Jump to content

Community Status Updates

Photo

Night Wizard SealHajime_Saito

Είσαι κάπου ;
Feb 23 2010 22:58
Photo

Night Wizard Seal → nancy_neko

Όντως επιλεγμένα κομμάτια και αυτά όχι και τόσο μεγάλα(όπως το Octavarium που είναι 45 λέπτα :P). Από τις άλλες πάντες visual kei δεν έχω κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα. Καλοί και οι phantasmagoria(θα μπορούσε σε κάποια κομμάτια να είναι πιο διακριτικός ο ήχος από τα πλήκτρα. Δεν είναι ότι αν ακούσω την μουσική τους θα πώ βγάλτε το... μια χαρά μουσικούλα. :):)
Feb 23 2010 22:32
Photo

nancy_neko → Night Wizard Seal

nai kaloi einai oi onmyouza,alla dn borw n pw oti ine t fav bands m :P g mena i 8riskia ine oi x japan,k akuw k fanatika nightmare,unsraw,phantasmagoria,d'espairsRay,k etc...:P demons and wizards ftw apla XD padws,me tus dream theater nistazw sixna :P xaxaxa
Feb 23 2010 22:17
Photo

Night Wizard Seal → nancy_neko

ακούω διάφορα, είμαι λίγο άκυρος ως αναφορά την μέταλ που ακούω. Nightwish είμαι φανατικός φάν (Τάρια φυσικά) και βρήκα και άλλον ένα. Έχω περάσει πολλές στιγμές ακούγοντας nightwish και τους θεωρώ τόπ. Από τ 2004 τους ακούω(τον χρόνο που έφυγε η Τάρια :() Ακούω blind guardian, demons and wizards και από εκεί και πέρα ακούω power, progressive (dream theater fan) Stratovarious και από γκόθ ακούω και εκεί διάφορα :P. Sirenia, After Forever, Epica(αγαπημένοι) Wihtin Temptation, λίγο Children of Bodom γενικώς ένας αχταρμάς. Και Νορβιγική μουσική καλή είναι. Απο ιαπωνική μουσική πρώτοι και Υπερκαλύτεροι Onmyouza! Οι τυπάδες και η τύπισσα είναι θρησκεία, κλασσικά. Νομίζω θα τους έχεις ακουστά αφού ασχολείσαι. Τρελοί. Και από visual kei αγαπημένοι είναι οι Versailles. Τρομερή μουσική(το πρώτο άλμπουμ ήταν αριστούργημα) αλλά το δεύτερο με απογοήτευσε πλήρως. Είναι νέοι με αυτό το όνομα, αλλά και λόγο της καριέρας τους στα προηγούμε χρόνια, σίγουρα θα μας βγάλουν και κανέναν άλλο διαμαντάκι.
Feb 23 2010 21:50
Photo

Night Wizard SealMad_Hatter

Ναί όντως αυτός ο χαρακτήρας δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητος, την εντύπωση του την κάνει :)
Feb 23 2010 21:36
Photo

nancy_neko → Night Wizard Seal

hello night wizard seal-kun :P ακουω metal ..δηλαδη φανατικα visual kei αλλα visual kei metal συγκροτηματα,heavy metal,goth,doom k etc...apo iapwnika gnk metal :P apo alla,opws evrwpaika i amerikanika bands,akuw mono nightwish(alla me tin tarja san tragudistria),within temptation,lake of tears,katatonia,blind guardian,iced earth,lacuna coil,ligo evanescence...afta XD kai merika klassika rock komatia :P (btw,sorry g t greeklish,alla grafw pl pio grigora etc) ara m liga logia ap mi-iapwnika akuw epic,goth k doom metal XD esy??:P
Feb 23 2010 21:04
Photo

Mad_HatterNight Wizard Seal

[SPOILER=as] Και πιθηκι να ηταν εμενα δε θα με ενοιαζε, he/she/it/whatever has an awesome charachter :) [/SPOILER]
Feb 23 2010 19:47
Photo

[SPOILER=ΑΣ]Ναί γυναίκα είναι και έλεγε ότι συχαινόταν αυτήν την γραμμή που έχει τραβήξει η φύση για το φύλο. Και γενικώς πάντα ντύονταν σαν άντρας. Ήθελε να ξεφορτωθεί το σώμα της. Αλλά το ότι είναι σωματικά γυναίκα είναι, τι μας νοιάζει η θηλυπρεπότητα;:hihi2:[/SPOILER]
Feb 23 2010 19:39
Photo

Mad_HatterNight Wizard Seal

[SPOILER=AS] Well kinda.Techically its a woman (αν και οχι η πιο θυληπρεπης) αλλα δε νομιζω ουτε αυτη να το θυματε πλεον.Μπερδεμενη ιστορια ουτε εγω θυμαμε τι ακριβως ειναι τωρα.:hahaha:Απο συνηθεια παντως (και εγω και καμποσοι αλλοι) της/του αναφερομε ως αρσενικο. [/SPOILER]
Feb 23 2010 19:20
Photo

Robin-Chwan → Night Wizard Seal

......hmph! (Κι εμενα ειναι απο τους αγαπημενους μου χαρακτηρες αλλα δεν ειναι ο μονος λογος που το βλεπω...)
Feb 23 2010 19:07
Photo

Night Wizard Seal → Robin-Chwan

Εντάξει έχω άφεση αμαρτιών... :P:P:P Αφού είναι καλό σετάκι (σχετικά, υπάρχουν και καλύτερα...)[SPOILER]Robin-chwannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn!!!!!!!!!!!![/SPOILER] Αυτός είναι ο λόγος που βλέπω το Ένα Κομμάτι:blush2:...:lovulovu:
Feb 23 2010 19:03
Photo

Mad Hatter = [SPOILER=Do not open unless you have finished angel sanctuary]Γυναίκα δεν είναι; [/SPOILER]
Feb 23 2010 19:00
Photo

Robin-Chwan → Night Wizard Seal

2 9αρια??? Απο σενα περιμενα χαμηλοτερο, ειδικα για το ava! Τhnx aniki! Σε συγχωρω που θα πας.....εεε.....αυτο που αρχιζει απο "Ι" και τελειωνει σε "ρια". Ουτε τη λεξη δε θελω να πω!
Feb 23 2010 18:41
Photo

Zoro → Night Wizard Seal

Καλά ναι ο Puck τα σπάει, θα δεις και πιο κει, σε στιγμές που η σειρά γίνεται απίστευτα σκοτεινή, αυτός δίνει ένα κλίμα χαλάρωσης και αστείου πάντα. :P Ε, απλά ο Guts είναι ο top of the top, ο no.1 αγαπημένος μου, θα δεις και πιο κει τι ολοκληρωμένο παρελθόν έχει και έγινε έτσι!! Then again, έχουμε ήδη κοινή συμπάθεια στην αγαπημένη μου (Robin-sama) και αρκεί! :rolleyes: Και, όπως σου είχα πει, αφού σου αρέσουν οι "σκοτεινές" ιστορίες, μόλις ξεκίνησες μια από τις πολύ καλές (heh, ελπίζω να μην φαίνεται, αλλά είμαι λίγο καμένος :whistling:)!
Feb 23 2010 18:34
Photo

Night Wizard Seal → Zoro

Λοιπόν μετά από πολλές τεχνικές και απεριόριστες προσπάθειες τελείωσα το 1ο τσάπτερ του Μπερσέρκ.:hihi2:. Δεν είχα χρόνο σήμερα για αυτό. Ένα έχω να πώ. Η ιστορία φαίνεται απίστευτα ενδιαφέρουσα και με αρκετό μυστήριο . Διάβασα ένα τσάπτερ και μου γεννήθηκαν πάνω από 10 ερωτήσεις. Φαντάσου.:D Λοιπόν ο Γκάτς μέχρι τώρα μου έχει κάνει πολύ καλή εντύπωση και θα δώ στην πορεία για αυτόν(να έχω μια πιο ολοκληρωμένη άποψη ρε παιδί μου.) Και το ξωτικάκι είχε πολύ πλάκα. Τα γούστα τα έχουμε στον Γκάτς θα χαλάσουμε ρε Ζόρο-σαμά; :hahaha:
Feb 23 2010 18:25