Community Status Updates
Night Wizard Seal → Zoro
Εγώ σήμερα γύρισα από τις διακοπές...
Τι να κάνουμε, πρέπει να αντιμετωπίσουμε τα μελλούμενα :P
Τα τσάπτερ θα τα δώ σε λίγο γιατί μόλις γύρισα.
Όσο για το ΗΧΗ στο μέλλον θα το δώ. Μπορεί να το δώ όταν θα έχει τελειώσει. Οψόμεθα :P
[spoiler] Και να αφήσεις τo φωκάκι ήσυχο :P [/spoiler]
Aug 29 2010 20:19
Night Wizard Seal → Jorg
:hahaha: Πέφτω από τα σύννεφα. Άλλος ένας δίδυμος στην παρέα (;) :P
Τρομερό.:hihi2:
Aug 29 2010 20:12
Jorg → Night Wizard Seal
Δεν ξέρω αν το είχες καταλάβει, αλλά είμαι μεγαλύτερος σου κατά μια μέρα.. XD
Aug 28 2010 11:32
Zoro → Night Wizard Seal
Ωπ, καλώς και το φωκάκι. :P Μια χαρά γενικά κι εγώ, ξεκουράζομαι όσο προλαβαίνω γιατί ο μήνας τελειώνει και και μόνο η σκέψη για το τι ακολουθεί μετά φέρνει κούραση. Φαντάζομαι κι εσένα δεν θα είναι πολύ καλύτερα τα πράγματα τον επόμενο μήνα, οπότε απόλαυσε τις μέρες αυτές όσο προλαβαίνεις. ^^
Το σετάκι είναι από μια σειρά που τελείωσα αυτές τις μέρες, το Hunter x Hunter, battle shonen. Αρκετά καλό είναι, έχει μπόλικες πρωτότυπες ιδέες στο κάθε arc και ειδικά το τωρινό που βρίσκεται είναι από τα καλύτερα που έχω πετύχει στο είδος. Επίσης, για να έχεις μια ιδέα, ο Kishi το έχει δηλώσει στα αγαπημένα του και παρατήρησα κι εγώ μπόλικα πράγματα που πρέπει να τον επηρέασαν.
Btw δεν ξέρω αν διάβασες τα τελευταία chapters Naruto και OP αλλά τα έσπασαν. :)
Aug 27 2010 23:35
ellesmira → Night Wizard Seal
εννοείς ιστορία και λογοτεχνία ιαπωνική;
γουάου πάντως παίρνεις το ζήτημα Ιαπωνία πολύ στα σοβαρά.
Η αλήθεια είναι πως κι εμένα με ενδιαφέρει αλλά το βλέπω σαν κάτι δευτερεύον, γιατί δεν πιστεύω ότι μπορώ να βγάλω τα ''προς το ζην'' από το να ξέρω π.χ. Ιαπωνικά. Αλλά μου αρέσει πολύ η ενασχόληση με Ιαπωνία γενικά.
Και η φιλολογία και η αγγλική φιλολογία είναι καλές σχολες, btw. Έχεις αρκετούτσικο χρόνο βέβαια για να επιλέξεις. Μόνο να κάνεις αυτό που γουστάρεις, αρκεί.
Όταν ξεκινήσουν τα μαθήματα τι σκοπεύεις να κάνεις με το θέμα anime?
Aug 27 2010 22:12
shinigami94 → Night Wizard Seal
Το δεύτερο το 'χουμε.Για το πρώτο δεν μπορώ να απαντήσω με σιγουρια.:whistling:
Aug 27 2010 22:10
Night Wizard Seal → shinigami94
Αυτά τα δύο είναι συνχρόνως ίδια αλλά και διαφορετικά. Στην νομική νομίζω πρέπει να είσαι πιο αποφασιστικός σαν άνθρωπος κλπ.
Ψυχολόγος είναι να έχεις την υπομονή να ακούς τον άλλον και να δίνεις λύσεις όσο πιο αντικειμενικά μπορείς το πρόβλημα του. Τουλάχιστον, από όσα ξέρω, έτσι τα αντιλαμβάνομαι αυτά τα επαγγέλματα. :P
Aug 27 2010 22:01
Βασικά,τώρα που το σκέφτομαι έχω σκέφτει 2 σχολές που μου αρέσουν αλλά περιμένω να δώ πως θα είναι και το επίπεδο δυσκολίας στις 2 επόμενες τάξεις.
Πρώτη είναι η νομική και δεύτερη ψυχολογία.
Δεν έχω βρεί τίποτα άλλο που να με ενδιαφέρει,προς το παρόν.
Aug 27 2010 21:56
Night Wizard Seal → ellesmira
Τίποτα. Δεν ξέρω με σιγουρία. Καμια φιλολογία σαν και εσένα ή αγγλική και άλλα. Απλά δεν θα ακολουθήσω στο φούλ αυτό που θα σπουδάσω γιατί θα μάθω και την ιαπωνική γλώσσα. Αυτή είναι η αγάπη μου. Γενικά και ιστορία και λογοτεχνία κλπ κλπ...
Aug 27 2010 21:52
Δεν ξέρω ακόμα αλλά σκέφτομαι ανάμεσα σε ελληνική φιλολογία ή αγγλική. Έχω και άλλες σκέψεις αλλά δεν είμαι σίγουρος ακόμα.
Aug 27 2010 21:50
ellesmira → Night Wizard Seal
Τι ευγενικός! Σ'ευχαριστώ πολύ!
Σε ενδιαφέρει κάπου; (σχολή εννοώ)
Aug 27 2010 21:39
Είναι στις ετοιμασίες το σετ.:P
Άσε που η Rei είναι αγάπη.
Για σχολή,δεν έχω σκεφτεί ακόμα κάτι.Πρέπει όμως να αρχίσω να ψάχνω.
Εσύ τι σκέφτεσαι?
Aug 27 2010 21:35
Night Wizard Seal → Zoro
Οοο Ζόρο-σαμα :P Πώς είσαι; Όλα καλά;
Εγώ είμαι μια χαρά (και δυό τρομάρες:P) και γυρνάω από τις διακοπές μου την Κυριακή.
Το σετάκι από που είναι;
Aug 27 2010 21:32
Οοο μα και στα δύο να μοιάζουμε. Λατρεμένο κομμάτι το Snow White. Γιατί στο μέλλον το σετάκι; Να το επισπεύσεις :P
Θεωρητική και εγώ... Προς τα πού έχεις τις βλέψεις σου;
Aug 27 2010 21:30

This status update has reached the maximum number of replies allowed