Community Status Updates
Night Wizard Seal → Erisadesu
Ευχαριστώ πάρα πολύ.Τον Πορφυρό Λόφο τον έχω και εγώ κατεβασμένο και το 1 και το 2 και περιμένω και εγώ να το δώ.Λογαριασμό στο lj έχω κάνει και έχω μπεί μόνο σε ένα σάιτ που το χρειάζεται άλλα δεν τα έχω βρεί όλα.
Όποια διεύθηνση μπορείς δώσε μου.
Ευχαριστώ πάρα πολύ !!!!!!
Dec 08 2009 16:24
Erisadesu → Night Wizard Seal
κατέβασα το Plastic City απο το Greekddl.com με πρωταγωνιστή τον Ιάπωνα Joe Odagiri
γυρισμένη στην Βραζιλία, θά πάρω απο το βίντεο club το Red Cliff με τον Takeshi Kaneshiro
πάλι κινέζικη ταινία και επίσης κατέβασα το the warrior and the wolf...
τώρα για το που να κατεβάζεις... πάνε στο Livjounal κάνε λογαριασμό και μώλις κάνεις στείλε μου μύνημα να σου πω που να μπεις.
το καλό ειναι οτι αρκετές ταινίες τις βρίσκεις και σε ελληνικά site
επίσης ρίξε μια ματιά εδώ:
[url]http://www.foriegnmoviesddl.com/[/url]
[url]http://www.dlaznmovies.com/[/url]
Dec 08 2009 01:47
Night Wizard Seal → The Tragic Prince
Quote:
Originally Posted by [B]HinataSt[/B] [URL="http://www.anime.gr/forums/showthread.php?p=357694#post357694"][IMG]http://www.anime.gr/forums/images/steelbrightblue/buttons/viewpost.gif[/IMG][/URL]
[I]Οχι καλε δεν χειαζεται να πεθανει.[/I]
Μπορούμε όμως πάντα να ελπίζουμε :hahaha:
Να μας βγεί σε καλό ρε Πάνο.:hahaha::hahaha::hahaha:.Δεν μπορώ το κοιτάω και λιώνω στα γέλεια.
:hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha::hahaha: :hahaha:
Το πόστ σου +100.000.000.000.000.000.000.000.000.000.000.000.:hahaha:.
Αν και τον συμπαθώ τον κακάσι αυτό μου άρεσε:hahaha::hahaha::hahaha:
Dec 07 2009 23:28
Night Wizard Seal → didimakia
Η μητέρα αλλά θεσσαλονίκη γεννήθηκα βέροια έμεινα μέχρι τα 7 μου.I just love this place.Είναι πατρίδα πως να το κάνουμε ΄....
Dec 07 2009 22:56
didimakia → Night Wizard Seal
αχ.. ο πατερας σου ή η μητερα σου ειναι βεροιωτης/βεροιωτισα?
Dec 07 2009 22:52
Night Wizard Seal → Mr. Brightside
Εγώ είμαι μικρούλης ακόμα.:hihi2:Είμαι μωράκι ^^.Πρώτη Λυκείου πηγαίνω,και μάλλον Τμήμα Ασιατικών Σπουδών το βλέπω.Από πάντα ήθελα να ασχοληθώ αλλά δεν υπήρχε τίποτα και τώρα θα γίνει το 2010 στην Κέρκυρα.
Αλλά οψόμεθα,θα δούμε :).
Πάντως θεατρολόγος και εγώ το σκεφτόμουν.Ωράια δουλειά :)
Dec 07 2009 22:49
Night Wizard Seal → Erisadesu
Ελίζα-τσάν,ποιές ταινίες κινέζικες θες να δείς;;;Βασικά έχω κατεβάσει πόσες ταινίες κινεζο/ιαπωνικές και θέλω και άλλες που δαμν δε χελ δεν τις βρίσκω αλλά για πες τους τίτλους.Να έχω τπτ να ασχολούμαι όχι τίποτα άλλο. :)
Dec 07 2009 22:47
Mr. Brightside → Night Wizard Seal
Βασικα ειναι μαθημα επιλογης. Αν ηταν υποχρεωτικο παω στοιχημα οτι το μισο τμημα θα τα ειχε παρατησει XD
Nah, δεν βγαινεις ηθοποιος απο την σχολη της Αθηνας, μονο θεατρολογος. Τεσπα. βλεπουμε Κινεζικες παραστασεις συχνα κατα τη διαρκεια του μαθηματος το οποιο ενω θα μπορουσε να εχει το διπλασιο ενδιαφερον, η καθηγητρια το κανει ελεεινα βαρετο..... XD
Μιας και μιλαμε για σχολες εσυ που εισαι? Αν εισαι καπου :p
Dec 07 2009 22:36
Πέστα,αλλά τότε ήμουν μικρός και δουλειά του μπαμπά βλέπεις...
Αλλα δεν βαριέσαι Βέροια είναι μόνο ΜΙΑ.:)
Dec 07 2009 22:14
didimakia → Night Wizard Seal
axa...αφησες την ωραια βορεια μακεδονια για την αθηνα ε? :/
Dec 07 2009 19:28
Όχι δεν είμαι τόσο μεγάλος.:)Αν δείς είμαι δύο χρόνια μικρότερος :P.Και ναι στην Αθήνα πάω σχολείο :bahhh:.Βέροια....:blingeye2::blingeye2::blingeye2:
Dec 07 2009 15:51
Night Wizard Seal → Mr. Brightside
Συγγνώμη σας βάζουν τέτοια πράματα και βαριέσαι;;;Πισινόφαρδε ^_^.
Εμένα θα μου άρεσε πολύ.
Οπότε ηθοποιός!Χαιρομαι μου αρέσει το θεατρό.(Καμια παραστασούλα να με καλέσεις ξες εσύ.):hihi2::hihi2::kakaka::kakaka:.
(Ειδικά αν είναι κινέζικη,θα πετάξω όχι θα τρέξω :))Αυτά τα θεατρικά απλά τα λατρεύω κινεζο/ιαπωνικά :if:.Τρομερός είσαι φίλε μου :nod:.
Dec 07 2009 15:50
Night Wizard Seal → inkynebula
Βασικά και μόνο που το έβλεπα ήταν αρχαίο.Τώρα που είδα το σχέδιο από αυτό που μου έστειλες θυμάμαι ότι δεν ήταν αυτό.Θυμάμαι τελείως χαρακτηριστικές σκηνές και όπως σου είπα και πρίν δεν ξέρω και εγώ από που το ξέθαψα :)
Το παιδάκι είχε μαύρα μαλλιά σίγουρα και ήταν ιαπωνέζος θυμάμαι φορούσε αυτά ταάπσρα ρούχα σαν αυτά του καράτε ένα πράμα.
Αλλά όπως λές και εσύ παίζει να ήμουν 5χρονών όταν την είδα αυτήν την σκηνή.Μόνο μια φορά ΄το είδα αλλά μου καρφώθηκε από τότε.Πραγματικά δεν θυμάμαι.
Αλλά δεν πειράζει απλά το αναφέρω :)
*Και θυμάμαι το πινέλο.(Μολύβι δεν ήταν γιατίθυμόμουν την σκηνή με τον πελεκάνο.)
Οπότε άλλο θα λέμε,αλλά δεν βαριέσαι μπορεί να υπάρχουν διασκευές.:)
Dec 07 2009 15:44
Night Wizard Seal → acid black cherry
Καλά σίγουρα.Αυτό έλειπε να τα μάθω μόνος μου.Βλέπω όλα αυτά τα κάντζι και παθαίνω ταράκουλο :P.Απλά μόνος σου μπορείς να κάνεις υπέραρκετά όπως να μάθεις τα βασικά γραμματικής λίγο λεξειλόγιο,υπερβολικά πολύ λίγα κάντζι ,αλλά το κυριότερο τις αλφαβήτους.
Πάντως δεν έχω παράπονο όρεξη για δουλειά να υπάρχει :)
Dec 07 2009 15:39

This status update has reached the maximum number of replies allowed