Community Status Updates
Night Wizard Seal → iristella
Yπενθυμίζω ότι σήμερα δεν έχει νέο επεισόδιο. Θα έχει διπλό την άλλη εβδομάδα. ^w^
[I]
quoting seraphimon for greater justice.[/I]
Quote:
Originally Posted by [B]Seraphimon-T.K.[/B] [URL="http://www.anime.gr/forums/showthread.php?p=336676#post336676"][IMG]http://www.anime.gr/forums/images/steelblue/buttons/viewpost.gif[/IMG][/URL]
[I]
[B]ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ-ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ[/B]
[I][U]10 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ [/U][/I]
126. Dusk (黄昏)
[I][U]17 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ[/U][/I]
-Δεν εχει επεισοδιο-
[I][U]24 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ[/U][/I]
127-128. Naruto Shippuuden Special: Tale of a Gutsy Ninja - "The Jiraiya Ninja Chronicles" (NARUTO疾風伝スペシャル・ド根性忍伝「自来也忍法帖」)
[I][U]----[/U][/I]
129-130. Naruto Shippuuden Special ~ Invading Amegakure! Jiraiya's Decision
Έχουν ανακοινωθεί 2 σπεσιαλ στην σειρα, αλλα δεν ξερουμε ακομα την ημερομηνια... Η ιστορια του Ero-sennin θα ολοκληρωθεί πιθανότατα (σύμφωνα με το μανγκα παντα) στο δευτερο σπεσιαλ... Νομιζω βρηκαν προς το παρον εναν καλο τροπο ετσι ωστε να μην μας βομβαρδίσουν με φιλλερ αρκ συντομα :)
Me to for grater justice έλιωσα στο γέλιο.Αρε ιριστέλλα....
[/I]
Sep 18 2009 21:35
Night Wizard Seal → Mad_Hatter
Quote:
Originally Posted by [B]°•πίΟu-πίΟu•°™[/B] [URL="http://www.anime.gr/forums/showthread.php?p=339482#post339482"][IMG]http://www.anime.gr/forums/images/steelblue/buttons/viewpost.gif[/IMG][/URL]
[I]BOA HANCOCK ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ!!!
ΓΙΑΤΙ ΚΛΩΤΣΑΕΙ ΓΑΤΑΚΙΑ!!
ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΕΓΩΠΑΘΕΣ Ψ-Ω-Ν-Ι-Ο ΑΑΑ ΤΑΞΗΣ ΚΙΟΛΑΣ!![/I]
oh common, its not that bad :P
Αλλοι που εχουν περασει οσα εχει περασει και η Boa αναπτυσουν god complex και αρχιζουν να βγαζουν ψυχες απο σωματα, και να ανατινασουν κτιρια, αυτη ισα ισα δεν εγινε φιλοζωη:hahaha:.
ΕΛΙΩΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΡΕ ΡΙΝ ΜΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕΣ....ΤΟ ΒΡΑΔΥ :)
Sep 17 2009 22:35
Night Wizard Seal → °•πίΟu-πίΟu•°™
:hahaha:AAA και ήθελα να σε ξαναρωτήσω αν είναι το μάνγκα...
Κλασσικά έλεγα να το διαβάσω,αλλά μην ανυσηχείς δεν είμαι μόνο σονενάς εγώ.Αλλά αυτή την περίοδο δεν είμαι για ecchi.Διαβάζω angel sanctuary και βλέπω rurouni kenshin και θα πάω σε ecchi>?You want to kill me right?:hahaha:Έχω να τελειώσω και to tenjou αυτό και αν είναι άπαιχτο(ecchi έχω αρκετά στο μυαλό μου αλλά προτερεότητες βλέπεις...:himitsu:)
Τέσπα σημαίνει κάτι στα ιαπωνικά ή όχι?
Sep 17 2009 22:33
°•πίΟu-πίΟu•°™ → Night Wizard Seal
a ena kainourio manga... 3ekina to kai de 8a xaseis!!
10 chapterakia exoun bgei mono kai gia na katalabeis dimosieutai ki auto sto shounen jump kai einai ecchi...
Go, youngster!
Sep 17 2009 22:19
Night Wizard Seal → °•πίΟu-πίΟu•°™
:hahaha::hahaha::hahaha:.
Τι σημαίνει ane doki ?
Sep 17 2009 22:08
Night Wizard Seal → laraska
Τότενα το δώ.Σίγουρα θα το δώ/διαβάσω όλα μην ανυσηχείς έχω χρόνο μπροστά μου :)
Το 21 που είναι μόνο 16 τσάπτερ τι διαφορά έχει?Είναι συνέχεια?
Sep 16 2009 18:12
laraska → Night Wizard Seal
λοιπον φαντασου μικρος να ειχες την παρεα σου και να παιζατε καποια παιχνιδια σχετικα με την καταστροφη του κοσμου , με τα παιδια να επιδιωκουν να γινουν οι ηρωες για να σωσουν την κατασταση . Οταν μεγαλωσουν τα παιδια να εχουν τραβηξει τον δικο τους δρομο ... αλλα ερχονατι και παλι κοντα γιατι αυτο που ''παιζανε'' μικρα αρχισε να γινεται πραγματικοτητα . και ψαχνουν ποιος απο την παιδικη τους ηλικια τα κανει ολα αυτα και γιατι . αυτο εν ολιγοις . ειναι παρα πολυ ρεαλιστικο και για ωριμο κοινο .δεν εχει αστειακια ... κακους που πλακωνεις στο ξυλο και ολα τελειωσαν , δεν εχει ρομποτ που παλευουν . κινειται σε τρεις χρονικους οριζοντες ... ΤΡΟΜΕΡΗ πλοκη και αναπτυξη χαρακτηρων (το μανστερ ειναι μακραν ανωτερο απο το ντεθ νοουτ ... και αυτο καλυτερο απο το μανστερ ) προσπαθω να σου απλουστευσω το καλυτερο μανγκα κατα τη γνωμη μου και γινομαι κουραστικος . οποιον και να ρωτησεις που διαβαζει μανγκα θα σου το προτεινει και θα σου πει τι νομιζει . επισης ... δεν υπαρχει αλλο στο ειδος του . τα μανγκα του ναοκι ουρασαβα ειναι μοναδικα .
Sep 16 2009 15:29
Ρε να σου πω μπορείς να μου πείς το θέμα του 20 με παράπολύ λίγα λόγια μην σε κουράσω(και δεν το λέω ειρωνικά :))
Sep 16 2009 15:19
laraska → Night Wizard Seal
to 20th century boys ειναι ανωτερο απο το μανστερ ... το μανγκα εννοειται γιατι σε ανιμε δεν εχει βγει ακομα .
Sep 16 2009 15:15
Τέσπα τι να σου πω μπορεί και κάποτε να το διαβάσω,μπορεί και να έχεις δίκαιο.Το μόνστερ είπες είναι καλύτερο απο αυτό ?
Sep 16 2009 15:10

This status update has reached the maximum number of replies allowed