Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
Anelis → Nighteyes
Domo domo domo για τη σούμα!
Μου είπε και ο Κέννυ να δω 18, 25,34 οπότε θα του δώσω μια ευκαιρία ακόμα!!
Θα έρθω να σε πρήξω όταν τα δω!!
Δεκ 16 2010 20:15
Nighteyes → Anelis
Μα το arc ξεκινάει από το 76! Τεσπα. Κοίτα σου είπα ότι κι εμένα το συγκεκριμένο δεν είναι αγαπημένο μου. Αλλά υπάρχει 1 επ που όταν το είχα δει κόντεψα να πάθω συγκοπή απο τα γέλια. Κατά τ' άλλα όπως το πες. Αλλά έχω ακούσει πολλούς ότι τους άρεσε πολύ αυτό το arc. Γι αυτό σου λέω, γούστα. Ελπίζω να πέτυχα κάποια που να σ' αρέσουν πάντως.
Λοιπόν πάρ' τα από την αρχή τα νούμερα αν είναι. Κάποια είναι απαραίτητα για κάποια παρακάτω γι αυτό τα έβαλα. Πάντως αν μόνο αυτά είδες και σου φάνηκαν χλιαρά, λογικό το βρίσκω. Το 119 βέβαια θα το εκτιμούσες καλύτερα αν είχες δει παραπάνω τον hijikata, αλλά αφού το είδες τι να γίνει.:P
Στα βάζω όλα μαζί στη σειρά να μην ψάχνεσαι. 18, 29, 38, 39, 40-42, 58-61(αυτό είναι το arc που έγινε και ταινία. Μέχρι να φτάσεις εδώ μπορεί να έχει βγει υποτιτλισμένη), 64, το 25 δες το κάπου εδώ καλύτερα, το 2o μισό του 72, 76-81, 96, 98-99, 101-105, 110, 113, 148-149
Βέβαια λείπουν πολλοί χαρακτήρες και καποιοι που θα τους δεις δεν αναπτύσσονται καθόλου...πχ ο Hasegawa που είναι τρομερός χαρακτήρας(MADAO FTW:P)
Δεκ 16 2010 18:19
Anelis → Nighteyes
Τα είχα δει παλιά γιατί κάποιος μου είχε πει ότι ήτανε από τα καλά επεισόδια..
Δεν τα θυμάμαι καθόλου όμως.
Εγώ στην αρχή δεν είχα θέμα με το setting etc, απλά ήμουνα σε φάση "are they trying to make a funny now?"
Δεκ 16 2010 17:14
Nighteyes → Anelis
Α καλά στα πρώτα 3 ήμουν απασχολημένη να καταλάβω που σκατα διαδραματίζονται όλα αυτά. Μου είχε τραβήξει την προσοχή το όλο μυστήριο του τι γίνεται δηλαδή. Από την πρώτη στιγμή που ο Gin ετρεχε στο δάσος naruto like και βρίσκεται ξαφνικά στο φουτουριστικό edo. :P Ήταν εισαγωγικά filler βέβαια τα 2 πρώτα.
Συγνώμη είδες τα 80-81; Αυτά είναι το τέλος του ενός arc που σου έδωσα. Είδες το τέλος χωρίς την αρχή;:oo:
Δεκ 16 2010 17:11
Anelis → Nighteyes
Όχι ρε, αναφέρομαι σε αυτά που είχα δει, τα 1-2-3, και 80-81 (μέχρι τη μέση).
Δεκ 16 2010 17:03
Nighteyes → Anelis
Μα περισσότερο στο gintama γελάς με τις ατάκες, τους seiyou, τις απίθανες καταστάσεις που βρίσκονται, την σάτιρα... Τέτοια πράγματα.
Ποια είδες; Εκτός απο το 119.
Δεκ 16 2010 17:00
Anelis → Nighteyes
Μα ρε συ εμένα η προβλεψιμότητα είναι που με χαλάει!
Δεν μπορώ να γελάσω άμα το περιμένω.
Αν και δεν νομίζω η προβλεψιμότητα να είναι θελημένη tbh.
Πάντως έχω δει 5-6 επεισόδια από τη σειρά και ακόμα να γελάσω. Θα προσπαθήσω να δω και τα άλλα όμως, μπας και..
Δεκ 16 2010 16:13
Nighteyes → Anelis
Μα δεν είπα ότι δεν ήταν προβλέψιμο. Δεν πήγε να το αποφύγει αυτό. Ίσα ίσα που ήταν σκόπιμο νομίζω.
Βασικά δεν ξέρω αν μπορείς να κρίνεις απ' αυτά μόνο γιατί ο καθένας έχει αλλα γούστα και η κάθε ιστορία του gintama είναι εντελως διαφορετική. Και υπάρχουν και αμέτρητοι chars, επαναλαμβανόμενοι που τους χάνεις έτσι. Tουλάχιστον δες και τα 18, 29, 38, 39, 40-42, 64, το 2o μισό του 72, 96, 98-99, 101-105, 110, 113, 148-149 πριν οριστικοποιήσεις την απόφαση.:P Δες τα με την σειρά όμως (μαζί με τα άλλα που σου είπα πριν).:congrats: Α και δες και το nausikaa του miyazaki γιατί θα σου χρειαστεί σε κάποια φάση.
Δεκ 16 2010 13:31
Anelis → Nighteyes
Μα ρε συ τα ξέρω όλα αυτά για το gintama και για το επεισόδιο. Έχω καταλάβει το randomness του (περιέργως, γιατί έχω δει πολύ λίγα επεισόδια) και πάλι δεν μου αρέσει. Και η σάτιρα του dragonball, ε, δεν με έκανε ούτε να χαμογελάσω. Ακόμα και ο αυτοσαρκασμός του, που τον βλέπω και είναι σχεδόν μόνιμο στοιχείο από τα intro κιόλας, δεν μου κινεί το ενδιαφέρον...it does not even tingle my irony senses!!
Από τη στιγμή που είδα τον πράσινο παππού στις θητείες το κατάλαβα τι θα γίνει. Και ότι ο Shogoku θα ζήταγε κάτι άσχετο στο δράκο κτλ. Θα γέλαγα μόνο αν πχ ο Hijikata έπαιρνε εξ' αρχής το τελευταίο τσιγάρο και το κάπνιζε και κλάειν για το παιδάκι.
Θα τα κοιτάξω και τα άλλα που μου είπες πάντως, γιατί θέλω να μου αρέσει αυτή η σειρά. Ε αν δεν μου αρέσουν ούτε αυτά τα 2 αρκ τότε θα φάει perma drop.
O Beagle έχει γράψει και άλλα 2 που μου άρεσαν, τα γιγάντια οστά που είναι short stories και την μπαλάντα του πανδοχέα, που δεν το θυμάμαι, (και η οποία έχει την πρώτη h-scene που διάβασα σε fantasy).
Το ξέρω ότι είναι καρακλισεδιά του κερατά. Αλλά ήταν η 1η μου και το αγαπάω!
χο~χο~χο
Δεκ 16 2010 12:49
Nighteyes → Anelis
Aνάποδα τα πήρες.:P
Αναμενόμενο εννοείται! Η πλάκα ήταν στις ατάκες και αυτά που σατίριζε. Το dragonball ξεφτίλα το έκανε και τα κλισέ "πέθανε ο μπαμπας/φίλος στο πόλεμο". Και φυσικά δεν θα κόψει το κάπνισμα: Hijikata είναι αυτός, σιγά μην τον κάνουν ότι θέλουν.:P To επ αυτό ήταν αυτοτελές, δεν υπάρχει τέτοια απαγόρευση παρακάτω. Το gintama δεν πρέπει να το παίρνεις στα σοβαρά. Ακόμα και στις σοβαρές σκηνές σατιρίζει ή αυτοσαρκάζεται.
Εχω διαβάσει το the last unicorn αλλά μου είχε αρέσει πιο πολύ το animation. Ίσως να φταίει που είχα δει πρώτη την ταινία. Πάντως έγραφε καλά.
Το υφαντό μου είχε αρέσει τότε, αλλά δεν μ' ενθουσίασε κιόλας. Ήταν απλά ΟΚ. Και το διάβασα μεγάλη.:P Υπάρχουν πολύ πιο καλά fantasy κατα την γνώμη μου γι αυτό μου έκανε εντύπωση που ξεκίνησε απ' αυτό. Και από αυτά που γράφει στο blog νομίζω ότι το βρήκε πολύ κλισέ.
Δεκ 16 2010 12:02
Anelis → Nighteyes
Είδα το 119.
ΜΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΑ ΜΑΣ;
ΝΑ ΚΟΨΕΙ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ;
ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟΣ;;;;;!!!!
:oo:
Πάντως ρε συ, δε γέλασα καθόλου, ήταν όλο εντελώς αναμενόμενο..
Θενξ για τις πληροφορίες, τα έχω βάλει να κατεβαίνουν.
Κάτι μου λέει όμως ότι για κάποιο περίεργο λόγο εγώ και το gintama δεν είμαστε compatible T-T
Also, καλά ρε δεν σου άρεσε το Υφαντό της Φιόναβαρ;
Εγώ θυμάμαι το είχα λατρέψει (βέβαια ήμουνα 14 αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία).
Ντροπή. Να διαβάσεις Peter S.Beagle. Είναι φοβεροτρόμερος, σαν κ εμένα ένα πράγμα! :P
Δεκ 16 2010 09:37
Nighteyes → Anelis
Από τα αγαπημένα μου είναι το arc των 58-61. Εχει γίνει και ταινία που περιμένουμε να υποτιτλιστεί όπου να ναι. Οπότε ίσως να έβλεπες καλύτερα την ταινία που θα ναι λογικά καλύτερη σαν ποιότητα.
Ένα από τα καλύτερα επεισόδια που έχω δει συμπεριλαμβάνεται μέσα στο arc των επ 76-81. Είχα πατήσει το pause και γέλαγα κανα 5λεπτο μέχρι να μπορέσω να δω παρακάτω. Αν και στο σύνολο του το arc δεν είναι αγαπημένο μου, γι αυτό το επεισοδιο και μόνο αξίζει. Α και μην ξεχάσεις να δεις το ending ειδικά σ' αυτό το arc.:P
Επειδή δεν ξερω αν το έχεις υπόψιν: Διαδραματίζεται σε εναλλακτικό παρελθόν (αντί να πάνε οι Αμερικάνοι κτλ. στο Edo πήγαν οι Amando που είναι μία εξωγήινη φυλή) κάπου στο 1880. Ο Gintoki πολέμησε εναντίον τους με τον Κatsura (τον φωνάζει zura o oποίος τσαντίζεται γιατί θα πει περούκα) και 2 ακόμη φίλους του που όμως έχουν πάρει πια διαφορετικό δρόμο ο καθένας. Ο Katsura συνεχίζει την αντίσταση γι αυτό τον κυνηγούν οι shinsengumi.
Η Κagura είναι από μια εξωγήινη φυλή με υπερβολικά μεγάλη δύναμη. Ο Κοndou είναι αρχηγός των shinsengumi. Ο Okita είναι σαδιστής, ο Ηιjikata έχει φετιχ με την μαγιονέζα.
Και να δεις οπωσδήποτε μετα, το 119. Σε αφορά (κι εμένα κάποτε).:P
--ΒTW με έβαλες και τα βλέπω πάλι αυτα που σου ανέφερα.:hahaha:--
Δεκ 16 2010 02:25
Nighteyes → Anelis
Το 25 εννοούσα, μπερδεύτηκα. Και το 50 ήταν πολύ καλό αλλά εδειχνε και χαρακτήρες που δεν είδες ακόμα.
Βασικά σκεφτόμουν ένα συγκεκριμένο arc που μπορεί να σου άρεσε. Θα βρω επεισόδια και θα επανελθω.
Δεκ 16 2010 00:18
Nighteyes → Erisadesu
lol
Δεν βαρέθηκες να το γράψεις όλο αυτό; Να σου πω, από το Υφαντό το δικό σου έχει πιο πολλές ανατροπές.:P
Βασικά ο [S]Gay [/S]Kay δεν μου αρέσει. Μου βγάζει κάτι το φαλλοκρατικό, δεν ξέρω. Αυτή η εντύπωση μου είχε δοθεί περισσότερο σε άλλα έργα του βέβαια. Ενα κακό σε όλα τα έργα του, ενώ στην αρχή σου παρουσιάζει μια ιδέα αρκετά ενδιαφέρουσα, μετά σε ξενερώνει. Το υφαντό ήταν από τα πρώτα του που διάβασα και το μόνο που δεν με ενόχλησε τόσο. Αλλά να πω την αλήθεια δεν θυμάμαι και πολλά.:congrats:
Από fantasy αλλα μου άρεσαν εμένα. Πέρα απο το Lord of the rings που θα είναι για πάντα αγαπημένο μου, πιο πολύ μου άρεσαν τo Wheel of time(κλασικό epic fantasy αλλά με απειρες ανατροπές, ραδιουργίες, πολύ συγκροτημένο κόσμο και πολλούς χαρακτήρες για να ταυτιστεί κανείς), αν και ακόμα δεν τελειωσε, και το Farseer trilogy.
Από χαρακτήρα του 2ου πήρα το nick μου. Η συγγραφέας του γράφει απίστευτα καλά, και ξεφεύγει από τα συνηθισμένα των fantasy. Θα μπορούσε να μην ήταν καθόλου fantasy.
Τι του ρθε του Θαναση και σου έδωσε το Υφαντό;:nosey:
Δεκ 16 2010 00:05
Anelis → Nighteyes
Χαχαχαχαχα
Είδες, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο πάντα σοκάρω τα πλήθη!
/hairflip
Είδα τελικά ότι δεν το διέγραψα, και προσπαθούσα να θυμηθώ το επεισόδιο που μου είχες πει να δω αλλά δεν θυμόμουνα ποιο ήταν. Το 50;
Δεκ 16 2010 00:02

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται