Jump to content

Community Status Updates

Photo

Erisadesu → Nighteyes

οπλίσου με υπομονή.
Dec 08 2010 22:07
Photo

Nighteyes → Erisadesu

Εγώ πάλι όχι.:P Το listening που το φοβόμουν ήταν πολύ ευκολο, καμια σχέση με τα παλια btw. Καναν πολλες αλλαγες προς το καλύτερο. Στα γραπτα μας ταραξαν με κάτι κείμενα που δεν πρόλαβα να διαβασω και το παιξα προπο. Γενικα δεν διαχειρίστηκα καθόλου καλα τον χρόνο. Οπότε τα πήγα καλά εκεί που δεν το περίμενα και ασχημα εκεί που δεν το περίμενα... Δεν πειράζει μωρε. Τώρα καμια δουλειά αν βρω, αυτό με νοιαζει...
Dec 08 2010 21:47
Photo

Erisadesu → Nighteyes

είμαι σίγουρη οτι πέρασες
Dec 08 2010 21:44
Photo

Nighteyes → Erisadesu

Ναι και έκατσα λίγο να δω την Αθήνα που δεν είχα ξαναρθει. Θα ρχομουν σήμερα αλλά δεν κινείται τίποτα εδώ απο συγκοινωνίες με την απεργία και αναγκάστηκα να ακυρώσω τα εισιτήρια και να ερθω αυριο. Πριν ρωτήσεις:P, δεν νομίζω να πέρασα.
Dec 08 2010 21:42
Photo

Erisadesu → Nighteyes

Πηγες για τις εξετασεις;
Dec 08 2010 21:40
Photo

Nighteyes → Erisadesu

Χμ... Εγώ όταν σε ρώτησα όμως...:P Nαι. Ήμουν χαμένη, το ξέρω. Τώρα είμαι Αθήνα, θα γυρίσω αυριο.
Dec 08 2010 21:37
Photo

Erisadesu → Nighteyes

ζεις;
Dec 08 2010 21:35
Photo

zoro77 → Nighteyes

να σαι καλά!
Dec 05 2010 14:33
Photo

Nighteyes → zoro77

Πας [URL="http://www.anime.gr/forums/index.php"]εδώ[/URL], και αναλογα με το θέμα που έχεις στο μυαλό μπαινεις στο αναλογο forum/subforum. Και μετά πας τέρμα κάτω αριστερά και πατας new topic. Πρόσεχε πάντως μήπως υπάρχει ήδη παρόμοιο thread μ' αυτό που θες να φτιάξεις.
Dec 05 2010 08:18
Photo

zoro77 → Nighteyes

επειδή έχω μπερδευτεί πως μπορώ να ανοίξω ένα thread?
Dec 03 2010 20:28
Photo

Radagast → Nighteyes

Που χάθηκες εσύ βρε; Ελπίζω να σου πάνε όλα καλά, ρίξε κάνα μήνυμα από msn καμιά μέρα να πεις κάνα νέο κι ας μην είμαι μέσα. :)
Nov 27 2010 04:23
Photo

Nighteyes → Daroptas

Για ποια links μιλάς;
Nov 24 2010 21:07
Photo

Daroptas → Nighteyes

Καλημέρα...Τα links που δεν δίνουν οι χρήστες κωδικό για ξεζιπάρισμα, με ποιο κωδικό αποσυμπιέζονται?
Nov 24 2010 12:10
Photo

Nighteyes → Melkor

Eμ αφού το τραβανε από τα μαλλιά. Κάτι ήξερε ο Jordan που έλεγε για ένα βιβλίο. Καλά κρασιά δηλαδή. Ας τελειώσει κάποτε κι ας είναι και το 2012 τι να κάνουμε.... Καλά το υφαντό βρήκε κι αυτή; Μέχρι την μέση ήταν καλό αλλά μετα δεν με είχε ενθουσιάσει. Α έμαθα ότι το Α game of thrones θα βγει σε σειρά, πιστή στα βιβλία λένε. Ελπίζω να μην είναι η πατατα του sword of truth που του έριξα drop στο 3ο επεισοδιο. Αν και δεν έχω διαβάσει ακόμα τα βιβλία του Martin, περίμενα να τα τελειώσει πρώτα, αν βγει η σειρά μάλλον θα την δω. Καλά, εσύ;:D Προσπαθώ να με πείσω να διαβάσω Ιαπωνικά αλλά δεν το καταφέρνω. Τελευταίες μέρες όμως και πρέπει επιτέλους να στρωθώ γιατί αλλιώς με βλέπω να πηγαίνει άδικα το ταξιδάκι στην Αθήνα...
Nov 14 2010 15:02
Photo

Melkor → Nighteyes

Νee-san, Νee-san, τέλειωσα το Towers of Midnight. γενικά, δεν ξέρω, μάλλον είχα πολύ μεγάλες προσδοκίες και ίσως γι'υτό απογοητεύθηκα, αλλά δεν ήταν και τραγικό. overall μέτριο. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, o Perrin αποφάσισε τι δρόμο θα ακουλουθήσει, ΜΕΤΑ ΑΠΟ 12 ΒΙΒΛΙΑ! srsly, κατάντησε αηδία τόση κλάψα. anw, ίσως δεν το ευχαριστήθηκα γιατί κατέβασα το audio book. θα το διαβάσω άλλη μια (ίσως 2) φορές και θα σχηματίσω πιο ολοκληρωμένη άποψη. the bad news: ενώ το τελευταίο είχε ανακοινωθεί για του χρόνου τέτοιον καιρό, τώρα λένε για Μάρτη του 2012. in other news, η αφέντρα μου διαβάζει το Υγφαντό. και κάτι που ξέχασα... [spoiler] ελπίζω να είσαι καλά :P [/spoiler]
Nov 10 2010 21:14