Jump to content

Community Status Updates

Photo

melkior → Night Wizard Seal

Εννοειται οτι βασιζεται στο βιβλιο. [QUOTE]Όχι είμαι πολύ αισιόδοξο άτομο, αλήθεια:hahaha:[/QUOTE] Ειναι γιατι εισαι νεος γι'αυτο.
Dec 20 2009 16:06
Photo

Night Wizard Seal → didimakia

Κοίτα ρε...Λίγο να το στρώσει κάτι θα πάθει!!!!!!Δεν πειράζει όμως !!!!!!!!! Επίσης χάρηκα :):):)
Dec 20 2009 14:25
Photo

Night Wizard Seal → melkior

Λογικά πρώτο θα βγήκε το βιβλίο και μετά η ταινία.Μην στεναχωριέσαι για την ηλικία ηρεμία.:bath: (Κάποτε όλοι θα πεθάνουμε:hahaha:) Όχι είμαι πολύ αισιόδοξο άτομο, αλήθεια:hahaha:
Dec 20 2009 14:24
Photo

didimakia → Night Wizard Seal

Eυθύμης...χαρηκα για την γνωρημια...:D χιονιζε εχθες..και οχι απλα χιονιζε...τις π*****ς γινοταν...αλλα σταματησε μετα απο κανα 2ωρο...:(
Dec 20 2009 12:45
Photo

:oo: Μα καλα τοσο πολυ μεγαλωσα ποια :terror2: φυσικα υπαρχει ταινια κριστιν ειναι λιγο παλια βεβαια(1983)αλλα και παλι ειναι καλη, τουλαχιστον απ'οσο θυμαμαι αλλωστε την εχει σκηνοθετηση ο Carpenter ενω και το σεναριο εγινε με συνεργασια με τον king, δες την αφου διαβασεις το βιβλιο. Παω να πεσω τωρα σε καταθλιψη:uhh:
Dec 20 2009 11:37
Photo

Night Wizard Sealiristella

Το θέμα είναι ότι δεν θα είμαι σπίτι, αλλά ας ελπίζουμε ότι θα την γράψει κάποιος :)
Dec 20 2009 02:09
Photo

iristellaNight Wizard Seal

Δεν νομίζω tbh. Αλλά μπορείς να την παρακολουθήσεις την εκπομπή μεσω internet από το σπίτι σου ή από κανά internet cafe. Και όσο να ναι όλο και κάποιος θα το γράψει πιστεύω.
Dec 20 2009 01:50
Photo

ありがとございます!!!Ευχαριστώ πολύ. Να σε πώ κάτι άλλο.Ο σταθμός από εδώ (αυτό για την εκπομπή που θα γίνει) εγώ που θα είμαι βέροια θα πιάνει(είναι πιο δίπλα από την θεσσαλονίκη)... δεν ξέρω θα πιάνει ο σταθμός ή όχι ;;;;;
Dec 20 2009 01:27
Photo

Άσχετο :kakaka:.Εμένα Πολύδωρο :)
Dec 20 2009 00:55
Photo

Ρε μεγάλε χιονίζει στην βέροια ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; πως σε λένε :) ;;;;;;;;
Dec 20 2009 00:54
Photo

iristellaNight Wizard Seal

Fixed! :3
Dec 20 2009 00:53
Photo

Ιρι-σαν.Κόλλησε το νέτ και έκανα διπλό πόστ στο θρέντ του Fairy Tail το μάνγκα. Σβήστο αν μπορείς... Γκομέν ^^'
Dec 20 2009 00:37
Photo

Night Wizard Seal → melkior

Υπάρχει το Κριστίν σε ταινία;;;Εγώ σε βιβλίο το έχω.Που είναι με ένα αμάξι που το λατρεύει ο ιδιοκτήτης του.
Dec 19 2009 23:56
Photo

Tην ταινια λες? αν ναι πραγματι ειναι πολυ καλη.
Dec 19 2009 19:12
Photo

Tsunade-sama → Night Wizard Seal

[QUOTE]ΙΙΙΙΙΙΙ .Τσουνάντε-σαμά βάλε κανα σπόιλερ!Κάνε κανα εντίτ μην σε κράξει κανένανς.[/QUOTE] Λεπτομέρειες...:kakaka:
Dec 19 2009 13:53