Community Status Updates
zoro77 → Night Wizard Seal
Γνώμη πολλών καθηγητών μου είναι ότι το πτυχίο του φιλολογικού υπερέχει του ιστορικού-αρχαιολογικού(οπότε καλά το σκέφτεσαι έτσι). Βέβαια και στα δύο γίνεσαι καθηγητής(εκτός αν θέλεις να γίνεις αρχαιολόγος). Το φιλολογικό τμήμα όμως είναι λίγο πιο ''μπλα μπλα'', άρα και πιο κουραστικό.
Τωρα αν πάρεις το PCE θα έχεις μια πολύ καλή εναλλακτική λύση και γιατί όχι και πρώτη.
Όσο γι'αυτό που λες ότι είσαι αναποφάσιστος εγώ στη β'λυκείου και αρχές γ' έλεγα ότι σε καμία περίπτωση δε θα γίνω φιλόλογος.:emptyonexg1:
Oct 29 2010 14:11
Night Wizard Seal → zoro77
Φυσικά βοήθησαν. Και ακόμα βοηθούν. Ναί έχω αρκετές ελπίδες να το πάρω. :)
Άσε που μπορείς να διδάξεις αν το έχεις πάρει, (βέβαια υπάρχει ολόκληρη διαδικασία αλλά never mind) κάτι το οποίο σκέφτομαι σοβαρά να κάνω. Θα έλεγα ότι είμαι στην ελληνική και αγγλική φιλολογία ανάμεσα και μπορεί και Ιστορικό-Αρχαιολογικό.
Σε ποσοστά πάνε κάπως έτσι: Ελληνική 50%
Αγγλική 25%
Ιστορικο - Αρχαιολογικό 25%
Είμαι αναποφάσιστος εκ φύσεως, οπότε δεν περιμένω κάμια πρόοδο μέχρι και του χρόνου που θα δίνω. :hahaha:
Ακόμα θα σκέφτομαι...
Oct 29 2010 13:46
Kamui → Night Wizard Seal
Ανοιξα νεο thread συσχετιζομενο με three kingdoms γενικα.Αμα θες,αρχησε εσυ το πρωτο θεμα,γιατι αλλιως δεν βλεπω να ερχονται πολλοι.
Oct 28 2010 10:05
Shihama-ru → Night Wizard Seal
Είναι εξώφυλλα από κάτι dj BL manga που έχουν πολύ καλό σχέδιο μεν αλλά από το story φοβάμαι μάλλον όχι του γούστου σου....:D
Τις έφτιαξα όπως τις ήθελα στο photoshop και voila...
Oct 27 2010 22:38
καλή επιτυχία φίλε, Τα anime/manga φαντάζομαι σε έχουν βοηθήσει πολύ στο reading και στο λεξιλόγιο. Εγώ δεν το είχα ανακαλύψει αυτό και είμαι περιορισμένος στο lower:wallbash:
Oct 27 2010 20:23
Ναί ναί μην ανησχυείς. Αρχαία θα ξεκινήσω μετά τα χριστούγεννα. Τα αλλά μπορούν να περιμένουν μέχρι το καλοκαίρι...
Oct 27 2010 19:20
Εγώ που πήγα τι κατάλαβα:burningbe3:? Κουρασμένος υποδέχτηκα τη γ΄Λυκείου. Πάντως κάνε καλοκαιρινό.
Oct 27 2010 00:12
Night Wizard Seal → Shihama-ru
Can i ask you about your set?
Where is it from? (Manga- Country :p)
Oct 27 2010 00:07
Εννοείται. Γενικά, λατρεύω όλα τα θεωρητικά μαθήματα που κάνουμε στην κατεύθυνση. Ακόμα και τις Αρχές Φιλοσοφίας, που είναι υποτιμημένο μάθημα(για ένα καλογραμμένο βιβλίο).
Άντε καλά να είμαστε, μπας και ανταμώσουμε :)
Αρχαία άγνωστο έγραψα σε ένα τέστ 36/40 και στα Ρητορικά 50/60. Για φέτος δεν πάω φροντηστήριο.
Oct 26 2010 23:58
Περιμένω τη μεταγγραφή για να κάτσω οριστικά Αθήνα
Σου εύχομαι να περάσεις ότι θες. Ως συμβουλή αφού έχεις διαλέξει θεωρητική, να μη χάσεις την επαφή με τα Λατινικά. Σου δίνουν σίγουρο βαθμό.
Oct 26 2010 23:41
Ο αλήθεια; Δύο σημεία ίδια :p
Ναί από εκεί μου ήρθε η απορία. Και εγώ κατα 90% στο φιλολογικό θέλω να περάσω. :)
Αθήνα σπουδάζεις;
Oct 26 2010 23:37
Kamui → Night Wizard Seal
OK.Χαιρομαι που μου το λες αυτο,γιατι καποια στιγμη αρχισα να αμφιβαλλω για τον ιδιο μου τον εαυτο.
Οταν διαφορα παλαιοτερα μελη του forum σε αποκαλουν troll οι περισσοτεροι θα εμπιστευτουν αυτους.
Φοβηθηκα πως μεχρι και μελη που συμπαθω εγω αρχισουν να αμφιβαλλουν για μενα.
Oct 26 2010 13:28
Φιλολογικό (σήμερα επιτρέπεται:laugh:). Στοιχηματίζω η απορία σου ήρθε από ''Τα βάσανα του μαθητή'' ή όχι?:huh:
Και βλέπω ότι έχουμε την ίδια ημερομηνία γέννησης.:king:
Oct 25 2010 23:53

This status update has reached the maximum number of replies allowed