Jump to content

Community Status Updates

Photo

Hanzo → Night Wizard Seal

Το Dark Reign της Marvel. Some Daken awesomeness before sleep.
Aug 14 2010 05:05
Photo

Night Wizard Seal → amaya3

It is fuckin' awesome and divine. Τρομερό τραγούδι. And yeah, they created the universe :P I'm not complaining.:hihi2: Δεν έχω ξανα κολλήσει τόσο πολύ με συγκρότημα. Μου δημιουργούν τρομερά συναισθήματα. Και ο Ιμάι πάντα με μαύρο μαλλί. Το πάει τρελά. Όπως και αν το διαμορφώσει :P
Aug 14 2010 05:00
Photo

amaya3 → Night Wizard Seal

Deshou?<3 We love them because they create the universe.[FONT=times new roman][COLOR=#000000]♥[/COLOR][/FONT][FONT=times new roman][COLOR=#000000]♥[/COLOR][/FONT][FONT=times new roman][COLOR=#000000]♥ [/COLOR][/FONT]Ναι ας μην την ξαναρχίσουμε γιατί δεν θ'αντέξω με τόσο concert angst που έχει μαζευτεί τελευταία...orz Did you listen to Kuchizuke? Isn't it love?<3
Aug 14 2010 04:54
Photo

Night Wizard Seal → Hanzo

Τι θα διαβάσεις τέτοια ώρα :P;
Aug 14 2010 04:50
Photo

:hahaha: OK Epic image is epic. :hahaha: Όχι μπορείς να μπείς. Σου το επιτρέπω :P Θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου, γιατί ακιρβώς αυτό συνειδητοποιώ και εγώ. Όσο περνάει ο καιρός σου αρέσουν ακόμα πιο πολύ, θέλεις να κάνεις βουτιές στα τραγούδια τους και συνηθίζεις το άκουσμα της μουσικής τους. Το οποίο όπως γνωρίζεις είναι πολύ άστατο. And that's why we love them :hihi2: Και τι δεν θα έδινα για μια συναυλία...:if: Αλλά ας μην ξανα αρχίσουμε αυτήν την πονεμένη συζήτηση...:if:
Aug 14 2010 04:45
Photo

Έτσι έτσι...XD Kι όσο περνάει ο καιρός θα τους λατρεύεις ακόμα περισσότερο. Τουλάχιστον αυτό συνέβη/συνεχίζει να συμβαίνει σε μένα(αν και αναρωτιέμαι αν γίνεται να τους αγαπήσω κι άλλο - I always surprise myself tho). :3 :33 Ειδικά για τον Acchan στο avatar θα μπορούσα να μπω σε fangirlιστικό delirium but I'll spare you :pp can't resist this:[SPOILER][IMG]http://i945.photobucket.com/albums/ad293/akaromi88/macros/yuutasonbox.jpg[/IMG][/SPOILER] <3 XD
Aug 14 2010 04:39
Photo

Μόνο Full Bloom...:hihi2: Τώρα πιά, έχουν γίνει ένα αναπόσπαστο κομμάτι της μουσικής μου ζωής :P και είναι το αγαπημένο μου συγκρότημα. Ασιατικά σίγουρα, συνολικά πάει μαζί με τους Nightwish. Ως ευρωπαϊκό. Χαίρομαι που σου αρέσει :if: Δεν ξέρεις πόσο παιδεύτηκα να καταλήξω...:kakaka:
Aug 14 2010 04:27
Photo

*sends you second bunch of infinite love for you set* Βλέπω your love for BT is in full bloom XDD
Aug 14 2010 04:23
Photo

Ναι μου χεις ξαναπει. Εγω αμεσα σχεδια εχω το διπλωμα οδηγησης βασικα που το αφησα στη μεση,τα Ιαπωνικα που τα αφησα επισης στη μεση λογω ελλειψης χρονου και αν μου βγουν ολα οκ σκεφτομαι μεχρι να ψαξω καμια ομαδα baseball να γραφτω αν και λιγο χλωμο.
Aug 14 2010 03:50
Photo

Ναί ρε αυτό πιστεύω και εγώ. Και εκτός από το ότι είμαι καλός στα αγγλικά, υπάρχουν κάποιοι παράγοντες που με αγχώνουν. Πρέπει να ηρεμήσω. :P Θα αρχίσουν και τα φροντηστήρια. Η επόμενη γλώσσα θα έρθει μετά το λύκειο, παράλληλα με το πανεπιστήμιο, και είναι η Ιαπωνική γλώσσα φυσικά. Αυτόν το κλάδο θα ακολουθήσω ούτος ή άλλος, οπότε οψόμεθα που θα με βγάλει :P
Aug 14 2010 03:46
Photo

Δεν εγκρινω τετοιου ειδους προετοιμασια το καλοκαιρι αλλα παρτο εκει να τελειωνεις :P Ειναι πιο ευκολο απο οτι πιθανως νομιζεις παντως.Σκεφτεσαι να αρχισεις καμια αλλη γλωσσα μετα?
Aug 14 2010 03:39
Photo

Μπά δεν έχω προλάβει καθόλου... Δεν έκατσα πολύ Αθήνα. Και έχω και εργασίες λόγω του προφίσενσι στα Αγγλικά. Άσε, και Βέροια που θα πάω πρέπει 8 κεφάλαια και 8 εκθέσεις να τις τελειώσω... Μαζοχισμός.Καλά να πάθω :P
Aug 14 2010 03:36
Photo

Aντε καλα να περασεις. Εγω επεστρεψα μια και καλη στην πολυαγαπημενη μου ρουτινα και δεν την αφηνω για κανενα λογο XD Κανα Ravages of Time διαβασες ?
Aug 14 2010 03:33
Photo

Καλά και εγώ. Έκανα όσα μπανάκια μπορούσα να κάνω, διάβασα ωραία βιβλία και ένα κάπως πανεπιστημιακό για την Παγκόσμια Ιστορία που ακόμα το διαβάζω... Αυτά. Αύριο κιόλας, φεύγω για Βέροια. Να πάω λίγο και στην γεννέτηρα μου :P
Aug 14 2010 03:31
Photo

Ναι ολα καλα ρε. Βεβαια αυτες τις διακοπες δεν πλησιασα θαλασσα ουτε για αστειο.Οσο ημουν εκτος αθηνων την εβγαλα διαβαζοντας αστυνομικα μυθιστορηματα και διαφορα manga.Hρεμα πραγματα. Οσο για τη σχολη θα θυμηθω οπου να ναι την υπαρξη της καθως αρχες σεπτεμβριου δινω οσα (λιγα) χρωσταω. Εσυ?
Aug 14 2010 03:25