Jump to content

Community Status Updates

Photo

Nighteyes → Erisadesu

Ρε συ, μπες στο thread του winter sonata. I need your help...:emptyonexg1: Βtw ήθελα να σε ρωτήσω από καιρό, το σετακι σου από πιο anime είναι; Μου μοιάζει με κάτι εικόνες που βάζει η Ειρήνη με τον Kanda αλλά είναι;
Jan 10 2011 18:22
Photo

Nighteyesmono

Εγώ δεν το νιώθω όμως. Don' t try to cheer me up. :P
Jan 10 2011 17:32
Photo

monoNighteyes

Χαίρομαι που με πιάνεις :P Πέρασες, πέρασες, έχω προαίσθημα ;)
Jan 10 2011 16:59
Photo

Nighteyesmono

Δεν είναι θέμα φύλου, αυτός το πήγε εκεί. Αν δεν θύμιζε προπαγάνδα αμερικάνικης ταινίας στην εποχή του ψυχρού πολέμου, ειδικά από κει που δεν το περιμέναμε, δεν θα χαμε κανενα πρόβλημα πιστεύω. Όχι καλέ, ακόμα έχει καιρό. Ευτυχώς, έτσι υπάρχει ακόμα η πιθανότητα να πέρασα.:congrats:
Jan 10 2011 16:52
Photo

monoNighteyes

Τί να πεις, boys and their toys :hihi2: Πώς τα πας εσύ? Βγήκαν τα αποτελέσματα των ιαπωνικών?
Jan 10 2011 16:36
Photo

Nighteyes → red pyramid

O Χατζιδάκις έγραφε πολύ ωραία μουσική...
Jan 03 2011 03:24
Photo

red pyramid → Nighteyes

Πάρε μια [URL="http://www.youtube.com/watch?v=k7fcD7Wa5AY"]αφιέρωση [/URL]αφού σου αρέσει το America America XD
Jan 03 2011 02:57
Photo

Kamen Tantei Zura → Nighteyes

Ω σωστά! Υπάρχει και αυτό θέμα. Αν και έτσι αλλιώς είχες γράψει "ή αλλιώς" οπότε θα έπρεπε να ήταν πολύ καχύποπτοι για να μην το προσέξουν. Πφφ θέλουν τον official αγγλικό τίτλο αυτοί :sleepy:
Dec 28 2010 15:32
Photo

Nighteyes → Kamen Tantei Zura

Nαι, βρε συ. Δεν υπάρχει θέμα. Απλά το έγραψα στο thread για να το δουν και οι άλλοι. Μην νομίζουν ότι κλέβω.:P btw κι εγώ hundred stories το λέω αλλά στο anidb σαν official title έγραφε το άλλο.:canthelp:
Dec 28 2010 15:26
Photo

Kamen Tantei Zura → Nighteyes

Δεν έχω συνηθίσει και τους δυο τίτλους XD Και μιας και έγραψες αυτόν που χρησιμοποιώ εγώ όταν το αναφέρω δεν έκανα καν τον κόπο να ξανα-τσεκάρω τον δεύτερο τίτλο για να δω αν ήταν αυτός που έγραψες πρώτο. Εξάλλου το hundred stories είναι και πιο μικρός. =p Όσο για το ότι δεν επιτρέπεται να κάνουμε παραπάνω από μία προσπάθεια σε ένα ποστ, δεν μου πέρασε καν από το μυαλό :P
Dec 28 2010 15:08
Photo

Nighteyes → meidei

Τίποτα.:D Κι εγώ εξάλλου από αλλον το ακουσα αρχικά.:P
Dec 24 2010 13:03
Photo

meidei → Nighteyes

Βέβαια υπάρχει ακόμα το θέμα της κούρασης από την ακτινοβολία, και αυτό θα λυθεί μόνο όταν πάρω επιτέλους ereader με eInk, αλλά όλα τα άλλα μειονεκτήματα σχεδόν μηδενίζονται. Χίλια ευχαριστώ που μου έδωσες το έναυσμα να βρω αυτό το πρόγραμμα! Τώρα πάω να κατεβάσω όσα μη-licensed μάνγκα είχα βάλει στο μάτι κατά καιρούς :whistling:
Dec 24 2010 12:57
Photo

Nighteyes → meidei

Είδες; Είδες; Κι εγώ σου λέω δεν μπορούσα με τίποτα και τώρα μια χαρά. Κι όλον το καιρό απορούσα πως τους βόλευε να διαβάζουν manga στον υπολογιστή. Όχι ότι αντικαταστεί το βιβλίο, αλλά τουλάχιστον δεν είναι επώδυνο πια.:P
Dec 24 2010 12:51
Photo

meidei → Nighteyes

Πολύ πρακτικό πράγμα τελικά. Να δεις που στο τέλος θα το γυρίσω κι εγώ στα scanlationζ.
Dec 24 2010 12:35
Photo

Nighteyes → meidei

Εγώ είχα βάλει ένα παλια που δεν με είχε βολέψει και μου πρότειναν αυτό. Αν και μέχρι τότε είχα μια αποστροφή στο να διαβάζω manga στο pc, τώρα έχω αλλάξει κάπως εξαιτίας αυτού του viewer. Πολύ καλύτερα τα πράγματα. Ελπίζω να σε βολέψει αυτό που λες.:D
Dec 23 2010 02:37