της κατασκήνωσης μπας και ήταν η ίδια με τη δικιά μου. Είχα πάει μια χρονιά στον Καλύβα. Θεσσαλονίκη είναι. :P
Oct 09 2011 17:20

This status update has reached the maximum number of replies allowed