Jump to content

Community Status Updates

Photo

Tea-chanNight Wizard Seal

Na σε πω... θα έλεγα ο Raki. Μιας και είσαι ακόμη στην αρχή, μπορεί να μη καταλάβεις το γιατί, αλλά από πάντα μου άρεσε ο μικρός, παρ'όλο που δεν είχε δυνάμεις ή μαγκιά. Ίσως να μ'άρεσε ακριβώς γι'αυτό: ήταν ένα φυσιολογικό αγόρι που προσπαθούσε με ανθρώπινα μέσα. Από τις Claymore, θα έλεγα η Jean. Επίσης, ο Isley. Αλλά και πάλι δε νομίζω να έχεις φτάσει εκεί... :uhh:
Feb 04 2010 00:45
Photo

Night Wizard SealTea-chan

Και καλά κάνεις :) Να σε πώ. Ποιός είναι ο αγαπημένος σου χαρακτήρας από το Κλέιμορ;
Feb 03 2010 23:35
Photo

A, είμαι απαιτητική στο gore μου! :smokingg:
Feb 03 2010 23:33
Photo

:hahaha: Η κριτική σου με τρελένει :kakaka:! Πολύ πρωτότυπο και αν και έχει gore μέσα (που ξέρω ότι απαιχθάνεσαι[SPOILER]:wis:[/SPOILER]) μου έκανε καλή εντύπωση.
Feb 03 2010 23:28
Photo

Θα το χαρακτήριζα καλούτσικο. Άνω του μετρίου, αλλά όχι και τίποτα το ιδιέταιρο...
Feb 03 2010 23:00
Photo

Tea-chan το Claymore σαν μάνγκα πως σου φαίνεται; :)
Feb 03 2010 22:14
Photo

Night Wizard Seal → lily

Χρόνια Πολλά Lily-sama ! Να σε καλά και ότι επυθιμείς :)
Feb 03 2010 14:20
Photo

Night Wizard Seal → melkior

Φυσικά και δεν μου αρέσει.:kakaka: Εγώ απλά απαιχθάνομαι αυτού του είδους τις ταινίες. Σε άνιμε και ταινίες sci-fi και μέχα :colddd:μακριά. Το Star Wars έχω δεί το 1 και το 2 βέβαια ας μην εκφράσω την άποψη μου γιατί θα με μαχαιρώσουν όλοι. Διαστημόπλοια, λέιζερ, ρομποτάκια, μετακινήσεις στο διάστημα ότι δώ με αυτά τα στοιχεία ντρόπ αμέσως. [SPOILER]Το Star Wars τα είχε όλα μαζί...δεν ήθελα και πολύ ο άνθρωπος...[/SPOILER] Ποτέ δεν με έλκυε αυτού του είδους η προσέγγιση. Το μέλλον. Μπλιάχ και πάλι Μπλιάχ.
Feb 02 2010 18:45
Photo

melkior → Night Wizard Seal

Δεν έχεις δει το έπος :oo: STAR WARS φυσικά σοβαρά τώρα δες το. Δες την πρώτη τριλογία episodes 4,5 και 6 και μετά αν σου αρέσει πιάσε το prequel.
Feb 02 2010 08:41
Photo

Night Wizard Seal → Mr. Brightside

Ε αυτά θα τα έτρωγα για πρωινό. Γελεία είνα μην κάθεσαι και αγχώνεσαι. Πόκεμον από μωράκι πορωμένος :) Κλασσικός φάν(κλασσικότατος μπορώ να πω) Τα έβλεπα από τότε που πρωτοεμφανίστηκε το πρώτο επισόδειο στην ελληνική τηλεόραση. Και καθώς μεγάλωνα τα κλασσικά σε κανα νέτ κλπ κλπ. Μετά πόκεμον πάντα σε game boy, ds και έτσι. Λατρεία. Ακόμα και τώρα όποτε μου καπνίσει παίζω :)
Feb 01 2010 23:54
Photo

Mr. Brightside → Night Wizard Seal

Ναι μεχρι να μου σαλεψει. Ενα θα σου πω. 400 σελιδες με κενο 1μιση ημερα πριν δωσω.@_@ Θελω να τελειωσω και το days darn it! Pichu FTW!! Παιζεις Pokemon?
Feb 01 2010 23:49
Photo

Μου αρέσει που όλα αυτά που γράφω έχουν μια συνέχεια, είναι σχετικά ρε παιδί μου:kakaka::kakaka:
Feb 01 2010 23:40
Photo

Χαχαχα τρελή η φωτό με το Πίτσου :) Ναί τον Νοέμβριο δίνω... Θα το τσεκάρω... Πάντως σαν άνιμε είναι τέλειο. Έτσι παιδί μου να διαβάζεις να δίνεις και το καλό το παράδειγμα :)
Feb 01 2010 23:39
Photo

Mr. Brightside → Night Wizard Seal

lol Proficiency! Εγω δεν το εχω παρει ακομη! Καλυ τυχη! Εγω εχω εξεταστικη. Διαβασμα διαβασμα και παλι διαβασμα. Εχω βαρεθει, και εχω παρατησει ολα τα βιντεοπαιχνιδια και τα ανιμε. Σπασιμο. Κοιτα, το μανγκα δεν το εχω διαβασει περαν του τριτου τομου, αλλα ξερω οτι το ανιμε φτανει μεχρι τον αντιστοιχο 18 τομο και μετα παει για βρουβες. Δηλαδη μεχρι το Kyoto Arc. Λοιπον και μιας και μιλαμε για Κενσιν: " episodes 63-95 being "filler" non-manga based episodes designed so that Watsuki could have more time to finish the Jinchuu plot so it could be animated" Απο το ανιμεpedia.
Feb 01 2010 23:36
Photo

Night Wizard Seal → melkior

Καλησπέρα μέλκιορ-σαν :) Ελπίζω να είσαι μια χαρά. Να σε ρωτήσω κάτι(γιατί πέφτω πάνω του πολλές φορές), αυτό το May the force be with you από που είναι ;
Feb 01 2010 23:33