Community Status Updates
Night Wizard Seal → °•πίΟu-πίΟu•°™
Ναι ρε ξέρω. Ξέρω πως είναι απο μεγαλύτερα αδέρφια. Είναι αποφασισμένο για θεωριτική, αν και για την σχολή που λές δεν είπα ότι θέλω να πάω. :P. Δεν ξέρω τόσες γλώσσες.
Feb 20 2010 14:30
°•πίΟu-πίΟu•°™ → Night Wizard Seal
Κοιτα... Για να μπεις σε αυτη τη σχολη, πρεπει να εισαι απο το πρωτο πεδιο (θεωρητικη δηλαδη), να εχεις επιπεδο lower και λιγο παραπανω σε δυο γλωσσες απο αγγλικα-γαλλικα-γερμανικα πανω στις οποιες θα εξεταστεις ως ειδικο μαθημα με συντελεστη x2
Eγω εκανα τη ******* να παω τεχνολογικη και τωρα για να μπω σε αυτη τη σχολη που δεν ανηκει στα πεδια της κατευθυνσης μου αναγκαστηκα κ πηρα ιστορια για πανελλαδικο επιλεγομενο (και εχει υλη 150 σελιδες να πουμε!).. Φυσικα αμα γυρναγα το χρονο πισω και παλι τεχνολογικη κατ θα επαιρνα γιατι ειναι πολυ ενδιαφερουσα και δεν ειναι δυσκολη. Μπορει να ειναι δυσκολη στην δευτερα λυκειου αλλα στην τριτη δεν ειναι καθολου.. και δεν ειναι αναγκη να εισαι μαθηματικο μυαλο. Τωρα αν εισαι προετοιμασμενος να καθεσαι να μαθαινεις με τις ωρες απ'εξω ρηματα και αλλα ξενερωτα, (οπως ιστορια κατευ8υνσης) παρε θεωρητικη.. Αλλα ειναι δυσκολη κατευθυνση και βαρετη.. Παρτην μονο αν εισαι σιγουρος τι θα ακολουθησεις γιατι εχει μοναχα σε ενα πεδιο προσβαση (οκ αμα παρεις μαθηματικα γενικης και ΑΟΘ θα εχεις και στο πεμπτο πεδιο) ενω οι αλλες κατευθυνσεις εχουν σε παραπανω..
Feb 20 2010 14:18
Εγώ είμαι 1η λυκείου και σκοπεύω να πάω θεωριτική. Από γλώσσες ξέρω αγγλικά(σε λίγους μήνες δίνω προφίσενσι), λίγα γαλλικά και έχω ξεκινήσει ιαπωνικά. Αυτά.
Feb 19 2010 21:35
°•πίΟu-πίΟu•°™ → Night Wizard Seal
Σε τι ταξη και τι κατευθυνση εισαι; Επισης, απο γλωσσες πως τα πας;
Feb 19 2010 19:10
Night Wizard Seal → Tomodachi2
Respect και Συγχαρητήρια για το 3kyu δίπλωμα. Και εις ανώτερα :)
Feb 18 2010 14:43
Οχ... Είναι ζόρικη σχολή :)
Εγώ ελπίζω να πάω στο τμήμα Ασιατικών. Μακάρι να γίνει.
Αλλιώς κοιτάω από ιστορία μεριά και ακόμα ψάχνω :)
Feb 18 2010 14:28
Night Wizard Seal → Serestrum
Όκ. Απλά τα ρομπότ κάτι μου κάνουν στον εγκέφαλο:hahaha:. Και στο λέω με πολύ ήπια έννοια.
Δεν λέω ωραίο άβαταρ.
Feb 18 2010 00:13
Serestrum → Night Wizard Seal
Vash from Trigun Maximum για την ακριβεια.
/fanboy mode off
και δεν ειναι... μεχα... ειναι scifi.
Feb 18 2010 00:11
Night Wizard Seal → iristella
Ε μέχα.... Τα ξέρεις. Σιγά μην τον ήξερα και σαν όνομα.
Feb 18 2010 00:11

This status update has reached the maximum number of replies allowed