Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

Night Wizard SealAnelis

*σηκώνει την ομπρέλα του και φεύγει απτόητος, αγνοώντας τα λόγια των φωνών του πάνω κόσμου* :P
Μάρ 01 2011 16:23
Φωτογραφία

AnelisNight Wizard Seal

"[I]ολόκληρη διαδικάσία[/I]" Όντως, ήτανε λίγο αχόρταγο, αλλά μην ανησυχείς, τα κατάφερα!
Μάρ 01 2011 05:49
Φωτογραφία

Kamen Tantei Zura → Night Wizard Seal

Φαινόταν ότι το διασκέδαζες, τουλάχιστον έκανες πραγματικά rp :) Και δεν άρεσε μόνο σε εμένα από ό,τι φαίνεται. Καλά, το συγκεκριμένο ήταν. Σκεφτόμουν τι έγραψε ο άνθρωπος; :hahaha: Πραγματικά, συγχαρητήρια. Είναι λες και ενσαρκώθηκε ο χαρακτήρας πάνω σου.
Φεβ 28 2011 23:14
Φωτογραφία

Night Wizard SealAnelis

Μάλλον θα με μπέρδεψες με ένα από τα πειραματόζωα σου. Το πνεύμα μου για να ελευθερωθεί θέλει ολόκληρη διαδικάσία. Hump. You naive scientist...
Φεβ 28 2011 22:24
Φωτογραφία

AnelisNight Wizard Seal

Περίεργο, άλλα μου έλεγε το πνεύμα σου μετά από την περιποίηση που του έκανα.....
Φεβ 28 2011 21:44
Φωτογραφία

Night Wizard SealAnelis

Θα το επιθυμούσες πάρα πολύ το ξέρω, αλλά δυστυχώς σε απογοητεύω. Ακόμη και το πνεύμα μου είναι άπιαστο όνειρο πολλών ανθρώπων :P
Φεβ 28 2011 21:41
Φωτογραφία

AnelisNight Wizard Seal

Κοίτα εγώ γ@μάω και πνεύματα, και καπνό και θυμίαμα άμα λάχει.....
Φεβ 28 2011 21:38
Φωτογραφία

Night Wizard SealAnelis

Ούστ από το πνεύμα μου πορνόγερε! Εγώ μόλις πεθαίνω δεν αφήνω υλικά κατάλοιπα. :P
Φεβ 28 2011 21:31
Φωτογραφία

Night Wizard Seal → Kamen Tantei Zura

Btw, αυτό που με έκανε εμένα να εντυπωσιαστώ από τον ίδιο μου τον ευατό ήταν αυτό που έγραψα όταν ήθελαν να κατηγορήσω τους δολοφόνους που για κάποιον λόγο μπορεί να ψήφιζαν άλλους δολοφόνους για να σώσουν την θέση τους και να μην αποκαλυφθούν. "[COLOR=Blue][COLOR=Black][COLOR=Red][COLOR=Black][I]Αυτοί που σκίζουν και καταβροχθίζουν σάκρες, χωρίς καμία δυσκολία θα καταβρόχθιζαν και τα άτομα που καταβροχθίζουν μαζί τα άτυχα κορμιά κυριευμένα από τη σήψη, με το φόβο πως μπορεί για κάποιο λόγο να κινδυνέψει η βορά τους." [/I]Τι είπα το άτομο;[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR]:hahaha: Εκείνη τη στιγμή το είχα γράψει, με είχε πιάσει ίστρος :P. Με κλιμακωτά συναισθήματα παρακαλώ :P /psonio mode on
Φεβ 28 2011 20:14
Φωτογραφία

Night Wizard Seal → Kamen Tantei Zura

Ευχαριστώ πολύ.:kawaii: Εμ ένα παιχνίδι είπα να παίξω, γιατί ξέρω πόσο ωραίο και διασκεδαστικό είναι και προσπάθησα όσο μπορώ να αποδόσω καλύτερα τον ρόλο μου. Χάρηκα που σου άρεσε :) Ελπίζω να πάμε και γι'άλλα.
Φεβ 28 2011 20:02
Φωτογραφία

KaiNight Wizard Seal

No need too, εγώ ευχαριστώ που είχα και κάτι καλό να διαβάζω, ειδικά στους τελευταίους γύρους και μπράβο σου που έπαιζες για να παίξεις. Το είχες άνετα με τον Kusuriuri, άξιζε ένας επικήδειος λόγος. Μακάρι το πνεύμα να μπορούσε να μας επισκέπτεται και στους επόμενους γύρους.
Φεβ 28 2011 20:00
Φωτογραφία

Kamen Tantei Zura → Night Wizard Seal

Κρίμα που βγήκες :( Μου άρεζε πάρα πολύ πως έπαιζες, χαιρόμουν όταν έβλεπα ποστ σου. Οπότε, nice rp! Συγχαρητήρια :3
Φεβ 28 2011 19:58
Φωτογραφία

Night Wizard SealKai

Thank you for your good words about the game Kai-san :)
Φεβ 28 2011 19:55
Φωτογραφία

Night Wizard Seal → Radagast

Κάλιο αργά παρά ποτέ. Ακριβώς αυτό. Αλλά δεν άργησα και πολύ. Εξαιρετικότατη ταινία. Αν και το βλέπω αρχίζει να υποτιμάται από τώρα. Ειδικά αυτή η μουσική του. Εκεί που ανατρίζιασα ήταν με το τραγούδι που είπε ο ιερέας. Μου'ρθε τούβλο στο κεφάλι. Μήπως ξέρεις ποιο κομμάτι είναι; Το θέλω απεγνωσμένα. Ψάχνω και έχω βρει ένα αλλά δεν ξέρω αν είναι αυτό. Επίσης, και σαν πλοκή ήταν πολύ όμορφα τοποθετημένο. Μετά από τέτοια γεγονότα λίγο θέλει για να χάσουμε την ταυτότητα μας. Ο αντίλογος την καθηγ'ητριας της μουσικής μου την έδωσε στα νεύρα με αυτά που έλεγε, αλλά εντάξει. Ακόμα και το γράμμα του αδερφού της κατάφερε να φτάσει μέχρι και το μεδούλι μου. Τέτοια εντύπωση μου έκανε. Απίστευτη ταινία, απίστευτη.
Φεβ 28 2011 19:29
Φωτογραφία

Night Wizard Seal → LucyBR

Εμ είδες, με κατάλαβες. Τι γάτα σύζυγο που έχω :P
Φεβ 28 2011 14:31