Community Status Updates
Melkor → Nighteyes
Nee-san nee-san
ακούω τον πρόλογο του ToM και επειδή όσο ναναι 2 ώρες περνάνε δύσκολα, ψαχνομαι στο νετς περι WoT
έπεσα λοιπόν πάνω σε μια κλασσική περίπτωση που φανς εικάζουν και προτείνουν ηθοποιούς να ενσαρκώσουν τους ρόλους σε περίπτωση που βγει ταινία. ( άσε που μου μπήκαν φίδια μήπως όντως σκέφτονται να το κάνουν σειρά ή ταινία. θα καταστραφεί και αυτό.)[URL="http://thewheelweaves.blogspot.com/2009/08/my-cast-for-wheel-of-time-movie.html"]
ρίξε μια ματιά[/URL]
νομίζω οτι έχουν κάνει πάρα πολύ καλή δουλειά. αν μη τι άλλο είδα οτι όπως είχα σηματίσει την εικόνα των χαρακτήρων στο μυαλό μου οι ηθοποί που αντιστοιχούν, είναι φτυστοί.
Oct 09 2010 18:39
didimakia → Nighteyes
Α οκ. δηλαδη μπορουμε να δινουμε λινκ εμμεσα και οχι αμεσα ε? XD
Oct 01 2010 16:14
Nighteyes → didimakia
Ρε συ, αφού είναι 18+ δεν μπορούμε να δίνουμε link ακριβώς που θα το διαβάσει/κατεβάσει ο άλλος. Έγραψα την σελίδα οπότε όσοι θέλουν θα δουν το σημείο που εννοούσες.
Oct 01 2010 15:05
Nighteyes → mono
Συμφωνώ σε όσα λες. Για το hoshi no yokata αν το δεις έτσι, ναι έχει κάποια αξία:P.
Ναι. Κρατα λίστα να χουμε να λέμε όταν έρθω.:D
Sep 29 2010 21:08
mono → Nighteyes
Στα περί ανθρωπίνων δικαιωμάτων εννοείται ότι συμφωνώ. Τώρα το hoshi no yakata είναι τεράστιο κεφάλαιο.
Στην αρχή το ξεκίνησα από καθαρή περιέργεια. Στη συνέχεια όμως κάτι με τράβηξε. Δεν ηταν τόσο το s&m της υπόθεσης, το οποίο οριακά με αηδίαζε αλλά η ψυχολογία των πρωταγωνιστών και ο λόγος που έκαναν αυτά που έκαναν. Όχι ότι πάω να το βγάλω το εγχειρίδιο της ψυχολογίας του σαδομαζοχισμού αλλά μου φάνηκε αρκετά ενδιαφέρον από αυτή την άποψη γιατί γενικά έχω ένα θέμα με τις αποκλίνουσες συμπεριφορές.
Τώρα όσον αφορά το okane ga nai περισσότερο μου την έσπαγε το πιτσιρίκι παρά ο Kanou. Δηλαδή έλεος, τον ήθελε από τη μια και από την άλλη έκανε σαν μυξοπαρθένα. Dont get me started :P Βέβαια το θέμα που θίγεις είναι αρκετά σοβαρό και αφορά την εξιδανίκευση των προτύπων που διαβάζουμε σε εντελώς μη ρεαλιστικά manga. Για παράδειγμα εγώ τουλάχιστον ξέρω ότι αυτά "πρότυπα" είναι απλά μεγενθυμένες προβολές φαντασιώσεων. Περνάω καλά όσο τα διαβάζω, κάνω κανα αχ βαχ αλλά μέχρι εκεί. Τώρα τα κοριτσάκια που λες είναι απλά βλαμμένα (pardon my french) και κάποια στιγμή θα μεγαλώσουν. Πρόκειται για το ίδιο fandom που θέλει τους άντρες να μοιάζουν με γυναίκες etc etc οπότε απλά δεν δίνω σημασία αν και σε μεγάλο βαθμό αυτή η τάση είναι επικύνδυνη...
Είχα δεν είχα έγραψα mini σεντονι XD
Μπορούμε να τα αναλύσουμε περαιτέρω και από κοντά :P
Sep 29 2010 21:01
Nighteyes → mono
Όχι όλο: Βαρέθηκα.:hihi2:
Είπα να δω τι είναι αυτό το τόσο ανώμαλο που σκιζόταν ο red pyramid να μην δω: Θα έβριζα είπε.:kakaka: Αλλά τελικά απλά δεν με ενδιέφερε καθόλου ως θέμα: Δεν υπήρχε ταύτιση.:canthelp: Τουλάχιστον τώρα ξέρω στα σίγουρα ότι δεν έχω κανένα τέτοιο φετίχ.:kakaka:
Δεν μου άρεσε το σχέδιο επίσης, πολύ κραγιόν.:P
Tελικά με έχουν παρεξηγήσει: Δεν με ενοχλούν τα extreme αλλά η παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και η παρουσίαση λάθος προτύπων ως ιδανικών.
πχ για το Okane ga nai που είχες αναφέρει κάποτε, πέρα από την ηλιθιότητα του Ayase που θα ζήλευε οποιαδήποτε ξανθιά(ρατσιστικό joke:kakaka:) με ενοχλεί που παρουσιάζουν τον Κano ως τον ιδανικό άντρα to be with. Δηλαδή διάβαζα σχόλια σε κάτι forum που πήγαν να μου πέσουν τα μαλλιά: Τι τέλειος που είναι, έναν τέτοιον θέλω και τέτοια. Κορίτσια: Είναι βιαστής. Για την 1η φορά. Mετά αφού καθόταν το ζώον υπήρχε συναίνεση. Καλά σε σχέση με κάτι άλλους σε άλλα yaoi ο Kano είναι η μητέρα τερέζα, αλλά δεν μ' αρέσει αυτό που βγαίνει προς τα έξω και λαμβάνουν ως ιδανικό οι πιτσιρίκες.
Sep 29 2010 20:46
mono → Nighteyes
Το έχεις διαβάσει και εσύ? :hihi2:
Εντάξει είμαστε αρκετοί τελικά, να μην αισθάνομαι μόνη η ανώμαλη :joyful:
Sep 29 2010 20:25
Nighteyes → aboumonkey
Ρε συ, ασχολείσαι με το anime trivia και ξέχασες ότι είχες βρει το movie;:hihi2:
Sep 29 2010 13:48
zoro77 → Nighteyes
Αυτό το είχα στείλει πριν τη συζήτησή μας. Απλά αυτό το είχα στείλει γιατί όσες φορές είχα βάλει σε ποστ εικόνα gif(με copy and paste από άλλο site) αυτή σβήστηκε και μου έκανε εντύπωση.
Sep 29 2010 12:25
Nighteyes → zoro77
Είχες στείλει ένα email που ρωτούσε κάτι για gif. Συνεχίζει να υπάρχει πρόβλημα ή το έλυσες;
Sep 29 2010 10:44
Nighteyes → MikamiTeru
Βασικά δεν αξίζει να σκας τόσο για τέτοια θέματα. Αν σκεφτείς, τα μόνα μέρη που πορώνονται χρήστες εδώ μέσα τόσο πολύ, είναι τα subforum αυτών των τριών anime. Και οι περισσότεροι δεν πολυσκέφτονται πριν πετάξουν κάτι.
Και να σκεφτεί κανείς ότι υπάρχουν αληθινα αριστουργήματα για τα οποία αξίζει να χάσουν τον χρόνο τους σε αναλύσεις και διαφωνίες που όμως δεν θα δουν κατά πάσα πιθανότητα ποτέ...
Sep 27 2010 01:35

This status update has reached the maximum number of replies allowed