Jump to content

Community Status Updates

Photo

Night Wizard Seal → zoro77

Ζόρο-σαν, τι σπουδάζεις, αν επιτρέπεται;
Oct 25 2010 21:57
Photo

Night Wizard Seal → Kamui

Plus, δεν βρίσκω καθόλου προσβλητική την συμπεριφορά σου. Δεν ξέρω γιατί κάποιοι ενοχλούνται. Γενικότερα, θα βρείς κόσμο και κοσμάκι που θα σε κριτικάρει για τον οποιοδήπτε λόγο. Δεν σημαίνει όμως ότι πρέπει να τους δίνεις σημασία σε σημείο μπλέξιμο μπουτιών. Κια δεν το λέω γι αυτήν την περίπτωση. Γενικά. Αν και προτέρημα μου ήταν να διορθώσε την λέξη που εν μέρει την πυροβολήσατε :P
Oct 25 2010 21:25
Photo

Kamui → Night Wizard Seal

Σε εκανα και add στο msn. Εμεις μπορουμε να μιλαμε για ωρες. Οποτε θες και αμα θες,μπες.
Oct 25 2010 21:25
Photo

Εντάξει δεν ξέρω ακριβώς τα ενδιαφέροντα σου. Εγώ φτάνω από ιστορία,γλώσσα μέχρι και σε [U]λογοτεχνία[/U] (που είναι από τα αγαπημένα μου ενδιαφέροντα, αν όχι το αγαπημένο μου) + θέατρο. Για να φανταστείς, πρώτη φορά το όνομα μου το είχα γράψει πάνω σε ένα βιβλίο με ιαπωνικά παραμύθια :P Το βιβλίο αυτό το έχω ακόμα (αλλά για κάποιον λόγο το όνομα είναι σβησμένο) anyway, αυτά τα ολίγα. Πάντως το πάθος μου είναι κατα Ασία μεριά. And i like it.
Oct 25 2010 21:23
Photo

Eιμαστε σχεδον ιδιοι,η μου φαινεται? Και οι δικοι μου στοχοι και ενδιαφεροντα-αποψεις καπως ετσι ειναι. Οσο για το συγγνομη,να υποθεσω πως απευθυνοσουνα στον lord leon? Αληθεια, εσυ βρισκεις τη συμπεριφορα μου στο forum τοσο προσβλητικη?
Oct 25 2010 19:16
Photo

Μμμ κοίτα. Είναι λίγο παράξενο. Για στόχους πανεπιστημίου σκέφτομαι ή ελληνική φιλολογία ή αγγλική. Αν θες να μιλήσω με "εισαγωγικά", αυτά είναι προφάσεις. Τι εννοώ. Μάλλον θα κοιτάξω μέσω της γλωσσολογία(ελληνικό τμήμα) να βρώ κάποια σύνδεση με την ιαπωνική γλώσσα. Τώρα αγγλική φιλολογία, δεν είμαι σίγουρος αν θα επέλεγα το γλωσολογικό τμήμα(αν περάσω εκεί). Αν και με βλέπω να είμα περισσότερο στην ελληνική. Εγώ από μικρούλη παιδάκι είχα κόλλημα με την Κίνα και την Ιαπωνία. Με γοήτευαν οι πολιτισμοί και στόχος μου είναι, καθώς κάνω τις σπουδές μου, να μάθω την ιαπωνική γλώσσα στο έπακρον και μετά θα κοιτάξω να βγώ έξω. Πότε δεν ξέρω, πάντως το μόνο σίγουρο είναι ότι η θέση μου δεν είναι σε αυτήν την χώρα (δυστυχώς ή ευτυχώς). Επίσης, χωρίς να θέλω να επέμβω, γράφεται [U][I][B]συγγνώμη[/B][/I][/U] :hihi2: [SPOILER]Να μην αφήσω την φιλολογική μου πινελιά :P[/SPOILER]
Oct 25 2010 18:19
Photo

Εσυ?
Oct 25 2010 15:24
Photo

Εχω αποφασισει απο το δημοτικο για θεωρητικη. Αγγλικη φιλολογια.Ψηλες βασεις αλλα γελοιος ανταγωνισμος...
Oct 25 2010 13:25
Photo

(Άσχετο) Τι κατεύθυνση σκέφτεσαι να ακολουθήσεις; Στο σχολείο...
Oct 24 2010 23:49
Photo

Ο,τι χρειαστεις,πες μου
Oct 24 2010 16:39
Photo

Ευχαριστώ για τηις πληροφορίες :)
Oct 24 2010 15:30
Photo

Actually it is the north-western region of china and the birthplace of the ma clan That is why the splendid Ma Chao is called the pride of xi liang. Sorry for not answering u earlier but i accidentally sent the message to myself
Oct 23 2010 09:51
Photo

Ναί ξέρω ξέρω :) Don't worry. Τώρα λόγω μαθημάτων, κατευθύνσεων κ.τ.λ, δεν έχω τον ελεύθερο χρόνο που θα ήθελα, αλλά μόλις τελείωσω και αλλάξω και το laptop, είναι σίγουρα το παιχνίδι που θα μπεί μέσα. Am i Xi Liang? Can you inform me about him? :P
Oct 22 2010 18:09
Photo

Very interesting.Another general wants to join the kingdom of the great brotherhood.If you need to know anything about ROTTK, you can trust me even better than my brother on that subject.Long live Xi liang!
Oct 22 2010 16:42
Photo

I am a friend of your brother. And we almost have the same interests. :P Not only in the area of ROTTK(in which your brother put me in), but also in the genre of these things. I love historical animes and all the stuff. In addition, i hate sci-fi and mecha. I am Kusuri uri(Πολύδωρος my name) and nice to meet you :)
Oct 22 2010 14:46