Jump to content

Community Status Updates

Photo

Night Wizard Seal → DarkElf

Τι λές ωρέ;;; Τα άνιμε είναι θεσμός μην αφήνεις την άγνοια των αλλωνών να σε τυφλώνει . Εδώ που τα λέμε και η μέταλ είναι κάτι άπιαστο, ένα άλλο είδος μουσικής, αλλά τόσο τέλειο.:)
Jan 02 2010 23:38
Photo

Robin-Chwan → Night Wizard Seal

[URL]http://www.youtube.com/watch?v=U1yCQVhyNyE[/URL]
Jan 02 2010 23:25
Photo

DarkElf → Night Wizard Seal

Καλή χρονιά!Ευχαριστώ για το request!:) Ναι,κι εγώ μέταλλο!:P Στην αρχή φοβόμουν πως θα ήμουν η μόνη (οι περισσότεροι φίλοι μεταλλάδες με κοροιδεύουν που ασχολούμαι με anime:unlucky:) αλλά βλέπω οτι κυκλοφορούν αρκετοί.Χαίρω πολύ,λοιπόν!:hi:
Jan 02 2010 23:10
Photo

Night Wizard Seal → DarkElf

Και άλλος μεταλάς :):)Χαίρω πολύ. Καλή χρονιά και Χρόνια Πολλά :)
Jan 02 2010 22:51
Photo

Night Wizard Seal → Rogue L

Καλησπέρα Ρόγκ Λί και Καλή Χρονιά :) Ευχαριστώ για το request.
Jan 02 2010 22:50
Photo

Goggeta SSJ6 → Night Wizard Seal

Ε ναι ρε Ταρια για παντα!!!:D
Dec 28 2009 20:56
Photo

Ash_Pokemaster → Night Wizard Seal

Σαφώς και είναι θέμα γούστων. Δεν είπα ότι η Tarja έχει άσχημη φωνή, αλλά προσωπικά απλά δεν μπορώ να την ακούσω στα περισσότερα τραγούδια χωρίς να σκάσω στα γέλια. :P
Dec 24 2009 13:46
Photo

Night Wizard Seal → M@R!()-

Gomen Marιοs-san :) Και μπορείς να με λές NWS μην λές όλο αυτό το μακρινάρι.:hahaha: Χάρηκα :)
Dec 23 2009 22:46
Photo

Night Wizard Seal → Goggeta SSJ6

Είχαν έρθει το 2007 αλλά με την Ανέτ.Εμένα μου αρέσει περισσότερο η Τάρια και η Ανέτ στα τραγούδια της μόνο:) αλλά δεν συγκρίνονται...
Dec 23 2009 14:34
Photo

Goggeta SSJ6 → Night Wizard Seal

Ου μονον ακουω!!! Απο τους αγαπημενους μου ειναι!!! Nightwish ftw!!! Αντε να ερθουν ελλαδα να γουσταρουμε!!!
Dec 23 2009 07:50
Photo

Night Wizard Seal → Ash_Pokemaster

Φίλε μου είναι κυρίως γούστα, γιατί η Τάρια και να μην σου αρέσει δεν μπορείς να πείς ότι δεν έχει φωνή.Έχει φωνάρα, αλλά σε πολλούς δεν αρέσει.(και μην την συγκρίνουμε με την Ανέτ γιατί θα πάω να πέσω από το 7ο όροφο που δεν έχει η πολυκατοικία μου :P). Αλλά από την πιο ατμοσφαιρική πήγες σε σχετικά πιο different volumes music.
Dec 22 2009 18:25
Photo

Ash_Pokemaster → Night Wizard Seal

Πλέον δεν μου αρέσει τόσο η Symphonic Metal. Προτιμώ περισσότερο κάτι σε Rock, Alt. Rock και λοιπά. Βέβαια με τις τωρινές προτιμίσεις μου δεν μπορώ να πω ότι συχένομαι το τελευταίο του Album. Όσα τραγουδάει όμως η Tarja απλά δεν ακούγοντε. :P
Dec 22 2009 14:40
Photo

matassos → Night Wizard Seal

eleossssssssssssss!
Dec 22 2009 14:20
Photo

Night Wizard Seal → matassos

Βέροια θα πάω δεν θα πάω Θεσσαλονίκη Τάσε :hahaha:
Dec 22 2009 14:07
Photo

Night Wizard Sealmono

Τίποτα όπως είπα και πρίν τιμή μου :wooi2:.Να έχεις καλές γιορτές και να περάσεις τα Χριστούγεννα σου χάρμα :)
Dec 22 2009 14:06