Community Status Updates
Erisadesu → Nighteyes
διάβασα την τριλογία του Υφαντού της Φιοναβαρ
αποφάσισα ότι μου αρέσει η λογοτεχνία του φανταστικού
και είπα να κάνω την πρώτη μου απόπειρα να γράψω κάτι.
σε παρακαλώ διάβαστο και be genttle :
[url]http://athlieskores.blogspot.com/2010/12/blog-post_15.html[/url]
Dec 15 2010 22:16
Nighteyes → Anelis
[SPOILER][SIZE=1]Δεν δέχομαι κομπλιμέντα από άπιστους![/SIZE]:erk:[/SPOILER]
:hahaha: Ευχαριστώ! Αν και πρόχειρα το έφτιαξα το σετάκι, είπα να μπω στο κλίμα των ημερών. Πάντως ειλικρινά δεν περίμενα να μην βλέπεις Gintama. [SIZE=4][B]Ειδικά εσύ! [/B][/SIZE]Αυτή η σειρά σου ταιριάζει γάντι μιλάμε. Αν δεν υπολειτουργούσα τότε στην Αθήνα θα έβλεπες τη σοκαρισμένη μου φάτσα.:hihi2:
Dec 15 2010 11:14
Nighteyes → zoro77
Πιθανότατα να είναι moderated μέχρι να το εγκρίνει κάποιος αρμόδιος. Δεν είναι το section μου οπότε ούτε εγώ μπορώ να το δω. Η φράση "is not visible until" με οδηγεί σ' αυτό το συμπέρασμα. Περίμενε κανα δυο μέρες κι αν δεν φαίνεται ακόμη ρώτα κάποιον global ή admin.
Dec 12 2010 23:25
zoro77 → Nighteyes
την πρώτη πρόταση κουτσοπρόλαβα. ''Your message/thread is not visible until mod...'' Κάτι τέτοιο θυμάμαι.
Dec 12 2010 23:02
Nighteyes → zoro77
Όντως δεν φαίνεται να έχεις κάνει κάποιο thread. Τι να σου πω, δεν ξέρω τι μήνυμα μπορεί να ήταν. Ξαναπροσπάθησε.
Dec 12 2010 22:59
zoro77 → Nighteyes
γεια σου και πάλι. Πριν λίγο άνοιξα ένα νέο thread αλλά δεν εμφανίζεται. Μου εμφάνισε ένα μήνυμα αλλά δεν το πρόλαβα..
Dec 12 2010 22:47
Melkor → Nighteyes
nee-san,
έκανα μια ταρζανιά και πήρα τα βιβλία του Feist μετά το Serpentwar ( 8 ).
πολύ μικρή η αξία τους.
να τα επιλέξεις μόνο αν κάποτε ξεμείνεις από όλα τα άλλα.
Dec 12 2010 00:20
Erisadesu → Nighteyes
υπομονή έλεγα για την ευρευση εργασιας όπως σωστα κατάλαβες.
Dec 09 2010 09:53
Nighteyes → Erisadesu
Περίμενε. Για το πτυχίο έλεγες να έχω υπομονή; Α καλα...Νόμιζα για την ευρεση εργασίας.
Απόλλωνος λέγεται ο δρόμος, σε ξενοδοχείο.
Dec 08 2010 22:42
Nighteyes → Erisadesu
Yπομονή έχω, λεφτά δεν έχω.:P Εχω γίνει θαμώνας του furin kazan. Συμπτωματικα μένω παραδίπλα. Και το soya επίσης δίπλα είναι...
Dec 08 2010 22:25

This status update has reached the maximum number of replies allowed