Community Status Updates
laraska → Night Wizard Seal
ναι ρε γαμωτο ...της αξιζε καποια τετοια διακριση ...αλλα φανταζομαι αν ηταν δυτικου τυπου με την αντιστοιχη πλοκη θα μιλαγαμε για την ταινια της δεκαετιας και τα σχετικα ...η πλοκη και οι πτυχες ηταν πολυ καλα δωσμενες. ειδικα εκει με την εκρηξη που βλεπει την μητερα του να σκαει και υστερα επιστρεφει η καμερα στο σχολειο ηταν το κατι αλλο ...
Mar 07 2011 20:06
Night Wizard Seal → laraska
Δικαιώθηκα τελικά που σου την πρότεινα εε; :P
Εξαιρετικότατη ταινία. Το άξιζε το όσκαρ.
Mar 07 2011 19:59
Night Wizard Seal → shinigami94
Μπράβο. + αυτό το mini-album, δημιουργούν μια πολύ καλή ατμόσφαιρα.
Mar 07 2011 19:50
shinigami94 → Night Wizard Seal
Ήμουν τυχερός δηλαδή:kakaka:
Πρίν λίγο κατέβασα το noble και περιμένοντας να τελειώσει άκουγα κάποια κομμάτια του άλμπουμ στο youtube. Τελικά καλοί είναι.
Τώρα κατεβάζω το Lyrical Sympathy.
Mar 07 2011 13:28
Το δεύτερο τραγούδι είναι από τον δεύτερο τους δίσκο και το πρώτο είναι το χειρότερο του πρώτου. :P
Το Noble, ο πρώτος δίσκος, έχει πολύ όμορφα τραγούδια. Άκουσέ τα εκτός από το rev.ch.
Mar 07 2011 13:20
Versailles έχω ακούσει αλλα δεν με ενθουσίασαν ιδιαίτερα.
2 κομμάτια είχα ακούσει: The Revenant Choir και Serenade
Δεν ξέρω απο ποιο άλμπουμ είναι αυτά αλλά δεν με εντυπωσίασαν.
Μπορεί να τους δώσω μια δεύτερη ευκαιρία.
Mar 07 2011 12:30
Επίσης, δοκίμασε τους Versailles, τρομερή πάντα, έχουν κάνει δύο δίσκους. Ο πρώτος είναι εξαιρετικός. Άκουσέ τον όλο. Ο δεύτερος ήταν μεχ μεχ.
Επίσης μπορείς να ακούσεις SID (Ajisai, Ame, and many other things, for better info on than band ask Tristessa :P)
Mar 07 2011 12:18
[QUOTE]Ως metal συγκρότημα έχουν κάτι διαφορετικό απο τα υπόλοιπα που δεν μπορώ να προσδιορίσω![/QUOTE]
Αυτό ακριβώς. Ένας από τους κύριους λόγους που άρχισα να ακούω Onmyouza.
Κατ'αρχάς, μου έκανε εντύπωση γιατί το πρώτο τραγούδι των Onmyouza που άκουσα ήταν το Nemuri.:hihi2: Θα σου αρέσουν με το καιρό.
Άλλα τραγούδια τους: Rasetsu, Tsukihime, Hyosube, Ouka no Kotowari, Kokui no Tenyo, Kureha (αυτό πιστέυω θα σου αρέσει πολύ),Shoukera.
Δοκίμασέ τα, προσωπικά τα λατρεύω αυτά τα τραγούδια. Αλλά χωρίς να το καταλάβω, κατέληξα να αναγνωρίζω όλα τα τραγούδια τους μουσικά, σε κάποια να μη θυμάμαι τίτλο, αλλά μου αρέσουν σχέδον όλα. :P
Τώρα άλλα συγκροτήματα.
Μπορείς να ακούσεις Kagrra (with highlight the song "uzu"), Gackt(Vanilla, Jesus, Redemption, The returner), Malice Mizer(μικρή δισκογραφία άκουσε την κι ότι σ'αρέσει), and Acid Black Cherry(Spell Magic, Murder Liscence, Black Cherry) and Janne Da Arc(Gekkouka, Vampire, In silence) etc...
Many many things! xD
Mar 07 2011 12:14
Βασικά,και ναι και οχι. ^^''
Τι θέλω να πώ?Ψάχνω ιαπωνικά συγκροτήματα που δεν έχω ξανακούσει.Δυστυχώς δεν είναι πολύ εύκολο.Πολλά τραγούδια απο διάφορα συγκροτήματα είναι απλά καλά και καταλήγουν βαρετά (αναφέρομαι μόνο σε τραγούδια που έχω ακούσει.Μπορεί να υπάρχουν και καλύτερα)
Στους Onmyouza μου αρέσει πάρα πολύ η φωνή και γενικότερα το στυλ τους.Και να φανταστείς πως δεν τρελαίνομαι για metal.Οχι οτι έχω κάποιο πρόβλημα.
Έχω φάει και ένα κόλλημα με το Nemuri και το ακούω συνέχεια.Ελπίζω να βρώ κι αλλα τραγούδια τους που να μου αρέσουν.Κατεβάζω και τη δισκογραφία τους:kill4u:
Ως metal συγκρότημα έχουν κάτι διαφορετικό απο τα υπόλοιπα που δεν μπορώ να προσδιορίσω!
Αν έχεις όρεξη,μπορείς να μου προτείνεις κάποια πολύ καλά συγκροτήματα και τραγούδια που σου αρέσουν απο το καθένα?
Mar 07 2011 10:12
Ακούς και Onmyou-za;;; :blingeye2::blingeye2::blingeye2:
:clap:
Mar 07 2011 00:02
Mr. Brightside → Night Wizard Seal
Ναι, στα ελληνικα ειναι απο τις εκδοσεις σμυρνιωτακη. Καλα, η μεταφραση ειναι για βρουβες, ο τροπος γραφης ωρες ωρες ειναι πραγματικα για τα μπαζα και αν και υπαρχουν εξηγησεις/μεταφρασεις, αυτο δεν ισχυει παντα. Π.Χ στην τελευταια ιστορια εχει ολοκληρο ιαπωνικο κειμενο (στα ελληνικα παντα) χωρις μεταφραση ενω στην ιστορια του Ρικυ Μπακα, ενω υπαρχει εξηγηση για το Ρικυ, δεν αναφερεται τιποτα στην λεξη Μπακα με αποτελεσμα οποιος δεν ξερει τι εστι Μπακα να αναρωτιεται γιατι θελουν να του σβησουν το τατου λολ
Αλλα για να ειμαι δικαιος διαβαζονται ευχαριστα ακομη και ετσι.
Mar 06 2011 23:38
acid black cherry → Night Wizard Seal
και επειδη ξερω πως εισαι φαν και των Onmyouza παρε λινκ απο το νεο σινγκλ(αν και πιθανα
το εχεις ηδη) [URL="http://www.mediafire.com/?ctpkxd7eodnkyex"]紺碧の双刃 - 陰陽座[/URL] :D
Mar 06 2011 01:08
Night Wizard Seal → acid black cherry
:thatsit: Very good. I am also a fan. Both bands. (ABC and JDA)
Mar 06 2011 00:43

This status update has reached the maximum number of replies allowed