Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

Night Wizard SealKenny

Εμ έτσι εξηγήται.:hahaha: Δεν ξέρω αν φαίνεται η κύρια φωτογραφία του review αλλά μην το λυπηθήτε, αλλάξτε του τα φώτα:gotit:. Ελπίζω να είναι καλό....:nod2:
Ιαν 10 2010 01:11
Φωτογραφία

KennyNight Wizard Seal

Εννοεί αυτό που σου είπε. Ευχαριστούμε για τον κόπο σου, τώρα θα ξεψειρίσουμε το review σου έτσι ώστε να μην έχει λάθη κτλ, και μετά θα το κάνουμε ορατό στον καθένα. :P
Ιαν 10 2010 01:07
Φωτογραφία

Night Wizard SealKenny

Kenny-san. Με το ατελίωτο ταλέντο μου έκανα ένα review. Αλλά κάτι λέει για να το δεί κάποιος Μόντ. Τι εννοεί το φόρουμ :P;;;;;
Ιαν 10 2010 00:57
Φωτογραφία

Night Wizard Sealiristella

Well done iri-chan:gotit:! Διάβασες επιτέλους το D.Gray man. Από ότι κατάλαβα σου έχει σχηματίσει πολύ καλή εντύπωση(ξεφτέρι:kakaka:). Συφμωνώ απολύτως με τα λεγόμενα σου για το σχέδιο, την ιστορία!! Απλά δεν μπορείς να αντισταθείς. Κάνει θαύματα αυτή η γυναίκα.:if:
Ιαν 09 2010 21:09
Φωτογραφία

Night Wizard Seal → LucyBR

ΟΟΟΟΟ ありがとうございます !!Ευχαριστώ πάρα πολύ. Πολύ ωραίες πάντες. Δεν τις είχα ακούσει ποτέ:hihi2:. Είμαι πολύ άχρηστος ως αναφορά αυτήν την μουσική πριν λίγους μήνες άρχισα να ακούω. ___________________________________________________________________________ Άκουσα τραγουδια και από τις δύο πάντες. Έχω να πώ Τέλειο:kawaii:ρισπέκτ,υπέροχη μουσική. Ακόμα και στην μουσική που ακούω εγώ, μου αρέσει πολύ η πάντα να έχει αρμόνιο(που δημιουργεί πιο ατμοσφαιρική μουσική) και όταν έχουν παράξενα όργανα. Αυτό το όργανο που παίζει ό τυπάς στους Kagrra είναι :nod2:ρισπέκτ :nod2:. Χίλια μπράβο που το βάλανε. :if: Ευχαριστώ lucy-san!!!!!! Και όποια άλλη πρόταση έχεις μετα χαράς να την δεκτώ. Μην σε νοιάζουν τα γούστα. Φυσικά και ο καθένας έχει τις δικές τους προτιμήσεις, αλλά ποτέ δεν σκότωσε κανέναν το να κοιτάξει και πέρα από τα χωράφια του, μπορεί να βρεί κανα χρυσό αυγό :gotit: Ευχαριστώ και πάλι :nod:.
Ιαν 09 2010 13:40
Φωτογραφία

LucyBR → Night Wizard Seal

well, in those cases it's 'help me and i'll help you' :3 το να σου προτεινω γενικως και αοριστως, αμφιαβαλλω αν θα βοηθουσε και πολυ :/ tastes vary, people are different... elaborate a bit στο τι θα ηθελες να ακουσεις και ευχαριστως να σου προτεινω ο,τι μπορω/ξερω ^^;; με βαση τους Onmyouza, ισως να σου αρεσουν οι Galneryus -αν δεν εχεις ακουσει ηδη- ή οι Kaggra, (για το traditional element της υποθεσης)
Ιαν 09 2010 01:11
Φωτογραφία

Night Wizard Seal → Tsunade-sama

Τσουνάντε-σαμά τι είναι αυτό που γράφεις στην υπογραφή σου ;;;;:hahaha::hahaha: Πολύ τέλειο. Εσύ το έβγαλες;;;;;
Ιαν 08 2010 23:40
Φωτογραφία

Πολύ Ιαπνωέζιkoκαλλιτεχνική πόρωση βλέπω :) Μια χαρά :) Μπορείς να μου προτίνεις κανένα συγκρότημα ιαπωνέζικο; Οποιουδήποτε είδους. Γενικώς ακούω πιο βαριά μουσική αλλά στην ιαπωνέζικη ειμαι τελείως ουδέτερος. Ακόμα και πόπ θα ακούσω ^^. Αλλά ξέρω πολύ λίγα. Το συγκρότημα που μου αρέσει τρελά είναι Onmyouza...
Ιαν 08 2010 14:58
Φωτογραφία

LucyBR → Night Wizard Seal

η a~chan των Perfume :3 (and i second the 'πανεμορφη' part :wooi2:)
Ιαν 08 2010 00:24
Φωτογραφία

Lucy-san, αυτή η πανέμορφή κοπελιά που έχεις για άβαταρ ποια είναι ;;;;;^^
Ιαν 07 2010 13:09
Φωτογραφία

Night Wizard SealKenny

Μπορεί όταν τελειώσω να κάνω κάποιο review....:hehehe:
Ιαν 07 2010 12:58
Φωτογραφία

Night Wizard SealKenny

Δεν είναι τέλειο ;;;;!!!!!! Τέλειότατο. Προσωπικά τα backgrounds είναι τα καλύτερα! Οι χαρακτήρες θεικοί. Σε ρωτάω για να ξέρω μέχρι που να επεκταθώ :) Τώρα το τελειώνω και προσπαθώ να βρώ και την δεύτερη σύνδεση των δύο αυτών άρκ. Πάντως είναι πολύ άγνωστο άνιμε. Άλλο ένα υποτιμημένο άνιμε....
Ιαν 07 2010 12:57
Φωτογραφία

KennyNight Wizard Seal

Έχω δει μόνο το πρώτο arc... γιατί ρωτάς; :P
Ιαν 07 2010 01:36
Φωτογραφία

Night Wizard SealKenny

Kenny-san το Otogizoshi, το άνιμε, το έχεις δεί ολόκρηρό;
Ιαν 07 2010 00:37
Φωτογραφία

digitaltracker → Night Wizard Seal

doooomo!!! να σαι καλα! και συ ο,τι επιθυμεις και με υγεια πανω απο ολα!
Ιαν 05 2010 16:59