Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

Kamen Tantei Zura → Night Wizard Seal

Δεν πίστευτα ότι θα το παρεξηγούσες, αλλά καλού κακού έπρεπε να το γράψω :p
Δεκ 21 2011 15:41
Φωτογραφία

Night Wizard Seal → Kamen Tantei Zura

Κάνε δουλειά σου Zura. :P
Δεκ 21 2011 15:39
Φωτογραφία

Night Wizard SealPetran79

Μεσιέ Πετραν, ουσιαστικά είναι ίδια η κατάληξη στο 3ο επεισόδιο στο Ayatsuri Sakon. [spoiler=3 episode - warning spoiler]Στο anime πήδηξε από το γκρεμό, ενώ στο manga μαχαιρώθηκε.[/spoiler] 4 volumes και 26 επεισόδια. Και η σειρά τα καλύπτει όλα τα κεφάλαια του manga. Άσε που ο 4ος τόμος έχει μείνει αμετάφραστος εδώ και κάτι αιώνες. Διαθέσιμοι είναι μόνο οι 3. Αυτά τα 19 chapter. Η σειρά όμως αξίζει απ'όλες τις πλευρές.
Δεκ 20 2011 00:56
Φωτογραφία

Jorg → Night Wizard Seal

Άντε μπράβο. Σειρά έχει η Lenalee. :hahaha:
Δεκ 18 2011 18:53
Φωτογραφία

Night Wizard Seal → Jorg

:hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: Εεε είσαι θεός! Με ξέρανες στα γέλια. Παραιτούμαι. Είναι όλος δικός σου :P
Δεκ 18 2011 18:50
Φωτογραφία

Jorg → Night Wizard Seal

Θυμάσαι που έλεγα ότι, αν και κουμπάρος, δεν πρόκειται να κάνω τίποτα με την Lenalee; Ε λοιπόν, το πέρνω πίσω, για να μάθεις. Και όταν είπα αυτό το "και όχι μόνο", ανίδεε NWS, δεν εννοούσα ότι δέχεται και από άλλους φιλοφρονήσεις, αλλά ότι δέχεται και άλλα πράγματα από εμένα εκτός από φιλοφρονήσεις. (οκ αυτό ακούστηκε λίγο πρόστυχο :hahaha:)
Δεκ 18 2011 18:27
Φωτογραφία

Night Wizard Seal → Jorg

Δεν κατάλαβα καλά. Λες ότι έχεις κι άλλες φιλοφρονήσεις εκτός από τις δικές σου και δεν δέχεσαι τι δικές μου!; Ντροπή και όνειδος. [SPOILER]Love Triangle activate! :hahaha:[/SPOILER]Μην κλάψεις αν ο Byakuran εκθαμβωθεί από την ομορφιά μου και τρέξει πίσω μου. :hahaha: Χέστηκα. Θα πάρω τη Leenalee μου και θα φύγω.
Δεκ 18 2011 17:35
Φωτογραφία

Jorg → Night Wizard Seal

Ο Λίνος [b]MOY[/b] δεν χρειάζεται τις φιλοφρονήσεις σου. Έχει τις δικές μου (και όχι μόνο) [quote]Δεν φταίω εγώ που μ'αρέσει[/quote] Ωστέ μου το λες και κατάμουτρα τώρα; Λοιπόν, για να εξηγιόμαστε να μη παρεξηγιόμαστε. Αν σε ξαναδώ να τον πλησιάσεις ή ακόμα και να αναφέρεσαι στο όνομα του θα σε σκοτώσω, με τα ίδια μου τα χέρια, και θα πονέσει, πολύ. [spoiler]:P[/spoiler]
Δεκ 18 2011 17:25
Φωτογραφία

Night Wizard Seal → Jorg

Tsun tsun Jorg is kawaii :P ~つんつん~ [spoiler][IMG]http://i686.photobucket.com/albums/vv228/Night_Bless/Demotivational_Tsundere_Poster_by_LireLover.jpg[/IMG][/spoiler] Εγώ φταίω ρε που κάνω και φιλοφρονήσεις στον Byakuran. :hahaha: Δεν φταίω εγώ που μ'αρέσει. Μικρός είναι πιο ωραίος γενικότερα. :P Κι έχει και γαμάτες δυνάμεις.
Δεκ 18 2011 17:06
Φωτογραφία

Warchief → Night Wizard Seal

αχ θα σε μαλωσω sanetoshi από mawaru penguin drum
Δεκ 16 2011 16:31
Φωτογραφία

Night Wizard Seal → Warchief

Πρέπει να σε έχω ξαναρωτήσει. Ποιος είπαμε ότι είναι αυτός στο avatar σου; :P
Δεκ 16 2011 01:19
Φωτογραφία

Domo, Zura-chan :D Άντε και καλή μας επιτυχία. :P
Δεκ 16 2011 00:41
Φωτογραφία

Τι έχει μέλλον στην Ελλάδα θα ήθελα να μου πεις :p Μια χαρά. Ειδικά η Αγγλική Φιλολογία ίσως είναι καλύτερη από τις υπόλοιπες επιλογές σου. Μια χαρά. Και τώρα που είμαστε μπορείς άνετα να ακολουθήσεις αυτό που θέλεις. Δεν ισχύει πια το ότι θα βρεις δουλειά αν πας εκεί. Ωραία, σου εύχομαι τα καλύτερα :)
Δεκ 15 2011 23:34
Φωτογραφία

Καλή η πρώτη επιλογή σου. Η δεύτερη βέβαια δεν έχει και τόσο μέλλον στην Ελλάδα. Εγώ πρώτη επιλογή έχω την Αγγλική Φιλολογία Αθήνας. Μετά έχω Φιλολογία ή Ιστορικό/Αρχαιολογικό κι εγώ. Όλα αυτά βέβαια είναι βάσεις για μένα, διότι θέλω κανονικά να ασχοληθώ με την ιαπωνική γλώσσα την κουλτούρα και ούτω καθεξής. :P Γι'αυτό διαλέγω τα του θεωρητικού τομέα και όπου με βγάλει ο δρόμος.
Δεκ 15 2011 23:25
Φωτογραφία

Είσαι το αντίθετο από εμένα :p Έλα να γράψεις και για εμένα Λατινικά στις Πανελλήνιες. Εντάξεις, τα είχα σιχαθεί από πέρυσι με την καθηγήτρια που είχα και φέτος φαίνεται πόσο κενά έχω. Αλλά προσπαθώ να τα διορθώσω παρόλα αυτά. Βέβαια αυτό με κάνει να τα απεχθάνομαι γιατί σε αυτά πρέπει να καταλάβω μεγαλύτερη προσπάθεια :p (Αλλά ναι φταίω και εγώ που δεν μου αρέσουν). Μια χαρά! Σου εύχομαι καλή επιτυχία :) Όχι, η αλήθεια είναι. Ιστορικό Αρχαιολογικό θέλω να περάσω. Λατρεύω την Ιστορία οπότε είναι σχολή που μου ταιριάζει πιστεύω. Θα δηλώσω και Κοινωνιολογία, αν και το σκέφτομαι ακόμη επειδή θα πρέπει να σπουδάσω σε άλλη πόλη. Εσύ;
Δεκ 13 2011 15:30