Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

Night Wizard Seal → melkior

Μια χαρά είναι πολύ καλός.Τώρα σε λίγο που θα τελειώσω κάτι βιβλία θα πάρω το Κριστίν. Το έχω σε βιβλίο και έχει πολύ ωραία υπόθεση(και μουσική από ότι λέει ::)
Δεκ 19 2009 12:44
Φωτογραφία

Night Wizard Seal → Tsunade-sama

ΙΙΙΙΙΙΙ .Τσουνάντε-σαμά βάλε κανα σπόιλερ!Κάνε κανα εντίτ μην σε κράξει κανένανς. όντως και εμένα μ άρεσε τρελά,αλλά τι να κάνουμε, έτσι είναι η ζωή
Δεκ 19 2009 12:42
Φωτογραφία

melkior → Night Wizard Seal

ΣTIVEN is the KING:riiight:
Δεκ 19 2009 08:21
Φωτογραφία

Tsunade-sama → Night Wizard Seal

Προσωπικά, [SPOILER] πενθώ για τον Itachi, το μανάρι μου μας άφησε νωρίς[/SPOILER] Γενικά, μετά από 5 χρόνια που το παρακολουθώ επιτέλους έφτασε στο ζουμί της υπόθεσης.ΑΜΗΝ!:if:
Δεκ 19 2009 01:43
Φωτογραφία

Night Wizard Seal → melkior

Γεία σου Μέλκιορ σάν :) Φαν του Στίβεν εεε;;;;:riiight:
Δεκ 18 2009 23:21
Φωτογραφία

didimakia → Night Wizard Seal

χεχε...:D
Δεκ 16 2009 16:09
Φωτογραφία

Σου αρέσει πολύ το Ναρούτο;;;; Τι λες για τα τελευταία επισόδεια ^^???
Δεκ 16 2009 12:16
Φωτογραφία

Σου αρέσει πολύ το Ναρούτο;;;; Τι λες για τα τελευταία επισόδεια ^^???
Δεκ 16 2009 12:15
Φωτογραφία

Night Wizard Seal → didimakia

Εγώ κανονικός δύδιμος.Και στο ζώδιο και στην ζωή :kakaka:.
Δεκ 16 2009 10:07
Φωτογραφία

:hahaha::hahaha:.Και αυτό θεικό.Καλά με σκελετό πρώτη φορά είχα δεί και ήταν απίστευτο.Αλλά λογικά την δεκαετία του 80 θα ήταν πολύ νέος...Εμένα δεν μου φαίνεται για μεγάλος.Δεν νομίζω.
Δεκ 16 2009 10:07
Φωτογραφία

Όχι, ο συγκεκριμένος δεν πρέπει να ξυφύτρωσε από talent show δεδομένου ότι βρήκα videos του από την δεκαετία του '80 (ξέρεις αφάνα το μαλλί κ δεν συμμαζεύεται :hahaha:) Πάντως αξίζει ο τύπος με τα χίλια καθώς η σάτυρά του είναι άκρως απολαυστική..."I'll toss a penny between them (the Jews) and I'll watch them fighting to the death", επίσης αγαπημένο :hahaha:
Δεκ 16 2009 09:55
Φωτογραφία

didimakia → Night Wizard Seal

διδυμος και εσυ μωρε? ;P
Δεκ 15 2009 23:20
Φωτογραφία

Είναι ο Αμερικανός που νίκησε σε ένα Αμερική έχεις Ταλέντο; Νομίζω κάπου το ξέρω και είχα δεί άλλο ένα βιντεάκι με μια άλλη μαριονέτα. Αλλά αυτόν τον σκελετό πρώτη φορά τον είδα.όταν έλεγε silence,i Kill you.....:hahaha: έλιωνα στα γέλεια.Δεν παίζει γενικώς αυτοί οι άνθρωποι είναι τελειώς χουμιορίστες και πρέπει να έχουν δυνατά νεύρα :hahaha:
Δεκ 15 2009 15:17
Φωτογραφία

Hehe...Χαίρομαι που σου άρεσε!Ο τύπος είναι απίθανος ε?Jeff Dunham τον λένε.Άμα ενδιαφέρεσαι τσέκαρε τον στο Youtube για γερές δόσεις γέλιου, έχει κ άλλες κούκλες εκτός του Achmed. (Τον άτιμο, ακόμα κ διαφήμιση του έκανα :P)
Δεκ 15 2009 11:42
Φωτογραφία

Καλά Τσουνάντε-σαμά τι βιντεάκι ήταν αυτό:hahaha::hahaha:Με τον σκελετό!:hahaha: Θεικό!:hahaha:Έκατσα και το είδα όλο:hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha:.
Δεκ 14 2009 14:26