Jump to content

Community Status Updates

Photo

zoro77 → Nighteyes

δυστυχώς ζημιά.
Nov 10 2010 20:20
Photo

Nighteyes → zoro77

Α τώρα κατάλαβα τι λες. Δες [URL="http://www.anime.gr/forums/showpost.php?p=364183&postcount=355"]αυτό[/URL].
Nov 10 2010 00:04
Photo

zoro77 → Nighteyes

[QUOTE] Disabled: Το downloads Section θα παραμείνει κλειστό λόγω εντάλματος της Interpol ενάντια στον κόπανο που έγραψε το αυτό μήνυμα που διαβάζετε τώρα... Wish us luck...XD [/QUOTE] πατάω πάνω πάνω την επιλογή downloads και βγαίνει αυτό.
Nov 09 2010 19:28
Photo

Nighteyes → zoro77

Για τι πράγμα μιλάς;
Nov 08 2010 18:45
Photo

zoro77 → Nighteyes

γιατί έκλεισε το downloads mode? Δεν την κατάλαβα τη φράση [QUOTE]Wish us luck...XD[/QUOTE]
Nov 07 2010 21:46
Photo

zoro77 → Nighteyes

το πρόβλημα με τα παιχνίδια είναι ότι όταν παίζω ένα παιχνίδι τύπου pacman επειδή διαρκεί αρκετα, το forum με πετάει έξω και δεν αποθηκεύονται τα ρεκόρ. Αυτό . Αφού όμως με διαφώτισες, τώρα δεν έχω πρόβλημα:). Sorry που σας έπρηξα.
Oct 28 2010 21:34
Photo

Nighteyes → zoro77

Όχι ρε συ. Καταρχάς αν ήταν έτσι δεν θα υπήρχε καθόλου το κουτάκι. Αυτό που εννοούν οι κανόνες είναι ότι ο λογαριασμός σου πρέπει να χρησιμοποιείται μόνο από σένα. Ότι αν κάποιος άλλος μπει με τον λογαριασμό σου, εσύ θα είσαι υπεύθυνος για ότι συμβεί και ότι το forum δεν θα ευθύνεται για οποιαδήποτε συνέπεια. Αυτό μπορεί να γίνει μόνο αν δώσεις εσύ τους κωδικούς σε κάποιον. Αν χειρίζεται κι αλλος τον υπολογιστή σου κάνε log out. Δεν έχω καταλάβει ακριβως τι πρόβλημα υπάρχει με τα παιχνίδια αλλά υποθέτω ότι αυτό που εννοούσε ο phantom ήταν ότι όταν θέλεις να παίξεις παιχνίδια, πριν να μπεις να τσεκάρεις το κουτάκι ώστε να φαίνεσαι στην διαρκεια του παιχνιδιού μέσα. Μετα λογικά θα μπορείς να κάνεις log out αν θες. [QUOTE]δε θα υπάρχει κίνδυνος που εγώ ως user θα είμαι ενεργοποιημένος ενώ δεν είμαι μέσα(χαζό φαίνεται ε?)?[/QUOTE]Και να είσαι logged in, δεν σημαίνει ότι θα φαίνεσαι μέσα. Αν περάσει ώρα και δεν κάνεις τίποτα μέσα στο φορουμ, πχ. πήγες να φτιάξεις καφέ, σε μας δεν θα φαίνεσαι μέσα, απλά δεν θα σε πετάει έξω ώστε να πρέπει να ξανακάνεις log in.
Oct 28 2010 19:10
Photo

zoro77 → Nighteyes

απλά εννοώ ότι αν χαθεί η σύνδεση (λόγω μικρής ταχύτητας) και μετά δε μπω στο forum επειδή για παράδειγμα νυστάζω, δε θα υπάρχει κίνδυνος που εγώ ως user θα είμαι ενεργοποιημένος ενώ δεν είμαι μέσα(χαζό φαίνεται ε?)? Αυτό το λέω γιατί σε ένα κανόνα που είχα διαβάσει είναι απαραίτητο το log out γιατί σε περίπτωση που γίνει κάτι δε θα ευθύνεται το forum. (Αν κάνω λάθος διόρθωσέ με)
Oct 28 2010 01:33
Photo

Nighteyes → zoro77

Τι εννοείς; Αν εννοείς για τα παιχνίδια, δεν έχω ιδέα. Το μόνο που είπα είναι το πως γίνεται να είσαι logged in συνέχεια. Δηλαδή δεν θα χρειαζεται να περνάς κωδικούς κάθε τόσο. Αυτό μόνο. Τίποτα δεν αλλάζει.
Oct 28 2010 01:19
Photo

zoro77 → Nighteyes

OK thanks. Πάντως αν κοπεί η σύνδεση την έκατσα?:roar:
Oct 27 2010 21:31
Photo

Nighteyes → zoro77

Nαι αυτό.
Oct 27 2010 21:15
Photo

zoro77 → Nighteyes

το ''remember me''(που είναι δίπλα) νομίζω εννοείς γιατί δε βλέπω άλλο κουτάκι που να είναι από κάτω
Oct 27 2010 20:40
Photo

Nighteyes → zoro77

Αν κάνεις τώρα που μιλάμε log out, μετα που θα πας να ξαναμπείς, κάτω από κεί που γράφεις το username και το password έχει ένα κουτάκι. Αν το τσεκάρεις και μετα μπεις στο φόρουμ θα είσαι πάντα logged in.
Oct 27 2010 16:35
Photo

zoro77 → Nighteyes

την επιλογή ''stay logged in'' που τη βρίσκω?(τη χρειάζομαι για το arcade mode) Είχα ρωτήσει τον phantom αλλά δεν μου απαντάει:sadist:
Oct 27 2010 00:34
Photo

Nighteyes → Melkor

Εικασίες πιστεύω. Δεν νομίζω να έχουν κάτι χειροπιαστό. Αλλά, ναι. Απ' όσο ξέρω είχαν κάνει πρόταση στον Jordan αλλά αρνήθηκε. Τώρα που πέθανε όλα είναι πιθανά. Ότι θα ναι πατατα αν γίνει κάτι τέτοιο δεν τίθεται καν αμφιβολία, είναι βεβαιότητα. Και προσωπικά δεν θέλω να ενσαρκωθεί αυτό που βλέπω ήδη στην φαντασία μου. Είναι αρκετά κοντά αυτοί που προτείνουν, αλλά αμφιβάλλω αν δέχονταν αυτοί που έχουν κάνει ήδη όνομα να παίξουν σε σειρά. Γιατί για ταινία, δεν το συζητάω καν. Και 10 ταινίες να βγάζανε δεν θα χωραει η ιστορία ασε που θα έχουν γεράσει/μεγαλώσει οι μισοί μέχρι να βγουν όλες. Κι αφού μιλάμε για μεταφορές ταινιών...Είδα το Logh και αναρωτιέμαι αν έκανα καλά. Καλό το anime αλλά τα βιβλία λογικά θα είναι άλλο πράγμα. Και δεν ξέρω αν μου δινόταν η ευκαιρία στο μέλλον, αν θα ήθελα να τα διαβάσω μετά από αυτά που ξέρω.
Oct 09 2010 18:58