Jump to content

Community Status Updates

Photo

Night Wizard Seal → Lucy Heartfilia

Χρόνια Πολλά είχες και πρόσφατα γενέθλια.:cake: :hbd: Ότι επιθυμείς :gotit:
Feb 23 2010 00:09
Photo

Night Wizard Seal → nancy_neko

Hello Nancy_Neko-chan! Τι μουσική προτιμάς γενικά ; Σε είδα και με Blind Guardian :P
Feb 23 2010 00:05
Photo

Night Wizard SealNighteyes

Έλα μωρέ, χαλάλι τους. Εγώ θα κάτσω να διαβάσω για αυτόν τον χρόνο(παρέα με τα αγγλικά). Επειδή θα δώσω το προφίσενσι το Νοέμβριο, σκέφτηκα να δώσω και τον δεκέμβριο το 4ο από τα ιαπωνικά. Άρχισα χθές να διαβάζω τα κάντζι, γενικώς και αυτά για το 4ο κίου και άλλα εύκολα και τα έχω μάθει σχεδόν όλα. Που να κάτσω κάτσω να τα διαβάσω. Μέχρι τώρα είναι 100 κάντζι και συνεχίζω !
Feb 22 2010 23:51
Photo

NighteyesNight Wizard Seal

Καλή ερώτηση.:P Είμαι κάπου στην αρχή του 3 μάλλον(Του παλιού 3. Βασικά Ν4 θα λέγεται το παλιό 3.). Αυτό θα πάω να δώσω του χρόνου. Κατευθείαν. Το 4 δεν θα το δώσω, αλλά απ' ότι είδα είναι πολύ εύκολο.
Feb 22 2010 23:34
Photo

Night Wizard SealNighteyes

Στα ιαπωνικά σε πιο επίπεδο είσαι ;
Feb 22 2010 23:20
Photo

Night Wizard Seal → Zoro

Στην αρχή είμαι γιατί πρόσφατα το άρχισα(με κυνηγάνε τα μαθήματα). Βασικά έκανα έναν καθαρισμό στα ζιπαρισμένα αρχεία γιατί έγινε μια βλακεία και είδα ότι στο τόρεντ που μου έδωσες ήταν μέχρι το 307. Τώρα όλα όκ, Ζόρο-σαμα.:8): Μην ανυσηχείς.:ureshii: [SPOILER]Θα βγάλω το άχτι μου πάνω στο Μπέρσερκ, σαν την Ιριστέλλα:hihi2: Έτοιμο για βρώση:P[/SPOILER]
Feb 22 2010 18:05
Photo

Zoro → Night Wizard Seal

There you [URL="http://www.evil-genius.us/"]go[/URL]! Τσέκαρε κάτω δεξιά στο torrent downloads! Που έχεις φτάσει btw; Καλό; (-sama, keep it up XD)
Feb 22 2010 16:09
Photo

Night Wizard Seal → Zoro

Zoro-sama i have a request ! Τα καινούργια τσάπτερ Berserk από πού τα τσιμπάμε ; (Δεν το τελείωσα ακόμα :Pαπλά πληροφοριακά).
Feb 21 2010 23:56
Photo

Night Wizard Seal → samurai_pizza_dora

Το θέαμα μπορώ να πώ ότι ήταν πρωτότυπα αποκρουστικό.:P.
Feb 21 2010 16:24
Photo

Night Wizard Seal → °•πίΟu-πίΟu•°™

Είμαι σίγουρος γιατί φυσική είναι το χειρότερο μάθημα για μένα. Καλά δεν είναι τα μαθήματα που παίζουν ρόλο. Αυτό που θες να σπουδάσεις θα κάνεις απλά είμαι από την πλευρά των θεωριτικών. Μου αρέσουν όλα τα μαθήματα και είμαι και πολύ καλός. Σε αντίθεση με την φυσική.:beaten: Και πιστεύω ότι θα πάω πρώτα ιστορία και μετά στο τμήμα Ασιατικών Σπουδών(αν γίνει) αφού ενδιάμεσα έχω μάθει ιαπωνικά. ήδη έχω αρχίσει με τα κάντζι και τα πάω τέλεια. Εσύ όμως δεν θα χάσεις μόρια που πήγες από τεχνολογική και στοχεύεις για 1ο πεδίο;
Feb 21 2010 16:18
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → Night Wizard Seal

Ya ya παντως θα εχεις πολυ χρονο να σκεφτεις που θες να περασεις αλλα σχεδον καθολου να διαλεξεις τις κατευθυνσεις σου οποτε σκεψου το καλα..
Feb 21 2010 15:08
Photo

samurai_pizza_dora → Night Wizard Seal

Lol, το αστειο είναι οτι μπορεί και να ζησει, αν του δωθει η σωστη θεραπεια τις πρωτες ωρες της ζωης. Το εντυπωσιακό είναι οτι αυτια και μυτη(και οπου αλλου υπαρχει χονδρος) μπορουν να "ξαναφυτρωσουν" σε 4-6 μερες. Προφανως και μενουν παραμορφωσεις και το δερμα δεν ειναι και στην καλυτερη κατασταση, αλλα οχι τοσο συγκλονιστικες οπως το μωρο. Ο μεγαλυτερος κινδυνος ειναι να πεθανει απο μολυνση οταν το δερμα του ειναι ακόμη λεπιδωδες, δλδ στη νεογνικη ζωη.
Feb 21 2010 12:17
Photo

Αυτό το μωρό θα ζήσει ;
Feb 21 2010 11:55
Photo

samurai_pizza_dora → Night Wizard Seal

Aφου αναφέρθηκε ήδη. Αρλεκινος είναι(καλα, οκ επισημως ειναι μορφη ιχθυωσης). Απο μεταλλαξη ειναι σε κάποιο γονιδιο μεταφορας λιπιδιων. Αλλα ειναι υπερβολικα σπανιο, δεν κινδυνευει να συμβει σε κανέναν. :P Ιατρικη σπουδαζω.
Feb 21 2010 11:44
Photo

Τι σπουδάζεις ; Βασικά εκείνο το μωράκι τι έπαθε;
Feb 21 2010 11:38