Community Status Updates
DarkElf → Night Wizard Seal
Arigato!!!:wooi2:Δεν ξέρω πως βγήκε έτσι πετυχημένο..:hahaha:
Είναι απο το Tsubasa Chronicle της Clamp.
Jan 10 2010 16:49
Night Wizard Seal → DarkElf
Dark Elf san το πρώτο σου σχέδιο είναι τέλειο, εκπληκτικότατο!!!!! Από πού είναι αυτός, από πιο άνιμε ;;;
Jan 10 2010 15:13
Night Wizard Seal → LucyBR
Yosh!!! I 'll check them all. (Ας πούμε ότι είμαι σε ένα μουσικό αδιέξοδο :hihi2:)
Jan 10 2010 12:21
LucyBR → Night Wizard Seal
daijobou, ολοι απο καπου ξεκιναμε, it only takes time :3
glad you happened to like them! ^^
I totally agree with what you said, απλως επειδη προσωπικα ακουω πολλα ειδη μουσικης, αλλα οχι οποιοδηποτε συγκροτημα/καλλιτεχνη, ειμαι της αποψης οτι δε μπορεις να προτεινεις οτιδηποτε σε καποιον, it might backfire :/
αφου επιμενεις τοσο ομως (xD) θα σου προτεινω μερικες μπαντες που προσωπικα θεωρω πολυ αξιολογες:
ΒUCK-TICK -even if you've listened to them, listen to them more XD-, Tokyo Jihen, Yoshida Kyoudai, Kalafina, Kiyoharu/Kuroyume/SADS (αυτα τα 3 πανε μαζι γιατι ειναι projects του Kiyoharu), 9GOATS BLACK OUT, capsule
the best way is your way tho :3 λιωσε και ακου οσο περισσοτερο μπορεις και θα βρεις πολλα και διαφορα imo =w=
my pleasure if i helped a bit ^^;
Jan 10 2010 04:23
Night Wizard Seal → iristella
Είναι καλό;;;; Οοο. Η ευχαρίστηση δική μου και σε ευχαριστώ πάρα πολύ !!!
Είναι πολύ ωραίο άνιμε και πραγματικά μου έκανε τεράστια εντύπωση. Στάνταρ ένα από τα αγαπημένα μου. :)
Καληνύχτα Ιρί-τσάν. :):)
Jan 10 2010 02:29
Honto...????Αλήθεια είναι όκ η κύρια φωτό; :bahhh::Blissfull:Φιού έφυγε ένα άνγχος από πάνω μου.
Χαίρομαι που σε έκανα περήφανη, αλλά για πιο θέμα ;; Το ξέρω είμαι άκυρος:hahaha:.
Jan 10 2010 02:12
iristella → Night Wizard Seal
Why καλώς σας βρήκα στο D Gray_Man thread. Και ναι το λάτρεψα (και τον Kanda βεβαίως βεβαίως ~che).
Τώρα για το review από άποψης εικόνων φαίνεται okie. Του ρίχνουμε μια ματιά και θα βγει στην κυκλοφορία το συντομότερο δυνατόν. Μπράβο Νυχτερινό_Μαγικό_Φωκάκι μου με έκανες περήφανη. :33333
Jan 10 2010 01:59
Night Wizard Seal → Serestrum
:hahaha::hahaha::hahaha: Σωστός !!!!
Αυτά είναι. Μακάρι να έρθει.
Jan 10 2010 01:52
Serestrum → Night Wizard Seal
meh... δεν ανησυχω. θα ερθει, θα δειρει. θα φυγει. ετσι πρεπει.
Jan 10 2010 01:50
Ιρι-σαν. Νομίζω είδες το ριβιού μου. Αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με την κύρια φοτό, πες μου για να την ξαναβάλλω αλλά από άλλο πρόγραμμα...
Jan 10 2010 01:41
Night Wizard Seal → Serestrum
Ήρεμα serestrum-kun.:nanteee: Το ξέρω είναι δύσκολο αλλά θα ξανασμίξεις με τον Κρόρι, όλοι μας....:run:(Εγω τι να πώ... που η γυναίκα μου πολεμάει στα ξένα:zetsubou:)
Jan 10 2010 01:29
Night Wizard Seal → Kenny
Anw, μια μικρή χάρη. Αν έχει πρόβλημα η πίκ η κύρια, θα σου ήμουν υπόχρεος αν μπορούσα να την ξαναβάλλω. Πάλι η ίδια είναι αλλά είναι με άλλο πρόγραμμα. Εγώ όμως την έβαλα με το πρόγραμμα που σε εμένα δεν δείχνει τίποτα.
Για αυτό αν είναι να την αλλάξω
Jan 10 2010 01:25

This status update has reached the maximum number of replies allowed